Indoor karten in Overijssel

>>
Indoor karten Overijssel is de ideale activiteit voor jouw volgende uitje! Kom volop genieten op de indoor kartbaan van ZERO55 in Enschede. Nodig al jouw vrienden, familie of collega’s uit en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Overijssel

  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (2x 10min)

1u 15m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
21,95
per persoon
  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (10 min)

35m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
16,50
per persoon
  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (3x 10min)

1u 50m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
41,00
per persoon
  • Aanbieding
  • Combideal
  • Indoor

Enschede: E-Karten en lasergamen bij ZERO55

1u 15m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
17,00
per persoon

Op zoek naar een leuk uitje? Kom indoor karten in Overijssel bij ZERO55 Enschede. Deze gave indoor kartbaan is een uitdaging voor elke racer. Indoor karten in Overijssel is een super leuk uitje.

Indoor karten in Overijssel kan altijd

De 425 meter lange indoor kartbaan in Enschede kun je heel het jaar door bezoeken. Daarom is indoor karten in Overijssel altijd de perfecte activiteit. Jouw uitje wordt gegarandeerd een succes. Je hoeft je namelijk geen zorgen te maken om het weer.

Elektrisch indoor karten in Overijssel

Bij ZERO55 Enschede scheur je in elektrische karts over het indoor circuit. Hier kun je gebruik maken van een spectaculaire boosterbutton. Met deze button maak je extra snelheid en haal jij zo al jouw vrienden, familie of collega’s in. Ben jij sneller dan het licht tijdens indoor karten in Overijssel?

Indoor karten in Overijssel is veilig voor iedereen

Iedereen beleeft een veilig uitje tijdens indoor karten Overijssel. Voorafgaand de activiteit ontvangt elke racer veiligheidsinstructies. Een professional leert je alles wat je moet weten over de kart, de kartbaan en de regels. E-karts zijn ook extra veilig omdat ze centraal stilgelegd kunnen worden.

Indoor karten Overijssel: een geschikt groepsuitje

Zoek je nog naar een toffe activiteit voor jouw groepsuitje? Indoor karten bij ZERO55 Enschede is de beste optie. Vier jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje bij deze spectaculaire kartbaan. Je hebt geen speciale gelegenheid nodig voor dit uitje. Je kan ook gewoon met je vrienden komen als je een dag vol competitie en snelheid wilt.

Boek tickets voor indoor karten in Overijssel

Weet jij al wie je wilt uitdagen voor de ultieme race? Laat al jouw tegenstanders zien dat jij de allersnelste van Overijssel bent. Claim jij de 1e plek op het podium? Er is maar één manier om daarachter te komen. Boek je tickets voor indoor karten in Overijssel bij ZERO55 Enschede nu!

Handige artikelen

Karten

De 4 leukste kinderfeestjes in Breda

Woon jij in de omgeving van Breda en wil jij binnenkort je kinderfeestje vieren? Dan moet je bij Lot66 in Breda zijn. Lot66 Breda heeft een breed aanbod aan leuke kinderfeestjes: van karten tot bowlen en zelfs lasergamen. Welk van deze vier is het kinderfeestje voor jou?

Lees meer »
kart outfit
Karten

Hieruit bestaat jouw kart outfit

De reservering voor jouw kart activiteit is gemaakt en je bent er helemaal klaar voor. Voordat je het circuit op kunt trek je beschermende kleding aan. Schoenen, overall, helm etc. Waarom draag je dat allemaal en wat moet je nog meer aan om veilig het circuit op te gaan? Lees hier waaruit jouw karting outfit bestaat!

Lees meer »