Indoor karten in Overijssel

>>
Indoor karten Overijssel is de ideale activiteit voor jouw volgende uitje! Kom volop genieten op de indoor kartbaan van ZERO55 in Enschede. Nodig al jouw vrienden, familie of collega’s uit en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Overijssel

  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (3x 10min)

1u 50m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
41,00
per persoon
  • Aanbieding
  • Combideal
  • Indoor

Enschede: E-Karten en lasergamen bij ZERO55

1u 15m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
17,00
per persoon
  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (2x 10min)

1u 15m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
21,95
per persoon
  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (10 min)

35m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
16,50
per persoon

Op zoek naar een leuk uitje? Kom indoor karten in Overijssel bij ZERO55 Enschede. Deze gave indoor kartbaan is een uitdaging voor elke racer. Indoor karten in Overijssel is een super leuk uitje.

Indoor karten in Overijssel kan altijd

De 425 meter lange indoor kartbaan in Enschede kun je heel het jaar door bezoeken. Daarom is indoor karten in Overijssel altijd de perfecte activiteit. Jouw uitje wordt gegarandeerd een succes. Je hoeft je namelijk geen zorgen te maken om het weer.

Elektrisch indoor karten in Overijssel

Bij ZERO55 Enschede scheur je in elektrische karts over het indoor circuit. Hier kun je gebruik maken van een spectaculaire boosterbutton. Met deze button maak je extra snelheid en haal jij zo al jouw vrienden, familie of collega’s in. Ben jij sneller dan het licht tijdens indoor karten in Overijssel?

Indoor karten in Overijssel is veilig voor iedereen

Iedereen beleeft een veilig uitje tijdens indoor karten Overijssel. Voorafgaand de activiteit ontvangt elke racer veiligheidsinstructies. Een professional leert je alles wat je moet weten over de kart, de kartbaan en de regels. E-karts zijn ook extra veilig omdat ze centraal stilgelegd kunnen worden.

Indoor karten Overijssel: een geschikt groepsuitje

Zoek je nog naar een toffe activiteit voor jouw groepsuitje? Indoor karten bij ZERO55 Enschede is de beste optie. Vier jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje bij deze spectaculaire kartbaan. Je hebt geen speciale gelegenheid nodig voor dit uitje. Je kan ook gewoon met je vrienden komen als je een dag vol competitie en snelheid wilt.

Boek tickets voor indoor karten in Overijssel

Weet jij al wie je wilt uitdagen voor de ultieme race? Laat al jouw tegenstanders zien dat jij de allersnelste van Overijssel bent. Claim jij de 1e plek op het podium? Er is maar één manier om daarachter te komen. Boek je tickets voor indoor karten in Overijssel bij ZERO55 Enschede nu!

Handige artikelen

Karten

Karten en bowlen – dé perfecte activiteiten voor jouw feestje

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jouw feestje maar heb nog geen idee wat leuk is om te doen? Wij hebben het antwoord voor jou! Karten en bowlen zijn dé perfecte activiteiten voor jouw feestje en zijn geschikt voor iedere leeftijd. Daag je vrienden, familie of collega’s uit in een spannende kart race of bowlingwedstrijd en beleef de leukste dag! Lees hier waarom juist karten en bowlen de perfecte activiteiten zijn voor jouw feestje!

Lees meer »
Karten

Deze 8 vlaggen kom je tegen tijdens het karten!

Als je gaat karten heb je te maken met verschillende regels. Waarom eigenlijk? Dat heeft alles te maken met de veiligheid van jou en het personeel van de kartbaan. Zo zijn er verschillende vlaggen die je tegen kan komen tijdens het karten. Niet iedere vlag wordt bij elke baan gebruikt, maar deze 8 vlaggen kan je tegenkomen tijdens het karten.

Lees meer »
Dagjes uit in Noord-Holland: karten bij Coronel Kartracing
Karten

Karten als sport: hoe en waar doe je dat?

Heb jij altijd al willen karten als professionele sport maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Ontdek hier hoe je kunt kunt karten als sport en waar. Word jij de nieuwe Max Verstappen? Kom er achter en begin met het volgen van kart cursussen.

Lees meer »