Indoor karten in Enschede

>>
Wil je komen indoor karten in Enschede? Dat kan bij ZERO55 Enschede. Hier beleef je een waanzinnige dag op de kartbaan met LED verlichting. Jouw uitje wordt hoe dan ook een groot succes, ongeacht slechte weersomstandigheden!
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Enschede

  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (10 min)

35m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
16,50
per persoon
  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (2x 10min)

1u 15m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
21,95
per persoon
  • Aanbieding
  • Combideal
  • Indoor

Enschede: E-Karten en lasergamen bij ZERO55

1u 15m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
17,00
per persoon
  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (3x 10min)

1u 50m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
41,00
per persoon

Indoor karten in Enschede

Indoor karten in Enschede is de ultieme activiteit voor liefhebbers van snelheid, actie en competitie. Wanneer je gaat indoor karten, scheur je warm én droog binnen over de kartbaan. Bij ZERO55 Enschede kun je genieten van deze activiteit.

Indoor karten in Enschede op een LED verlichte baan

Eén ding is zeker: bij ZERO55 Enschede beleef je een dag om nooit te vergeten. In Enschede kan je namelijk indoor karten op een baan met LED verlichting, hoe gaaf is dat? Het circuit is 425 meter lang en heeft uitdagende bochten.

Het circuit is verdeeld over verschillende verdiepingen en zal je blijven verrassen. Op de kartbaan vind je spannende tunnels, bruggen en een unieke verlichting. Je kart uitje wordt hier onvergetelijk.

De voordelen van indoor karten in Enschede

Een groot voordeel van indoor karten is dat je niet afhankelijk bent van het weer. Je racet droog binnen, ongeacht de weersomstandigheden. Regen, kou of sneeuw: dit maakt niet uit tijdens indoor karten in Enschede.

Een ander voordeel aan indoor karten in Enschede is dat je kan racen met consistente rij-omstandigheden. Zo kan je geleidelijk werken aan jouw kart skills. Iedereen beleeft evenveel plezier tijdens indoor karten.

Indoor karten in Enschede is veilig

Wanneer je kiest voor indoor karten in Enschede bij ZERO55 Enschede, heb je gegarandeerd een leuk én veilig uitje. Hier race je in e-karts. E-karts zijn niet alleen milieuvriendelijk en snel, maar ook erg veilig. Ze kunnen namelijk centraal worden stilgelegd.

Daarnaast ontvangt elke racer veiligheidsinstructies voor de race begint. Tijdens deze veiligheidsinstructies leer je meer over de kartbaan, de kart en de regels. Hierna is het tijd om de kartbaan te betreden.

Boek tickets voor indoor karten in Enschede

Zin gekregen om deze spectaculaire kartbaan uit te proberen? Kom dan indoor karten in Enschede en beleef zelf hoe waanzinnig dit is. Boek je tickets bij ZERO55 Enschede nu!

Handige artikelen

De beste kartbaan van Nederland - dit zijn onze favorieten!
Karten

De beste kartbaan van Nederland

Ben je op zoek naar de beste kartbaan Nederland? Wij hebben de beste voor je op een rijtje gezet! Deze kartbanen hebben allemaal hun eigen kwaliteiten én zijn geschikt voor jong en oud. De beste kartbaan van Nederland uitkiezen is natuurlijk een kwestie van smaak, maar deze circuits doen het over het algemeen goed bij velen!

Lees meer »
De beste kartdeals tijdens de voorjaarsvakantie: Karten bij ZERO55 Enschede
Karten

Wat is 1 heat bij karten?

Jij bent helemaal klaar om te karten en hebt je vrienden, familie of collega’s al uitgenodigd voor een bloedstollend spannende race op een van de circuits in Nederland. Je wilt graag een reservering maken, maar ziet vervolgens bij het afrekenen ‘1 heat karten’ of ‘2 heats karten’ staan. Maar wat betekent 1 ‘heat’ karten eigenlijk precies? Wij leggen het je uit!

Lees meer »