Tickets voor Karten bij De Fabriek

Bestseller De Fabriek

Tickets De Fabriek

Handige informatie over De Fabriek

Wil jij een uniek uitje beleven? Drift karten bij De Fabriek is precies wat jij zoekt! Hier kan iedereen een geweldige tijd beleven op de indoor kartbaan. Een fantastische activiteit voor elke gelegenheid. Bezoek daarom zeker De Fabriek in Harderwijk, Gelderland.

Veel gestelde vragen over De Fabriek

Drift karten bij De Fabriek is mogelijk vanaf 8 jaar en een minimale lengte van 1.30m. De kinderen van 8 t/m 14 jaar oud racen in speciale drift karts.
Ja, er zal iemand van De Fabriek aanwezig zijn tijdens de activiteit om ervoor te zorgen dat de activiteit veilig verloopt.

Reviews van De Fabriek

Drift karten bij De Fabriek

Drift karten bij De Fabriek kan iedereen doen! Beleef een onvergetelijke ervaring terwijl jij over de indoor kartbaan scheurt. Deze unieke manier van karten gaat om het beheersen van de drift kart. Wanneer je dit onder de knie hebt, is het tijd om met nog meer snelheid over de baan te scheuren.

Per heat race je met 6 tot 10 drift karts. Dit verschilt wel per groep, leeftijd en ervaring.

Iedereen geniet van drift karten bij De Fabriek

Iedereen kan drift karten. Dit maakt het ook een geschikte activiteit om met jong te doen. Bij De Fabriek zijn er ook speciale drift karts aanwezig voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar oud. Zo is het mogelijk om vanaf 8 jaar oud te drift karten bij De Fabriek. Hier geldt wel een minimum lengte van 1.30m.

Een veilige activiteit

Drift karten bij De Fabriek is niet alleen heel erg leuk, maar het is ook nog eens veilig. Zo krijg je van te voren veiligheidsinstructies en wordt er duidelijk uitgelegd wat je te verwachten staat. Nadat je deze instructies hebt ontvangen, is het tijd om te drift karten.

Tijdens de heat zal er een baan professional aanwezig zijn om de activiteit goed in de gaten houden. Zo geniet iedereen van een veilige race op de indoor kartbaan in Harderwijk.

Geschikt voor elke gelegenheid

Bij De Fabriek ben je voor elke gelegenheid op het juiste adres. Vooral voor een kinderfeest: drift karten bij De Fabriek is een passende activiteit. Ontdek daarom snel alle mogelijkheden voor zo’n geslaagd uitje.

Boek jouw kart tickets

Ben jij er klaar voor om de indoor kartbaan te betreden? Nodig snel al je vrienden en familie uit en ga drift karten bij De Fabriek!

»