Goedkoop karten? Hier moet je op letten!

Karten is niet alleen spannend en uitdagend, het is ook nog eens de perfecte activiteit voor een dagje uit! Heb jij zin om binnenkort te gaan karten met vrienden, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Let dan op de volgende punten, zodat jij vanaf nu altijd goedkoop kan karten! 

Betalen per heat: zo kan jij goedkoop karten

Wanneer je gaat karten betaal je vaak per heat. Een heat is het aantal minuten dat mag karten. Hoe lang een heat duurt, verschilt per kartbaan. Als een kartbaan goedkoper is dan de concurrentie, kan dat betekenen dat je daar minder lang mag karten. Bij de ene kartbaan betaal je bijvoorbeeld €10,- voor een heat van 10 minuten en bij de andere €15,- voor een heat van 20 minuten. Zoek daarom altijd op hoe lang een heat duurt!

Hoe meer, hoe goedkoper

Op het moment dat jouw heat is afgelopen, ben je vaak nog lang niet klaar en wil je meteen nog een keer! Daarom bieden veel kartbanen korting als je meerdere heats reserveert. Hoe meer heats je racet, hoe minder je betaalt per heat. Voeg dus een extra ronde toe. Dan ben je goedkoper uit en heb je langer plezier! 

Zo kan je jouw kart skills elke ronde weer verbeteren. Heb je helaas toch verloren? Geen probleem, er zijn genoeg smoesjes die jij kunt gebruiken.

Acties en deals

Daarnaast hebben de meeste kartbanen in rustigere periodes speciale aanbiedingen en deals. Bijvoorbeeld drie heats voor de prijs van twee of een combinatie met lasergamen, bowlen of een andere activiteit. Zo kan je lekker karten voor een goede prijs

Zin gekregen om te karten? Bekijk dan de beste kartbanen in Nederland waar jij terecht kan voor de spannendste heats. Boek je tickets snel!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...