Familie karten: de leukste activiteit

Wil je graag met de familie karten? Dat kan. Karten is het gaafste uitje om te doen samen met de hele familie. Daag jouw broertje, nichtje, tante, vader en misschien zelfs opa uit voor de ultieme race. Tijdens een sportief uitje kan heel de familie genieten van karten. 

Familie karten: karten in speciale familieheats

Er zijn kartbanen waar speciale familieheats georganiseerd worden. Tijdens een familieheat mogen ouders tegelijk met de kinderen op de baan racen. De snelheid van de karts van de volwassenen wordt aangepast. Karten in speciale familieheats kan onder andere bij Gamecity en Kartfabrique.

Familie karten: karten bij Kartfabrique

Hier kan je karten met familie

Op zoek naar de beste kartbaan in Nederland voor families? Er zijn veel kartbanen waar jij terecht kan. Bekijk een paar van onze favoriete kartbanen waar jong en oud kunnen genieten.

Adventure Eefde

De eerste kartbaan die echt een aanrader is voor families is Adventure Eefde in Eefde. De outdoor kartbaan is 600 meter lang en een uitdaging voor elke racer. Voor kinderen zijn er speciale kinderkarts en -heats beschikbaar. Om te mogen racen in een kinderkart geldt een minimumleeftijd van 8 jaar en minimum lengte van 1.35m.

Wat deze kartbaan zo leuk maakt, is dat er duo-karts beschikbaar zijn. De allerkleinsten mogen vanaf een leeftijd van 3 jaar meescheuren. Zo kan echt iedereen genieten tijdens familie karten. 

HappyDays

Een andere kartbaan die zeker het bezoeken waard is om te bezoeken voor familie karten is HappyDays in Grootebroek. Scheuren kan hier al vanaf een lengte van 1.40m. Dit is de ultieme indoor kartbaan om jouw hele familie in te maken. 

Als jij en jouw familie nog energie over hebben na het karten, kan je hier genieten van nog vele andere activiteiten. Wat dacht je van lasergamen of bowlen? Er kan maar één winnaar zijn tijdens jullie uitje, zorg dat jij het wordt!

SkagaVenture

Tenslotte is SkagaVenture een waanzinnige kartbaan om te karten met je familie. Deze kartbaan in Schagen beschikt over tactische bochten en snelle rechte stukken. Vanaf 8 jaar en met een minimum lengte van 1.35m mag je hier al komen racen.

Ervaar de volle kracht van e-karten op de 300 meter lange indoor kartbaan. Gebruik de boosterbutton voor een spectaculaire inhaalslag. Ook hier zijn er nog vele andere avonturen te beleven naast karten. Ga bijvoorbeeld lasergamen of ontsnap van de realiteit tijdens een VR game.

Voorwaarden karten 

Om te mogen karten gelden er verschillende voorwaarden. Deze voorwaarden kunnen per kartbaan verschillen. Lees je daarom goed in wat de eisen zijn bij de kartbaan waar jij wilt karten met de familie om teleurstelling te voorkomen.

Is karten veilig?

Karten is een veilige activiteit voor jong en oud. Zowel kinderen als volwassenen kunnen hun geluk niet op tijdens karten. Iedereen krijgt een kart toegewezen die past bij zijn of haar leeftijd en lengte. 

Daarnaast ontvang je een race uitrusting die jou beschermt tijdens de race. Voor de race begint ontvang je veiligheidsinstructies. Gedurende deze instructies leren jij en je familie alles wat jullie moeten weten over het karten. Hierna kunnen jullie vol gas scheuren.

Boek tickets om te karten met je familie

Zin gekregen om jouw familie in te maken op de kartbaan? Plan dan snel jouw bezoek. Laat zien dat jij de beste kart skills hebt van de hele familie. Boek je tickets nu! 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...