De beste kartbaan van Nederland

Ben je op zoek naar de beste kartbaan in Nederland? Wij hebben de beste voor je op een rijtje gezet! Deze kartbanen hebben allemaal hun eigen kwaliteiten én zijn geschikt voor jong en oud. De beste kartbaan van Nederland uitkiezen is natuurlijk een kwestie van smaak, maar deze circuits doen het over het algemeen goed bij velen.

Wat is de beste kartbaan van Nederland?

Om deze vraag te kunnen beantwoorden, moeten we goed kijken naar de aspecten van een kartbaan. Wat maakt die ene baan de beste kartbaan van Nederland? Iedere kartbaan heeft zijn eigen unieke track. Met spannende bochten, lange rechte stukken of misschien wel een fly-over. Terwijl de andere weer super snelle karts heeft. De beste kartbaan van Nederland kiezen is dus vrijwel onmogelijk maar we hebben ons best gedaan. 

De Kartfabrique in Utrecht

Een van onze favoriete kartbanen in Nederland, is de Kartfabrique in Utrecht. Deze baan heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke kartrace. De baan heeft een lengte van 750 meter. Dit maakt deze baan een van de grootste indoor kartbanen van Nederland. Op deze baan scheur je in een benzine kart door o.a. een ‘hairpin turn’ en twee chicanes.

De Kartfabrique heeft een eigen restaurant waar je de lekkerste drankjes en snacks kunt halen. Als je gaat karten race je door een oude fabriek, de Kartfabrique heeft hier zijn industriële look en naam aan te danken. Om deze redenen vinden wij dit een van de beste kartbanen van Nederland maakt.

Is Gamecity Zoetermeer de beste kartbaan in Nederland?

Gamecity in Zoetermeer is een van de beste locaties om te karten in Nederland. Hier kan je niet enkel karten. Gamecity heeft een ruim aanbod aan activiteiten wat het een super toffe locatie maakt voor kinderfeestjes, groepsuitjes en meer. 

De indoor baan heeft een lengte van 500 meter en staat bekend om zijn uitdagende bochten. Ook kun je hier een kartcursus volgen. Op deze manier kun jij je voorbereiden op de race van je leven en scheur je als eerste over de finish.

Beste kartbaan Nederland: Adventure Eefde

Adventure Eefde is een van de beste kartbanen van Nederland. Hier racen jij en je vriendjes op een outdoor baan met een lengte van 600 meter. Met de moderne benzine karts van Adventure Eefde race je supersnel over de rechte stukken van de baan. In de uitdagende, technische bochten worden jouw stuurkunsten goed op de proef gesteld. 

Eén ding is zeker: met karten in Eefde breng je jouw kart skills naar een ongekend niveau. Daarnaast kun je ook in duo-karts racen. Hier race je samen met je vriend of vriendin in één kart.

Kartbaan ZERO5 Apeldoorn

Een andere goede plek om te gaan karten in Nederland, is kartbaan ZERO55 in Apeldoorn. Deze baan is een unieke in zijn soort: bij deze kartbaan kun je zowel indoor als outdoor racen. Dit maakt het een erg geschikte kartbaan voor iedereen die van afwisseling houdt. 

De elektrische karts behalen een snelheid van wel 60 km/uur. Scheur door de bochten in je kart en versla de competitie. Bij ZERO55 race je in elektrische karts. Deze zijn niet alleen supersnel, maar ook geur en vrijwel herrie loos. Wist je dat je in een elektrische kart sneller kan optrekken dan in een benzine kart?

Probeer de kartbaan van SkagaVenture in Nederland

Ook SkagaVenture in Schagen, Noord-Holland mag niet ontbreken in de lijst met beste kartbanen van Nederland. Deze indoor kartbaan heeft een lengte van 300 meter en heeft uitdagende bochten. Ook op deze baan race je in e-karts. Deze zijn goed voor het milieu en zijn super snel. Ook hebben e-karts een speciale boost-knop. Druk deze knop in wanneer je de tegenstander wilt inhalen en profiteer van wat extra power. Kortom, SkagaVenture is zeker een kartbaan die je wilt bezoeken!

Ga zelf karten op de beste kartbanen van Nederland

Dit zijn de beste kartbanen van Nederland. Mocht er geen eentje bij jou in de buurt zijn, check dan snel de rest van de kartbanen in Nederland op onze site. Er zijn een hoop toffe kartbanen te vinden, dus er is er wel altijd eentje bij jou in de buurt. Boek snel je tickets!

Wil je racen met een twist? Probeer VR racen!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...