De 4 leukste kinderfeestjes in Breda

Woon jij in de omgeving van Breda en wil jij binnenkort je kinderfeestje vieren? Dan moet je bij Lot66 in Breda zijn. Lot66 Breda heeft een breed aanbod aan leuke kinderfeestjes: van karten tot bowlen en zelfs lasergamen. Welk van deze vier is het kinderfeestje voor jou? Ontdek het leukste kinderfeestje in Breda.

Scheuren op je kinderfeestje in Breda met de Kart Party

Ben jij een echte snelheidsduivel en wil jij met al je vriendjes over het indoor circuit crossen? Dat kan met de Kart Party in Breda. Bekijk van te voren de voorwaarden om te mogen karten op de kartbaan. Bij de Kart Party kan je een heat karten en krijgen jullie allemaal wat lekkers. Ga de race aan met je vriendjes en vriendinnetjes!

Het ultieme racefeestje van Breda: Max Party

De Max Party is voor de snelheidsduivels die geen genoeg kunnen krijgen van karten. Je rijdt tijdens dit kinderfeestje bij Lot66 Breda namelijk niet een heat maar twee heats. In de eerste heat kun je oefenen en in de tweede rij jij iedereen voorbij. Probeer verschillende tactieken uit en wordt de allerbeste! Wie wordt tot winnaar bekroond bij de prijsuitreiking? Niet getreurd als jij niet de winnaar bent, wij hebben alvast de beste smoesjes voor je op een rijtje gezet.

Vier een kinderfeestje in Breda vol spanning en avontuur: Laser Party

Ben jij niet van het karten maar hou jij wel van spanning en avontuur? Dan is de Laser Party het kinderfeestje voor jou. Je mag twee rondes lasergamen en voor jullie allemaal is er wat lekkers. Misschien komt al dat oefenen op de spelcomputer toch nog van pas! Wie van jouw vrienden is het beste in de lasergame arena?

Het gezelligste kinderfeestje van Breda: Bowl Party

Bowlen kan natuurlijk niet van deze lijst ontbreken. Vind jij het ook altijd zo leuk om de ene strike na de andere te gooien? Ga dan bowlen met jouw kinderfeestje. Bumpers zijn beschikbaar, zodat iedereen mee kan doen. Gooi jij de meeste strikes? Ga bowlen in Breda voor jouw kinderfeestje. 

Dit zijn een aantal gave kinderfeestjes die jij samen met jouw vrienden kan doen in Breda. Ga jij voor het ultieme race feestje of kies jij voor bowlen of lasergamen? Bekijk alles wat je kunt doen in Breda. Boek snel jouw kinderfeestje in Breda.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...