Leuke activiteiten in Grootebroek

>>
Ben je op zoek naar leuke activiteiten in Grootebroek? Bij HappyDays kan je veel avonturen beleven. Karten is een van de ontzettend leuke activiteiten in Grootebroek. Ontdek nu deze of een van de andere leuke activiteiten in Grootebroek.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Grootebroek

  • Combideal
  • Indoor

Grootebroek: 1 heat karten, lasergamen en 1 hapje eten bij HappyDays

1u 15m
HappyDays
  • Grootebroek
4.1 / 5
34,50
per persoon
  • Indoor

Grootebroek: 2x karten + consumptiemunten en lekkernijen bij HappyDays

1u
HappyDays
  • Grootebroek
4.1 / 5
43,60
per persoon
  • Indoor

Grootebroek: 1 heat karten bij HappyDays (10 min)

30m
HappyDays
  • Grootebroek
4.1 / 5
13,50
per persoon
  • Combideal
  • Indoor

Grootebroek: Karten, lasergamen en bowlen bij HappyDays

2u 30m
HappyDays
  • Grootebroek
4.1 / 5
27,42
per persoon

Leuke activiteiten in Grootebroek

Ben jij op zoek naar leuke activiteiten in Grootebroek? Dan is karten zeker weten een goede optie. Wat karten zo leuk maakt, is dat zowel jong als oud mee kunnen doen tijdens een race. Het maakt ook niet uit of je ervaring hebt of niet, iedereen ervaart evenveel plezier tijdens racen bij HappyDays.

Karten: een van de waanzinnig leuke activiteiten in Grootebroek

Karten op de indoor kartbaan van HappyDays is een van de meest leuke activiteiten in Grootebroek. Beleef 400 meter aan race plezier. Schep jij altijd op over jouw kart skills? Dit is de ultieme locatie om jouw kart skills in praktijk te laten zien.

Leuke indoor activiteiten in Grootebroek

Een voordeel aan karten bij HappyDays is dat dit binnen is. Karten is een van de leuke indoor activiteiten in Grootebroek. Je bent niet afhankelijk van weersomstandigheden. Of het nou regent, sneeuwt of koud is: je kunt hier hoe dan ook genieten van een race.

Karten is veilig

Buiten het feit dat karten een van de ontzettend leuke activiteiten in Grootebroek is, is het ook nog eens erg veilig. Voordat je begint met een race bij HappyDays krijgt iedereen veiligheidsinstructies te horen. Tijdens deze instructies leer je alles wat je moet weten over de kart, de kartbaan en de regels.

Andere leuke activiteiten in Grootebroek

Ben jij klaar voor een spannende race? Breng dan jouw bezoek aan HappyDays. Buiten karten, zijn er nog genoeg andere activiteiten die je hier kunt beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van bowlen of lasergamen? Kies zelf de leuke activiteiten in Grootebroek en beleef een uniek dagje uit.

Boek je tickets voor leuke activiteiten in Grootebroek

Nu je meer weet over leuke activiteiten in Grootebroek, is het tijd om je klaar te maken voor een competitief dagje uit. Nodig al jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een onvergetelijk uitje. Boek nu tickets voor leuke activiteiten in Grootebroek!

Handige artikelen