Karten en lasergamen Breda

>>
Kom karten en lasergamen Breda! Dit kan bij Lot66. Deze locatie heeft de allerleukste combideals beschikbaar. Ontdek ze nu zelf.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Breda

 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 (2x 10min) – Weekenddeal

1u 30m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
21,95
per persoon
 • Kinderen
 • Indoor

Breda: Kinderfeest Karten bij Lot66 (10 min)

1u 30m
jaar
Lot66 Breda
 • Breda
3.9 / 5
17,50
per persoon
 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 Breda (2x 10min) – Weekdeal

1u 30m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
21,95
per persoon
 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 (10 min) – Weekenddeal

45m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
17,50
per persoon

Karten en lasergamen Breda

Ben jij opzoek naar een gave combideal? Kom dan karten en lasergamen in Breda, Noord-Brabant. Beleef het allerleukste uitje bij Lot66 wanneer jij deze twee toffe activiteiten met elkaar combineert. Dit is optimaal genieten tijdens jouw volgende dagje uit.

Dubbel zoveel plezier met karten en lasergamen in Breda

Tijdens deze activiteiten heb je twee keer de kans om te laten zien dat jij de beste bent. Of als je in het ene niet zo een ster ben, kan je altijd nog jouw talenten bij de andere activiteit laten zien. Met de deal karten en lasergamen in Breda scheur je in elektrische karts over het indoor circuit. De boosterbutton zorgt voor extra veel snelheid en goede inhaalacties. Net als de DRS in de Formule1.

Daarna ga je verder met jouw karten en lasergamen uitje in Breda de lasergame arena in. Probeer al jouw tegenstanders zo snel mogelijk uit te schakelen. Dit is zeker het leukste uitje om te doen! Lasergamen kan individueel en in teamverband worden gespeeld.

Veilig karten en lasergamen in Breda

Uiteraard staat veiligheid voorop tijdens jouw uitje karten en lasergamen in Breda. Daarom ontvang je vooraf veiligheidsinstructies waarin goed uitgelegd wordt wat je te verwachten staat. Zo weet je wat je te wachten staat en wat de do’s en dont’s zijn. Daarna is het tijd om volop te genieten tijdens karten en lasergamen in Breda.

Karten en lasergamen is leuk voor elke gelegenheid

Of je nu op zoek bent naar een uitje om te doen met een groep vrienden, met familie of naar de perfecte activiteit voor jouw evenement: karten en lasergamen in Breda zijn de ideale activiteiten. Ga karten en lasergamen met jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje en beleef een spectaculaire dag uit. Karten en lasergamen in Breda is leuk voor iedereen en elke gelegenheid.

Boek tickets voor karten en lasergamen in Breda

Wil jij dit avontuurlijke uitje nu zelf beleven? Plan dan zeker de combideal karten en lasergamen in Breda. Daag je vrienden, familie of collega’s uit en ontdek wie de winnaar is.

Handige artikelen

De beste kartbaan van Nederland - dit zijn onze favorieten!
Karten

De beste kartbaan van Nederland

Ben je op zoek naar de beste kartbaan Nederland? Wij hebben de beste voor je op een rijtje gezet! Deze kartbanen hebben allemaal hun eigen kwaliteiten én zijn geschikt voor jong en oud. De beste kartbaan van Nederland uitkiezen is natuurlijk een kwestie van smaak, maar deze circuits doen het over het algemeen goed bij velen!

Lees meer »
De beste kartdeals tijdens de voorjaarsvakantie: Karten bij ZERO55 Enschede
Karten

Wat is 1 heat bij karten?

Jij bent helemaal klaar om te karten en hebt je vrienden, familie of collega’s al uitgenodigd voor een bloedstollend spannende race op een van de circuits in Nederland. Je wilt graag een reservering maken, maar ziet vervolgens bij het afrekenen ‘1 heat karten’ of ‘2 heats karten’ staan. Maar wat betekent 1 ‘heat’ karten eigenlijk precies? Wij leggen het je uit!

Lees meer »
outdoor karten dubai
Karten

10 van de beste outdoor kartcircuits ter wereld!

Outdoor go-kart circuits. Je vind ze over de hele wereld. Er zijn er ontzettend veel te vinden, de ene nog spectaculairder dan de andere. Hier vind 10 van de beste en gaafste kartcircuits ter wereld! Heb jij voorlopiog geen tijd om een tripje naar Singapore of Spanje te plannen maar wil jij toch outdoor karten? Bekijk dan alle outdoor kartdeals die jij gewoon in Nederland kan vinden.

Lees meer »