Karten en lasergamen Breda

>>
Kom karten en lasergamen Breda! Dit kan bij Lot66. Deze locatie heeft de allerleukste combideals beschikbaar. Ontdek ze nu zelf.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Breda

 • Combideal
 • Indoor

Breda: karten & steengrillen bij Lot66 Breda

2u 45m
jaar
Lot66 Breda
 • Breda
3.9 / 5
29,50
per persoon
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 Breda (10min) - Weekdeal

45m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
16,50
per persoon
 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 (3x 10min) - Weekenddeal

2u 10m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
47,50
per persoon
 • Kinderen
 • Indoor

Breda: Kinderfeest Karten bij Lot66 (2x10 min)

2u
jaar
Lot66 Breda
 • Breda
3.9 / 5
26,75
per persoon

Karten en lasergamen Breda

Ben jij opzoek naar een gave combideal? Kom dan karten en lasergamen in Breda, Noord-Brabant. Beleef het allerleukste uitje bij Lot66 wanneer jij deze twee toffe activiteiten met elkaar combineert. Dit is optimaal genieten tijdens jouw volgende dagje uit.

Dubbel zoveel plezier met karten en lasergamen in Breda

Tijdens deze activiteiten heb je twee keer de kans om te laten zien dat jij de beste bent. Of als je in het ene niet zo een ster ben, kan je altijd nog jouw talenten bij de andere activiteit laten zien. Met de deal karten en lasergamen in Breda scheur je in elektrische karts over het indoor circuit. De boosterbutton zorgt voor extra veel snelheid en goede inhaalacties. Net als de DRS in de Formule1.

Daarna ga je verder met jouw karten en lasergamen uitje in Breda de lasergame arena in. Probeer al jouw tegenstanders zo snel mogelijk uit te schakelen. Dit is zeker het leukste uitje om te doen! Lasergamen kan individueel en in teamverband worden gespeeld.

Veilig karten en lasergamen in Breda

Uiteraard staat veiligheid voorop tijdens jouw uitje karten en lasergamen in Breda. Daarom ontvang je vooraf veiligheidsinstructies waarin goed uitgelegd wordt wat je te verwachten staat. Zo weet je wat je te wachten staat en wat de do’s en dont’s zijn. Daarna is het tijd om volop te genieten tijdens karten en lasergamen in Breda.

Karten en lasergamen is leuk voor elke gelegenheid

Of je nu op zoek bent naar een uitje om te doen met een groep vrienden, met familie of naar de perfecte activiteit voor jouw evenement: karten en lasergamen in Breda zijn de ideale activiteiten. Ga karten en lasergamen met jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje en beleef een spectaculaire dag uit. Karten en lasergamen in Breda is leuk voor iedereen en elke gelegenheid.

Boek tickets voor karten en lasergamen in Breda

Wil jij dit avontuurlijke uitje nu zelf beleven? Plan dan zeker de combideal karten en lasergamen in Breda. Daag je vrienden, familie of collega’s uit en ontdek wie de winnaar is.

Handige artikelen

Karten

Karten in tijden van corona? Dat kan!

Alle kartbanen van Nederland doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij veilig kunt genieten van een spannende middag of avond. Karten is namelijk, ondanks het coronavirus, nog steeds heel veilig en leuk om te doen!  Kartbanen zijn open en werken hard om de richtlijnen van het RIVM aan te houden. Veilig karten in tijden van Corona? Wij vertellen je er alles over.

Lees meer »
Karten

Karten op benzine vs elektrisch karten

Echte kartliefhebbers hebben het gelijk door als ze een kartbaan bezoeken. De verschillen tussen elektrische karts en benzine karts zijn namelijk niet alleen merkbaar tijdens het rijden zelf. Maar waarom kiest de ene kartbaan voor benzine en de andere kartbaan voor elektrisch? Lees verder en leer wat de verschillen zijn tussen de twee meest voorkomende type karts.

Lees meer »