Karten en eten in Enschede

>>
Op zoek naar een locatie waar je kunt karten en eten in Enschede? Dat kan bij ZERO55 Enschede. Na de spannendste heats kan jij bijkomen in het restaurant. Praat de rondetijden na onder genot van een hapje en drankje.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Enschede

  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (3x 10min)

1u 50m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
41,00
per persoon
  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (2x 10min)

1u 15m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
21,95
per persoon
  • Aanbieding
  • Combideal
  • Indoor

Enschede: E-Karten en lasergamen bij ZERO55

1u 15m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
17,00
per persoon
  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (10 min)

35m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
16,50
per persoon

Op zoek naar een locatie waar je kunt karten en eten in Enschede? Dan ben je bij ZERO55 Enschede aan het juiste adres. Ervaar de spannendste heats op het uitdagende circuit. Hierna kan je bijtanken in het restaurant. Maak je klaar voor een waanzinnig uitje.

Karten is het vetste uitje in Enschede

Wanneer je kiest voor een kartuitje in Enschede heb je gegarandeerd veel plezier. Je racet namelijk in e-karts. Deze karts zijn extra snel, veilig en milieuvriendelijk. Daarnaast zijn deze karts voorzien van een boosterbutton. Deze button zorgt voor spectaculaire inhaalmomenten. Trap het gaspedaal vol tot de grond in.

Een veilig uitje met karten en eten in Enschede

E-karten in Enschede is super spannend en ook veilig. Voordat je mag racen ontvang je veiligheidsinstructies. Tijdens deze instructies leer je alles wat je moet weten over de kart, de baan en de regels. Ook houdt een professional een oogje in het zeil tijdens de race.

Kies voor karten en eten in Enschede als groepsuitje

Karten en eten in Enschede is de ideale optie als je op zoek bent naar een leuk uitje om met een groep te doen. Iedereen kan meedoen tijdens deze activiteit. Het maakt niet uit of je ervaren of onervaren bent, want iedereen kan plezier beleven. Karten en eten in Enschede is een geschikt idee als je een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje wilt vieren.

Bijtanken met hapjes en drankjes

Van karten krijg je trek. In het restaurant van ZERO55 Enschede bekijk je de races vanachter het raam en kan je de lekkerste hapjes en drankjes bestellen. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk. Stel zelf jouw dagje uit samen tijdens karten en eten in Enschede.

Maak je reservering voor karten en eten in Enschede

Klaar voor karten en eten Enschede? Nodig al jouw vrienden, familie of collega’s uit. Er kan maar één winnaar zijn, zorg dat jij dat wordt. Reserveer tickets voor e-karten in Enschede nu!

Handige artikelen

Karten

De leukste kartbanen voor kinderen in Nederland

Op zoek naar een leuke en actief uitje om te doen met kinderen in Nederland? Ga met de kinderen karten. In Nederland vind je een hoop toffe kartbanen die geschikt zijn voor kinder en familie karten. Hierbij een overzicht van de leukste kartbanen waar kinderen meer dan welkom zijn voor een kartrace.

Lees meer »
Karten

Goedkoop karten? Hier moet je op letten!

Karten is niet alleen spannend en uitdagend, het is ook nog eens de perfecte activiteit voor een dagje uit! Heb jij zin om binnenkort te gaan karten met vrienden, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Let dan op de volgende punten, zodat jij vanaf nu altijd goedkoop kan karten!

Lees meer »