Karten en bowlen Breda

>>
Karten en bowlen in Breda zijn de leukste activiteiten voor verschillende leeftijden. Geniet van deze activiteiten bij Lot66 in Breda, Noord-Brabant. Beleef een uitje die je niet snel vergeet als jij gaat karten en Bowlen in Breda.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Breda

 • Kinderen
 • Indoor

Breda: Kinderfeest Karten bij Lot66 (10 min)

1u 30m
jaar
Lot66 Breda
 • Breda
3.9 / 5
17,50
per persoon
 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 (10 min) – Weekenddeal

45m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
17,50
per persoon
 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 (2x 10min) – Weekenddeal

1u 30m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
21,95
per persoon
 • Kinderen
 • Indoor

Breda: Kinderfeest Karten bij Lot66 (2×10 min)

2u
jaar
Lot66 Breda
 • Breda
3.9 / 5
21,95
per persoon

Karten en bowlen in Breda

Wil jij gaan karten en bowlen in Breda? Dan moet je bij Lot66 zijn. Hier beleef jij een onvergetelijk uitje. Laat jouw kart skills zien op het gave go-kart circuit en gooi strike na strike op de bowlingbaan. Met deze twee activiteiten beleef je dubbel zoveel plezier!

Combineer karten en bowlen in Breda

Als je nooit kunt kiezen tussen deze activiteiten, ben je in Breda op het juiste adres. Bij Lot66 kan je het namelijk allebei doen. Combineer de vetste activiteiten met elkaar en beleef het allebei. Wil je eerst karten en daarna bowlen? Geniet dan van een combideal. Lot66 heeft alles onder één dak voor een uniek uitje.

Veiligheid voorop bij Lot66 in Breda

Karten en bowlen in Breda is niet alleen leuk, het is ook veilig. Voordat alle racers de baan krijgen ze een veiligheidsinstructies van een professional. Gedurende deze instructies leer je alles wat je moet weten over het karten, de kartbaan en de regels. Zo kan iedereen genieten zonder zorgen van het karten en bowlen in Breda.

Karten en bowlen Breda is het ultieme groepsuitje

Wanneer je nog zoekt naar toffe activiteiten voor een leuk groepsuitje, dan is de combinatie van karten en bowlen een geschikte optie. Op een leuke en competitieve manier gaan jullie de uitdaging en competitie met elkaar aan. Daag al jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een waanzinnige dag. Bij Lot66 kan je onder andere terecht voor het vieren van een vrijgezellenfeest, werkuitje, kinderfeestje of gewoon actief dagje uit met vrienden of familie.

Boek tickets voor karten en bowlen in Breda

Ben jij helemaal klaar voor het leukste uitje in Breda? Daag al jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een onvergetelijk avontuur. Laat zien dat jij de beste kart skills hebt en de bowling koning(in) bent. Reserveer jouw dag met karten en bowlen in Breda.

Handige artikelen

Karten

Karten in de herfstvakantie

Op zoek naar een leuke activiteit in de herfstvakantie maar geen idee wat een geschikte activiteit is? Kom indoor karten op de tofste kartbanen van Nederland. Karten is de perfecte activiteit voor de regenachtige dagen. Lees hier waarom!

Lees meer »
Actief en origineel bedrijfsuitje
Karten

Actief en origineel bedrijfsuitje? Kom karten!

Op zoek naar een actief en origineel bedrijfsuitje? Karten is de ideale activiteit voor jou en jouw collega’s. Karten is uitermate geschikt voor teambuilding. Om je collega’s in een andere omgeving en op een andere manier te zien geeft een boost aan de sfeer en samenwerking. Ontdek nu waarom je moet kiezen voor karten als actief bedrijfsuitje.

Lees meer »