Dingen om te doen in Enschede

>>
Nieuwsgierig naar dingen om te doen in Enschede? Ga karten bij ZERO55 Enschede. Karten is leuk, snel en competitief. Tijdens het scheuren op de LED verlichte kartbaan beleef je de ultieme adrenalinekick.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Enschede

  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (2x 10min)

1u 15m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
21,95
per persoon
  • Aanbieding
  • Combideal
  • Indoor

Enschede: E-Karten en lasergamen bij ZERO55

1u 15m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
17,00
per persoon
  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (3x 10min)

1u 50m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
41,00
per persoon
  • Indoor

Enschede: karten bij ZERO55 (10 min)

35m
jaar
ZERO55 Enschede
  • Enschede
4.1 / 5
16,50
per persoon

Dingen om te doen in Enschede

Op zoek naar leuke dingen om te doen in Enschede? Kom naar ZERO55 voor de meest leuke dingen om te doen in Enschede! Adrenaline, competitie en vooral heel veel plezier zijn gegarandeerd bij ZERO55 Enschede. Hier beleef je een dag om nooit te vergeten.

Dingen om binnen te doen in Enschede

Zoek je naar indoor dingen om te doen in Enschede? Kom dan naar ZERO55 en beleef een waanzinnige dag op de indoor kartbaan. Vind 425 meter aan uitdagende bochten, stimulerende rechte stukken en waanzinnige inhaalmogelijkheden. Omdat deze activiteit binnen is, ben je niet afhankelijk van het weer.

Dingen om te doen in Enschede met kinderen

Bij ZERO55 Enschede kunnen ook de kleine snelheidsduivels genieten. Kinderen onder de 12 jaar kunnen racen in speciale kinderkarts. De kinderkarts hebben minder power en gaan daardoor minder snel. Zo is karten ook leuk voor de allerkleinsten.

Een veilige uitje in Enschede

Karten is een van de vetste dingen om te doen in Enschede, maar ook nog een van de veiligste. Voordat de race van start gaat, ontvangt iedere racer een veiligheidsinstructie. Na deze veiligheidsinstructie is het tijd om in jouw kart te stappen. Ready, set, race!

Andere dingen om te doen in Enschede

Bij ZERO55 Enschede kun je enorm veel avontuur beleven, want er zijn nog genoeg andere dingen om te doen in Enschede. Wat dacht je van lasergamen of VR racen? Voor jong tot oud zijn er genoeg dingen om te doen in Enschede. Je kunt je uitje helemaal zelf samenstellen naar je eigen wensen.

Boek tickets voor gave dingen om te doen in Enschede

Zin gekregen in een competitief dagje? Breng dan een bezoek aan ZERO55 Enschede. Daag al jouw vrienden, familie of collega’s uit en boek je tickets snel! Wie wordt de beste van Enschede?

Handige artikelen

Karten

Goedkoop karten? Hier moet je op letten!

Karten is niet alleen spannend en uitdagend, het is ook nog eens de perfecte activiteit voor een dagje uit! Heb jij zin om binnenkort te gaan karten met vrienden, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Let dan op de volgende punten, zodat jij vanaf nu altijd goedkoop kan karten!

Lees meer »