4D racen in Almere

>>
4D racen in Almere is de gaafste ervaring! Race over de meest uitdagende circuits terwijl je al jouw tegenstanders inhaalt. Dit wordt een onvergetelijk uitje tijdens 4D racen in Almere.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Almere

Almere: 1 heat 4D racen bij Immersive

40m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
17,50
per persoon

Almere: 1 heat simracen bij Immersive

40m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
10,00
per persoon

Almere: 2 heats 4D racen bij Immersive

1u 10m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
30,00
per persoon

Almere: 2 heats simracen bij Immersive

1u 10m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
17,50
per persoon

4D racen in Almere

Klaar voor een onvergetelijk uitje in Almere? Kom 4D racen in Almere bij Immersive en laat zien dat jij het ultieme racetalent bent. Het leuke aan 4D racen in Almere is dat jij zelf het circuit mag uitkiezen waar jij op wilt scheuren. En dat is nog niet alles: ook de racewagen waarin jij als eerst over de virtuele finishlijn scheurt bepaal je zelf.

Wat is 4D racen

4D racen is een ervaring die uniek is in zijn soort in Europa. Tijdens 4D racen in Almere race je in een bewegende racesimulator. De bewegingen van de simulator bootsen het ultieme racegevoel na. Het lijkt alsof je in een echte racewagen zit.

4D racen in Almere op de uitdagendste circuits

Als je kiest voor 4D racen in Almere wordt het een zenuwslopende race. Je mag namelijk zelf bepalen op welk circuit je wilt scheuren. Er is keuze uit 30+ verschillende circuits. Kies bijvoorbeeld voor het GP Zandvoort Circuit of GP Assen. Daarnaast mag je ook nog eens zelf je eigen racewagen kiezen.

4D racen in Almere is geschikt voor elk skill level

4D racen in Almere is een activiteit die iedereen leuk kan meedoen, ongeacht je ervaring. De race simulatoren kunnen afgesteld worden per persoon. Zo kan iedereen 4D racen in Almere op zijn eigen gewenste niveau. 4D racen in Almere is uitdagend voor elke racer.

Racecoaches aanwezig tijden 4D racen in Almere

Tijdens 4D racen in Almere zijn er diverse racecoaches aanwezig. Je kunt hen om tips and tricks vragen om zo nog sneller te worden. Hiermee wordt jij sowieso de snelste van de race.

Diverse extra’s tijdens 4D racen in Almere

Wil je jouw uitje nog waanzinniger maken? Maak gebruik van een VR bril. Tijdens 4D VR racen beleef jij de ultieme race. Het lijkt levensecht en is zenuwslopend.

Koop je tickets voor 4D racen in Almere

Kortom: 4D racen is het meest gave uitje voor iedereen. Trommel snel al jouw vrienden, familie of collega’s op en laat ze zien dat jij de beste race skills hebt. Maak je klaar voor een virtuele race en ervaar nu zelf hoe gaaf 4D racen in Almere is.

Handige artikelen

Karten

Karten in de herfstvakantie

Op zoek naar een leuke activiteit in de herfstvakantie maar geen idee wat een geschikte activiteit is? Kom indoor karten op de tofste kartbanen van Nederland. Karten is de perfecte activiteit voor de regenachtige dagen. Lees hier waarom!

Lees meer »
Karten

Karten in tijden van corona? Dat kan!

Alle kartbanen van Nederland doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij veilig kunt genieten van een spannende middag of avond. Karten is namelijk, ondanks het coronavirus, nog steeds heel veilig en leuk om te doen!  Kartbanen zijn open en werken hard om de richtlijnen van het RIVM aan te houden. Veilig karten in tijden van Corona? Wij vertellen je er alles over.

Lees meer »