4D racen in Almere

>>
4D racen in Almere is de gaafste ervaring! Race over de meest uitdagende circuits terwijl je al jouw tegenstanders inhaalt. Dit wordt een onvergetelijk uitje tijdens 4D racen in Almere.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Almere

Almere: 2 heats simracen bij Immersive

1u 10m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
17,50
per persoon

Almere: 2 heats 4D racen bij Immersive

1u 10m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
30,00
per persoon

Almere: 1 heat 4D VR racen bij Immersive

1u 10m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
22,50
per persoon

Almere: 1 heat simracen bij Immersive

40m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
10,00
per persoon

4D racen in Almere

Klaar voor een onvergetelijk uitje in Almere? Kom 4D racen in Almere bij Immersive en laat zien dat jij het ultieme racetalent bent. Het leuke aan 4D racen in Almere is dat jij zelf het circuit mag uitkiezen waar jij op wilt scheuren. En dat is nog niet alles: ook de racewagen waarin jij als eerst over de virtuele finishlijn scheurt bepaal je zelf.

Wat is 4D racen

4D racen is een ervaring die uniek is in zijn soort in Europa. Tijdens 4D racen in Almere race je in een bewegende racesimulator. De bewegingen van de simulator bootsen het ultieme racegevoel na. Het lijkt alsof je in een echte racewagen zit.

4D racen in Almere op de uitdagendste circuits

Als je kiest voor 4D racen in Almere wordt het een zenuwslopende race. Je mag namelijk zelf bepalen op welk circuit je wilt scheuren. Er is keuze uit 30+ verschillende circuits. Kies bijvoorbeeld voor het GP Zandvoort Circuit of GP Assen. Daarnaast mag je ook nog eens zelf je eigen racewagen kiezen.

4D racen in Almere is geschikt voor elk skill level

4D racen in Almere is een activiteit die iedereen leuk kan meedoen, ongeacht je ervaring. De race simulatoren kunnen afgesteld worden per persoon. Zo kan iedereen 4D racen in Almere op zijn eigen gewenste niveau. 4D racen in Almere is uitdagend voor elke racer.

Racecoaches aanwezig tijden 4D racen in Almere

Tijdens 4D racen in Almere zijn er diverse racecoaches aanwezig. Je kunt hen om tips and tricks vragen om zo nog sneller te worden. Hiermee wordt jij sowieso de snelste van de race.

Diverse extra’s tijdens 4D racen in Almere

Wil je jouw uitje nog waanzinniger maken? Maak gebruik van een VR bril. Tijdens 4D VR racen beleef jij de ultieme race. Het lijkt levensecht en is zenuwslopend.

Koop je tickets voor 4D racen in Almere

Kortom: 4D racen is het meest gave uitje voor iedereen. Trommel snel al jouw vrienden, familie of collega’s op en laat ze zien dat jij de beste race skills hebt. Maak je klaar voor een virtuele race en ervaar nu zelf hoe gaaf 4D racen in Almere is.

Handige artikelen

Karten

Karten op benzine vs elektrisch karten

Echte kartliefhebbers hebben het gelijk door als ze een kartbaan bezoeken. De verschillen tussen elektrische karts en benzine karts zijn namelijk niet alleen merkbaar tijdens het rijden zelf. Maar waarom kiest de ene kartbaan voor benzine en de andere kartbaan voor elektrisch? Lees verder en leer wat de verschillen zijn tussen de twee meest voorkomende type karts.

Lees meer »
types kartbaan
Karten

6 types die je op de kartbaan tegenkomt

Wat kan jij je nog herinneren van de laatste keer dat je bent gaan karten? Die ene vriend die altijd beukt? Of die semi-professional die de kartbaan al vooraf uit zijn hoofd kende? Iedereen is een andere karter, maar toch zijn er bepaalde typetjes te herkennen op de kartbaan. In welke van de 6 types herken jij je als je met je vrienden op de kartbaan bent?

Lees meer »
Karten

5 redenen om te gaan karten bij HappyDays

Voor wie op zoek is naar een unieke activiteit voor een kinderfeestje, verjaardag of bedrijfsuitje, read on! Karten bij HappyDays is de perfecte activiteit voor iedereen die van spanning en actie houdt. Hier geven we je 5 redenen om te gaan karten bij HappyDays in Grootebroek, Noord-Holland.

Lees meer »