Karten tijdens je vakantie

Wellicht heb je het al eens gedaan – of nog niet – maar karten tijdens je vakantie is het allerleukst om te doen! In sommige landen zoals in Spanje wordt er vaak tijdens een zonvakantie een kart uitje georganiseerd. 

Maar ook bij ons buurland in België combineren mensen graag hun vakantie met een actief uitje. Er zijn ook unieke locaties waar jij tijdens je vakantie kan karten, zoals op een cruiseschip en bij een Airbnb huis. Lees snel verder waar en waarom jij wilt karten tijdens je vakantie.

Waarom jij wilt karten tijdens je vakantie

Tijdens jouw vakantie wil je vast een leuk uitje organiseren en dat is waarom er vaak wordt gekozen voor een bezoek aan de kartbaan. Of dit nou in Nederland is of in het buitenland, er zijn veel kartbanen om uit te kiezen voor een actief uitje.

Karten is actief, competitief maar bovenal super leuk. Bij de meeste kartbanen kan je vanaf een jonge leeftijd al karten. Daarom is het ook een geschikte activiteit om te doen met verschillende leeftijden, ook met kinderen. Ga daarom zeker tijdens je vakantie met vrienden of familie karten.

Karten op vakantie in België

Voor een vakantie met een leuk kart uitje hoef je niet ver te reizen. In België vind je namelijk een aantal sensationele kartbanen waar jij terecht kan. Kies jouw favoriete indoor of outdoor kartbaan en plan snel jouw bezoek. Er is voor elke karter een leuke en geschikte kartbaan. Ontdek nu zelf welke kartbaan jij gaat bezoeken.

Bekijk alle kartbanen in Spanje

Zoek jij liever de zon op? Dan vind je in Spanje ook door het hele land de leukste kartbanen. Er zijn zowel indoor als outdoor kartbanen te vinden. Droom jij er ook al van om heerlijk met de zon op je gezicht over de indrukwekkende outdoor kartbanen te racen? Maak die droom werkelijkheid en boek snel jouw tickets.

Ontdek de kartbanen in het Verenigd Koninkrijk

In het Verenigd Koninkrijk vind jij de meest fantastische kartbanen. Het Verenigd Koninkrijk staat bekend om haar unieke kartbanen. Door het hele land zijn super leuke locaties te bezoeken. Ga je voor een outdoor kartbaan waar je met volle snelheid kan inhalen of ben je meer van de multi-level indoor kartbanen met tactische bochten? Welke kartbaan je ook kiest, één ding is zeker: het wordt een geslaagde vakantie met een bezoek aan de kartbaan.

Andere unieke vakantie locaties met een kartbaan

Wil jij op de uniekste kartbanen karten tijdens jouw vakantie? Dat kan. Je kan namelijk op een cruiseschip verblijven waar een kartbaan aanwezig is. Daarnaast kan je ook een Airbnb huren met een privé circuit.

Karten op een cruiseschip

Misschien is dit wel een van de vetste locaties om te karten… Op het cruiseschip, Norwegian Viva, wordt namelijk een kartbaan van maar liefst drie verdiepingen gebouwd. Zo ervaar jij de zeebries door je haren écht op een gave manier. 

Dit cruiseschip is dus nog in de bouw en wordt verwacht in 2023 klaar te zijn. Tot die tijd dromen wij alvast van deze unieke race ervaring.

Huur een Airbnb met privé kartbaan

In Pomona in Amerika kan je een Airbnb huren waarbij je beschikt over een privé kartbaan. Zo hoef jij niet op zoek naar een gave kartbaan, want deze is gewoon in de achtertuin te vinden! Je kan met maximaal 16 personen in de villa verblijven. 

De villa heeft ook andere toffe faciliteiten zoals een zwembad en een speelhal. Bij de huur van deze villa zijn de karts en elektrische driftkarts inbegrepen. Een prima vakantie als je het ons vraagt. Met wie wil jij de staat Missouri gaan bezoeken? De ideale verblijfplaats met privé kartbaan heb je in ieder geval gevonden. 

Airbnb met privé kartbaan in Pomona

Boek je kart tickets

Toch liever nu al karten? Dan vind je de leukste deals op gokartingtickets.nl. Nodig snel je vrienden, familie uit en plan jouw kart uitje snel.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...