Leuke activiteiten in Schagen

>>
Als je op zoek bent naar leuke activiteiten in Schagen, ben je bij SkagaVenture aan het juiste adres. Zo kan je onder andere karten, lasergamen of VR gamen. Ontdek nu zelf hoe vet SkagaVenture is.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Schagen

 • Aanbieding
 • Combideal
 • Indoor

Schagen: 2x karten en lasergamen bij SkagaVenture

2u 30m
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
40,00
per persoon
 • Indoor

Schagen: karten bij SkagaVenture (3×10 min)

2u
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
39,00
per persoon
 • Aanbieding
 • Combideal
 • Indoor

Schagen: 1x karten & lasergamen bij SkagaVenture

1u 30m
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
20,00
per persoon
 • Aanbieding
 • Combideal
 • Indoor

Schagen: 2x karten en 1x lasergamen bij SkagaVenture

2u
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
34,00
per persoon

Leuke activiteiten in Schagen

Wil jij weten welke leuke activiteiten er in Schagen te doen zijn? Karten bij SkagaVenture is zeker weten een van de meest leuke activiteiten in Schagen. Karten is uitdagend, competitief en vooral mega gaaf. Ontdek nu zelf waarom karten bij SkagaVenture een van de meest leuke activiteiten in Schagen is.

De kartbaan van SkagaVenture is indrukwekkend

Eén ding is zeker: zodra jij de kartbaan van SkagaVenture betreedt wil jij nooit meer terug. Beleef 300 meter aan indoor kart plezier. Bedenk de beste tactiek om door de bochten te sturen en cross als eerste over de finish line. Er zijn hier genoeg spannende inhaalmogelijkheden te vinden.

Karten in een e-kart is een van de leuke activiteiten in Schagen

Wat karten bij SkagaVenture zo vet maakt, is dat je hier racet in een e-kart. Deze stinken niet, maken minder herrie en kunnen zelfs centraal stilgelegd worden. Maar wat vooral vet is, is dat deze karts voorzien zijn van een boosterbutton. Zet deze in voor de ultieme inhaalslag!

Leuke indoor activiteiten in Schagen

Wanneer je op zoek bent naar leuke indoor activiteiten in Schagen, ben je ook bij SkagaVenture aan het juiste adres. Je hoeft je geen zorgen te maken om regen, wind of kou. Hier kart je namelijk warm en droog binnen.

Leuke activiteiten in Schagen voor kinderen

Ook de kleinste snelheidsduivels kunnen mee crossen op de indoor kartbaan van SkagaVenture. Voor hen zijn er speciale kinderkarts beschikbaar. Alle aspecten van veiligheid zijn meegenomen in deze kinderkarts. Ze gaan minder snel en zijn makkelijker om te sturen.

Is karten veilig?

Karten is voor elke deelnemer van de race veilig. Voordat de heat begint, worden er veiligheidsinstructies gegeven door een van de professionals. Na deze instructies ben je helemaal klaar om de innerlijke Formule 1-coureur in je los te laten.

Boek tickets voor een van de leuke activiteiten in Schagen

Zin gekregen in een dagje uit? Breng dan een bezoekje aan SkagaVenture. En ben je op zoek naar nog meer avontuur na karten, dan is dit zeker mogelijk. Zo kan je onder andere lasergamen en VR gamen bij SkagaVenture. Waar wacht je nog op? Boek tickets voor een van de leuke activiteiten in Schagen!

Handige artikelen

outdoor karten dubai
Karten

10 van de beste outdoor kartcircuits ter wereld!

Outdoor go-kart circuits. Je vind ze over de hele wereld. Er zijn er ontzettend veel te vinden, de ene nog spectaculairder dan de andere. Hier vind 10 van de beste en gaafste kartcircuits ter wereld! Heb jij voorlopiog geen tijd om een tripje naar Singapore of Spanje te plannen maar wil jij toch outdoor karten? Bekijk dan alle outdoor kartdeals die jij gewoon in Nederland kan vinden.

Lees meer »
types kartbaan
Karten

6 types die je op de kartbaan tegenkomt

Wat kan jij je nog herinneren van de laatste keer dat je bent gaan karten? Die ene vriend die altijd beukt? Of die semi-professional die de kartbaan al vooraf uit zijn hoofd kende? Iedereen is een andere karter, maar toch zijn er bepaalde typetjes te herkennen op de kartbaan. In welke van de 6 types herken jij je als je met je vrienden op de kartbaan bent?

Lees meer »
De beste kartdeals tijdens de voorjaarsvakantie: Karten bij ZERO55 Enschede
Karten

Wat is 1 heat bij karten?

Jij bent helemaal klaar om te karten en hebt je vrienden, familie of collega’s al uitgenodigd voor een bloedstollend spannende race op een van de circuits in Nederland. Je wilt graag een reservering maken, maar ziet vervolgens bij het afrekenen ‘1 heat karten’ of ‘2 heats karten’ staan. Maar wat betekent 1 ‘heat’ karten eigenlijk precies? Wij leggen het je uit!

Lees meer »