Leuke activiteiten in Schagen

>>
Als je op zoek bent naar leuke activiteiten in Schagen, ben je bij SkagaVenture aan het juiste adres. Zo kan je onder andere karten, lasergamen of VR gamen. Ontdek nu zelf hoe vet SkagaVenture is.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Schagen

 • Indoor

Schagen: karten bij SkagaVenture (10 min)

45m
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
10,50
per persoon
 • Aanbieding
 • Combideal
 • Indoor

Schagen: 2x karten en 1x lasergamen bij SkagaVenture

2u
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
34,00
per persoon
 • Aanbieding
 • Combideal
 • Indoor

Schagen: 2x karten en lasergamen bij SkagaVenture

2u 30m
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
40,00
per persoon
 • Indoor

Schagen: karten bij SkagaVenture (2x 10min)

1u 15m
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
19,90
per persoon

Leuke activiteiten in Schagen

Wil jij weten welke leuke activiteiten er in Schagen te doen zijn? Karten bij SkagaVenture is zeker weten een van de meest leuke activiteiten in Schagen. Karten is uitdagend, competitief en vooral mega gaaf. Ontdek nu zelf waarom karten bij SkagaVenture een van de meest leuke activiteiten in Schagen is.

De kartbaan van SkagaVenture is indrukwekkend

Eén ding is zeker: zodra jij de kartbaan van SkagaVenture betreedt wil jij nooit meer terug. Beleef 300 meter aan indoor kart plezier. Bedenk de beste tactiek om door de bochten te sturen en cross als eerste over de finish line. Er zijn hier genoeg spannende inhaalmogelijkheden te vinden.

Karten in een e-kart is een van de leuke activiteiten in Schagen

Wat karten bij SkagaVenture zo vet maakt, is dat je hier racet in een e-kart. Deze stinken niet, maken minder herrie en kunnen zelfs centraal stilgelegd worden. Maar wat vooral vet is, is dat deze karts voorzien zijn van een boosterbutton. Zet deze in voor de ultieme inhaalslag!

Leuke indoor activiteiten in Schagen

Wanneer je op zoek bent naar leuke indoor activiteiten in Schagen, ben je ook bij SkagaVenture aan het juiste adres. Je hoeft je geen zorgen te maken om regen, wind of kou. Hier kart je namelijk warm en droog binnen.

Leuke activiteiten in Schagen voor kinderen

Ook de kleinste snelheidsduivels kunnen mee crossen op de indoor kartbaan van SkagaVenture. Voor hen zijn er speciale kinderkarts beschikbaar. Alle aspecten van veiligheid zijn meegenomen in deze kinderkarts. Ze gaan minder snel en zijn makkelijker om te sturen.

Is karten veilig?

Karten is voor elke deelnemer van de race veilig. Voordat de heat begint, worden er veiligheidsinstructies gegeven door een van de professionals. Na deze instructies ben je helemaal klaar om de innerlijke Formule 1-coureur in je los te laten.

Boek tickets voor een van de leuke activiteiten in Schagen

Zin gekregen in een dagje uit? Breng dan een bezoekje aan SkagaVenture. En ben je op zoek naar nog meer avontuur na karten, dan is dit zeker mogelijk. Zo kan je onder andere lasergamen en VR gamen bij SkagaVenture. Waar wacht je nog op? Boek tickets voor een van de leuke activiteiten in Schagen!

Handige artikelen

Indoor karten bij ZERO55 Apeldoorn
Karten

Karten en lasergamen zijn de leukste activiteiten voor jong en oud

Op zoek naar een toffe activiteit voor een kinderfeestje of bedrijfsuitje? Karten en lasergamen zijn super leuke activiteiten voor elke gelegenheid! Beide activiteiten vereisen concentratie, skills en stalen zenuwen. Karten en lasergamen zijn populaire activiteiten voor allerlei soorten feestjes en dit is niet zonder reden. Lees snel waarom jij samen met je vrienden dit moet doen bij jouw volgende feestje of gelegenheid.

Lees meer »
karten in de buurt, bij deze banen kan jij terrecht
Karten

Karten in de buurt

Een leuk dagje weg aan het plannen? Ga dan karten in de buurt! Karten is een activiteit die de competitie tussen jou en je vrienden, je familie of je collega’s aanwakkert. Wie van jullie is de allersnelste op de kartbaan? Ga karten in de buurt en ontdek wie de titel go-kart kampioen verdient.

Lees meer »