Karten met kinderen in Schagen

>>
Als je op zoek bent naar een locatie om te karten met kinderen in Schagen, zoek dan niet verder. De kartbaan van SkagaVenture is de ultieme plek om indoor kart plezier te beleven. Ontdek nu zelf deze 500 meter lange kartbaan.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Schagen

  • Aanbieding
  • Combideal
  • Indoor

Schagen: 1x karten & lasergamen bij SkagaVenture

1u 30m
jaar
SkagaVenture
  • Schagen
4.5 / 5
20,00
per persoon
  • Indoor

Schagen: karten bij SkagaVenture (3×10 min)

2u
jaar
SkagaVenture
  • Schagen
4.5 / 5
39,00
per persoon
  • Indoor

Schagen: karten bij SkagaVenture (2x 10min)

1u 15m
jaar
SkagaVenture
  • Schagen
4.5 / 5
19,90
per persoon
  • Indoor

Schagen: karten bij SkagaVenture (10 min)

45m
jaar
SkagaVenture
  • Schagen
4.5 / 5
9,95
per persoon

Karten met kinderen in Schagen

Karten met kinderen in Schagen is de meest waanzinnige activiteit voor liefhebbers van snelheid en actie. Bij SkagaVenture kunnen de kleine waaghalzen hun geluk niet op. Breng een bezoek aan SkagaVenture Schagen als je wilt karten met kinderen in Schagen.

Geweldige kartbaan om te karten met kinderen in Schagen

SkagaVenture beschikt over een indoor kartbaan van 300 meter. Race door dynamische bochten en ga vol gas op de rechte stukken. Geniet van tactische bochten, stimulerende rechte stukken en snelle inhaalmogelijkheden. Dit is de ultieme plek om te laten zien dat jouw kart skills het allerbeste zijn.

Kinder karten in e-karts in Schagen

Op de indoor kartbaan van SkagaVenture scheuren kinderen in een e-kart over het circuit. E-karts hebben enkele voordelen. Zo heb je geen last van de stank, is het milieuvriendelijk én extra snel. Wist je dat e-karts ook voorzien van een boosterbutton? Druk deze in voor een spectaculair inhaalmoment!

Een veilig uitje in Schagen

Tijdens karten met kinderen in Schagen wordt de veiligheid van de kinderen gewaarborgd.
Voordat de kinderen los kunnen gaan op het circuit, ontvangen zij eerst een veiligheidsinstructie. Na deze veiligheidsinstructie is het tijd om sneller als bliksem over de kartbaan te racen. Er zijn ook professionals aanwezig die een oogje in het zeil houden tijdens de race.

Andere activiteiten voor kinderen in Schagen

Hebben ze na het kinder karten nog energie over? Dan kan je van nog andere activiteiten genieten. Wat dacht je van lasergamen of een van de andere activiteiten? Ontdek nu zelf alle andere opties voor een uniek dagje weg in Schagen.

Boek tickets voor karten met kinderen in Schagen

Zin gekregen om al jouw vriendjes en vriendinnetjes in te halen op de kartbaan? Nodig ze dan snel uit voor een onvergetelijke dag. Eén ding is zeker: bij SkagaVenture zal je een onvergetelijke tijd beleven. Boek snel je tickets voor karten met kinderen in Schagen!

Handige artikelen

Karten

Welke kleding draag je tijdens karten?

De reservering voor jouw kart activiteit is gemaakt en je bent er helemaal klaar voor. Voordat je begint met karten, is het belangrijk dat je de juiste kleding aantrekt. Denk hierbij aan schoenen, overall, helm etc. Maar waarom draag je al deze beschermende kleding en wat moet je nog meer aan om veilig het kartcircuit op te gaan? Lees het hier!

Lees meer »
types kartbaan
Karten

6 types die je op de kartbaan tegenkomt

Wat kan jij je nog herinneren van de laatste keer dat je bent gaan karten? Die ene vriend die altijd beukt? Of die semi-professional die de kartbaan al vooraf uit zijn hoofd kende? Iedereen is een andere karter, maar toch zijn er bepaalde typetjes te herkennen op de kartbaan. In welke van de 6 types herken jij je als je met je vrienden op de kartbaan bent?

Lees meer »