Karten met kinderen in Schagen

>>
Als je op zoek bent naar een locatie om te karten met kinderen in Schagen, zoek dan niet verder. De kartbaan van SkagaVenture is de ultieme plek om indoor kart plezier te beleven. Ontdek nu zelf deze 500 meter lange kartbaan.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Schagen

 • Indoor

Schagen: karten bij SkagaVenture (3×10 min)

2u
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
39,00
per persoon
 • Aanbieding
 • Combideal
 • Indoor

Schagen: 2x karten en 1x lasergamen bij SkagaVenture

2u
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
34,00
per persoon
 • Indoor

Schagen: karten bij SkagaVenture (2x 10min)

1u 15m
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
19,90
per persoon
 • Aanbieding
 • Combideal
 • Indoor

Schagen: 1x karten & lasergamen bij SkagaVenture

1u 30m
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
20,00
per persoon

Karten met kinderen in Schagen

Karten met kinderen in Schagen is de meest waanzinnige activiteit voor liefhebbers van snelheid en actie. Bij SkagaVenture kunnen de kleine waaghalzen hun geluk niet op. Breng een bezoek aan SkagaVenture Schagen als je wilt karten met kinderen in Schagen.

Geweldige kartbaan om te karten met kinderen in Schagen

SkagaVenture beschikt over een indoor kartbaan van 300 meter. Race door dynamische bochten en ga vol gas op de rechte stukken. Geniet van tactische bochten, stimulerende rechte stukken en snelle inhaalmogelijkheden. Dit is de ultieme plek om te laten zien dat jouw kart skills het allerbeste zijn.

Kinder karten in e-karts in Schagen

Op de indoor kartbaan van SkagaVenture scheuren kinderen in een e-kart over het circuit. E-karts hebben enkele voordelen. Zo heb je geen last van de stank, is het milieuvriendelijk én extra snel. Wist je dat e-karts ook voorzien van een boosterbutton? Druk deze in voor een spectaculair inhaalmoment!

Een veilig uitje in Schagen

Tijdens karten met kinderen in Schagen wordt de veiligheid van de kinderen gewaarborgd.
Voordat de kinderen los kunnen gaan op het circuit, ontvangen zij eerst een veiligheidsinstructie. Na deze veiligheidsinstructie is het tijd om sneller als bliksem over de kartbaan te racen. Er zijn ook professionals aanwezig die een oogje in het zeil houden tijdens de race.

Andere activiteiten voor kinderen in Schagen

Hebben ze na het kinder karten nog energie over? Dan kan je van nog andere activiteiten genieten. Wat dacht je van lasergamen of een van de andere activiteiten? Ontdek nu zelf alle andere opties voor een uniek dagje weg in Schagen.

Boek tickets voor karten met kinderen in Schagen

Zin gekregen om al jouw vriendjes en vriendinnetjes in te halen op de kartbaan? Nodig ze dan snel uit voor een onvergetelijke dag. Eén ding is zeker: bij SkagaVenture zal je een onvergetelijke tijd beleven. Boek snel je tickets voor karten met kinderen in Schagen!

Handige artikelen

elektrisch karten zero55
Karten

Elektrisch karten in Nederland

Karten bestaat al super lang en waar er eerst alleen maar benzine karts waren, zijn elektrische karts steeds vaker te zien op kartbanen. De elektrische karts zijn tegenwoordig op 13 kartbanen in Nederland te vinden. Waarom? Elektrisch karten is milieubewust, stankvrij en vrijwel geluidloos! Wij hebben alle kartbanen in Nederland voor je op een rijtje gezet.

Lees meer »
outdoor karten dubai
Karten

10 van de beste outdoor kartcircuits ter wereld!

Outdoor go-kart circuits. Je vind ze over de hele wereld. Er zijn er ontzettend veel te vinden, de ene nog spectaculairder dan de andere. Hier vind 10 van de beste en gaafste kartcircuits ter wereld! Heb jij voorlopiog geen tijd om een tripje naar Singapore of Spanje te plannen maar wil jij toch outdoor karten? Bekijk dan alle outdoor kartdeals die jij gewoon in Nederland kan vinden.

Lees meer »