Karten met kinderen in Schagen

>>
Als je op zoek bent naar een locatie om te karten met kinderen in Schagen, zoek dan niet verder. De kartbaan van SkagaVenture is de ultieme plek om indoor kart plezier te beleven. Ontdek nu zelf deze 500 meter lange kartbaan.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Schagen

 • Aanbieding
 • Combideal
 • Indoor

Schagen: 2x karten en 1x lasergamen bij SkagaVenture

2u
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
34,00
per persoon
 • Indoor

Schagen: karten bij SkagaVenture (10 min)

45m
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
9,95
per persoon
 • Aanbieding
 • Combideal
 • Indoor

Schagen: 2x karten en lasergamen bij SkagaVenture

2u 30m
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
40,00
per persoon
 • Indoor

Schagen: karten bij SkagaVenture (3×10 min)

2u
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
39,00
per persoon

Karten met kinderen in Schagen

Karten met kinderen in Schagen is de meest waanzinnige activiteit voor liefhebbers van snelheid en actie. Bij SkagaVenture kunnen de kleine waaghalzen hun geluk niet op. Breng een bezoek aan SkagaVenture Schagen als je wilt karten met kinderen in Schagen.

Geweldige kartbaan om te karten met kinderen in Schagen

SkagaVenture beschikt over een indoor kartbaan van 300 meter. Race door dynamische bochten en ga vol gas op de rechte stukken. Geniet van tactische bochten, stimulerende rechte stukken en snelle inhaalmogelijkheden. Dit is de ultieme plek om te laten zien dat jouw kart skills het allerbeste zijn.

Kinder karten in e-karts in Schagen

Op de indoor kartbaan van SkagaVenture scheuren kinderen in een e-kart over het circuit. E-karts hebben enkele voordelen. Zo heb je geen last van de stank, is het milieuvriendelijk én extra snel. Wist je dat e-karts ook voorzien van een boosterbutton? Druk deze in voor een spectaculair inhaalmoment!

Een veilig uitje in Schagen

Tijdens karten met kinderen in Schagen wordt de veiligheid van de kinderen gewaarborgd.
Voordat de kinderen los kunnen gaan op het circuit, ontvangen zij eerst een veiligheidsinstructie. Na deze veiligheidsinstructie is het tijd om sneller als bliksem over de kartbaan te racen. Er zijn ook professionals aanwezig die een oogje in het zeil houden tijdens de race.

Andere activiteiten voor kinderen in Schagen

Hebben ze na het kinder karten nog energie over? Dan kan je van nog andere activiteiten genieten. Wat dacht je van lasergamen of een van de andere activiteiten? Ontdek nu zelf alle andere opties voor een uniek dagje weg in Schagen.

Boek tickets voor karten met kinderen in Schagen

Zin gekregen om al jouw vriendjes en vriendinnetjes in te halen op de kartbaan? Nodig ze dan snel uit voor een onvergetelijke dag. Eén ding is zeker: bij SkagaVenture zal je een onvergetelijke tijd beleven. Boek snel je tickets voor karten met kinderen in Schagen!

Handige artikelen

Karten

Karten in de herfstvakantie

Op zoek naar een leuke activiteit in de herfstvakantie maar geen idee wat een geschikte activiteit is? Kom indoor karten op de tofste kartbanen van Nederland. Karten is de perfecte activiteit voor de regenachtige dagen. Lees hier waarom!

Lees meer »
Karten

Verloren? Dit zijn de beste smoesjes tijdens karten

Je gaat karten met je vrienden en het is ronde na ronde razend spannend. Maar helaas kan niet iedereen eerste worden. Hoe groot of klein het verschil ook is, de smoesjes van iedereen die niet op die felbegeerde eerste plek zijn geëindigd stromen sneller binnen dan het verschil tussen de eerste en de tweede plek. Komt dit jou ook bekend voor?  Met welk van deze smoesjes tijdens karten komen jouw vrienden aanzetten?

Lees meer »
karten in de buurt, bij deze banen kan jij terrecht
Karten

Karten in de buurt

Een leuk dagje weg aan het plannen? Ga dan karten in de buurt! Karten is een activiteit die de competitie tussen jou en je vrienden, je familie of je collega’s aanwakkert. Wie van jullie is de allersnelste op de kartbaan? Ga karten in de buurt en ontdek wie de titel go-kart kampioen verdient.

Lees meer »