Karten en VR in Schagen

>>
Wil je genieten van karten en VR in Schagen? Bij SkagaVenture kan je kiezen voor deze unieke activiteiten. Ontdek deze waanzinnige locatie zelf.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Schagen

  • Indoor

Schagen: karten bij SkagaVenture (10 min)

45m
jaar
SkagaVenture
  • Schagen
4.5 / 5
9,95
per persoon
  • Indoor

Schagen: race arrangement bij SkagaVenture

2u
jaar
SkagaVenture
  • Schagen
4.5 / 5
39,05
per persoon
  • Aanbieding
  • Combideal
  • Indoor

Schagen: 2x karten en 1x lasergamen bij SkagaVenture

2u
jaar
SkagaVenture
  • Schagen
4.5 / 5
34,00
per persoon
  • Indoor

Schagen: karten bij SkagaVenture (2x 10min)

1u 15m
jaar
SkagaVenture
  • Schagen
4.5 / 5
28,00
per persoon

Karten en VR in Schagen

Benieuwd waar je kunt karten en VR in Schagen? Kom naar de vetste locatie in Schagen: SkagaVenture. Race in e-karts over de spectaculaire kartbaan en ontsnap uit de werkelijkheid tijdens een VR game. Tijdens een dagje karten en VR in Schagen beleef je een dag om nooit te vergeten.

Combineer de vetste activiteiten in Schagen

Kan je niet kiezen of je wilt karten of een VR game wilt beleven? Dat hoeft gelukkig ook niet. Bij SkagaVenture kan je namelijk de leukste activiteiten met elkaar combineren. Hier kun je jouw dagje uit helemaal naar jouw eigen wensen samenstellen. Maak herinneringen die je nooit meer gaat vergeten.

Tijdens karten kunnen de echte liefhebbers van snelheid hun geluk niet op. Scheur jij als eerste over de finish lijn? Tijdens VR ontsnap je even uit de realiteit en stap je in de indrukwekkende virtuele wereld. Er zijn verschillende spellen mogelijk. Dit wordt een uniek uitje.

Veilig karten en VR Schagen

Wanneer je kiest voor karten en VR Schagen, beleef je een veilig uitje. Bij aanvang van de activiteiten ontvang je veiligheidsinstructies. Tijdens deze instructies leer je alles wat je moet weten over de betreffende activiteit. Zo kan iedereen zonder zorgen genieten van karten en VR in Schagen.

Karten en VR in Schagen: het ideale groepsuitje

Als je op zoekt bent naar gave activiteiten voor een groepsuitje, dan zijn karten en VR zeer geschikte opties. Ga de uitdaging aan tegen jouw vrienden, familie of collega’s op een competitieve maar leuke manier. Bij SkagaVenture kan je onder andere terecht voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje.

Boek tickets voor karten en VR in Schagen

Klaar voor spanning en sensatie bij SkagaVenture? Trommel al jouw tegenstanders op voor de ultieme uitdaging. Wacht niet langer en boek jouw tickets voor karten en VR in Schagen.

Handige artikelen

Karten

Karten in tijden van corona? Dat kan!

Alle kartbanen van Nederland doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij veilig kunt genieten van een spannende middag of avond. Karten is namelijk, ondanks het coronavirus, nog steeds heel veilig en leuk om te doen!  Kartbanen zijn open en werken hard om de richtlijnen van het RIVM aan te houden. Veilig karten in tijden van Corona? Wij vertellen je er alles over.

Lees meer »