Karten en VR in Schagen

>>
Wil je genieten van karten en VR in Schagen? Bij SkagaVenture kan je kiezen voor deze unieke activiteiten. Ontdek deze waanzinnige locatie zelf.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Schagen

  • Aanbieding
  • Combideal
  • Indoor

Schagen: 1x karten & lasergamen bij SkagaVenture

1u 30m
jaar
SkagaVenture
  • Schagen
4.5 / 5
20,00
per persoon
  • Indoor

Schagen: karten bij SkagaVenture (2x 10min)

1u 15m
jaar
SkagaVenture
  • Schagen
4.5 / 5
19,90
per persoon
  • Indoor

Schagen: karten bij SkagaVenture (3×10 min)

2u
jaar
SkagaVenture
  • Schagen
4.5 / 5
39,00
per persoon
  • Indoor

Schagen: karten bij SkagaVenture (10 min)

45m
jaar
SkagaVenture
  • Schagen
4.5 / 5
9,95
per persoon

Karten en VR in Schagen

Benieuwd waar je kunt karten en VR in Schagen? Kom naar de vetste locatie in Schagen: SkagaVenture. Race in e-karts over de spectaculaire kartbaan en ontsnap uit de werkelijkheid tijdens een VR game. Tijdens een dagje karten en VR in Schagen beleef je een dag om nooit te vergeten.

Combineer de vetste activiteiten in Schagen

Kan je niet kiezen of je wilt karten of een VR game wilt beleven? Dat hoeft gelukkig ook niet. Bij SkagaVenture kan je namelijk de leukste activiteiten met elkaar combineren. Hier kun je jouw dagje uit helemaal naar jouw eigen wensen samenstellen. Maak herinneringen die je nooit meer gaat vergeten.

Tijdens karten kunnen de echte liefhebbers van snelheid hun geluk niet op. Scheur jij als eerste over de finish lijn? Tijdens VR ontsnap je even uit de realiteit en stap je in de indrukwekkende virtuele wereld. Er zijn verschillende spellen mogelijk. Dit wordt een uniek uitje.

Veilig karten en VR Schagen

Wanneer je kiest voor karten en VR Schagen, beleef je een veilig uitje. Bij aanvang van de activiteiten ontvang je veiligheidsinstructies. Tijdens deze instructies leer je alles wat je moet weten over de betreffende activiteit. Zo kan iedereen zonder zorgen genieten van karten en VR in Schagen.

Karten en VR in Schagen: het ideale groepsuitje

Als je op zoekt bent naar gave activiteiten voor een groepsuitje, dan zijn karten en VR zeer geschikte opties. Ga de uitdaging aan tegen jouw vrienden, familie of collega’s op een competitieve maar leuke manier. Bij SkagaVenture kan je onder andere terecht voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje.

Boek tickets voor karten en VR in Schagen

Klaar voor spanning en sensatie bij SkagaVenture? Trommel al jouw tegenstanders op voor de ultieme uitdaging. Wacht niet langer en boek jouw tickets voor karten en VR in Schagen.

Handige artikelen

karten in de buurt, bij deze banen kan jij terrecht
Karten

Karten in de buurt

Een leuk dagje weg aan het plannen? Ga dan karten in de buurt! Karten is een activiteit die de competitie tussen jou en je vrienden, je familie of je collega’s aanwakkert. Wie van jullie is de allersnelste op de kartbaan? Ga karten in de buurt en ontdek wie de titel go-kart kampioen verdient.

Lees meer »
Actief en origineel bedrijfsuitje
Karten

Actief en origineel bedrijfsuitje? Kom karten!

Op zoek naar een actief en origineel bedrijfsuitje? Karten is de ideale activiteit voor jou en jouw collega’s. Karten is uitermate geschikt voor teambuilding. Om je collega’s in een andere omgeving en op een andere manier te zien geeft een boost aan de sfeer en samenwerking. Ontdek nu waarom je moet kiezen voor karten als actief bedrijfsuitje.

Lees meer »