Karten en lasergamen Noord-Holland

>>
Zin in karten en lasergamen Noord-Holland? Kom naar SkagaVenture en geniet van deze activiteiten. Spannend, competitief en vooral erg leuk! Ontdek deze waanzinnige locatie in Schagen zelf.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Schagen

 • Aanbieding
 • Combideal
 • Indoor

Schagen: 2x karten en 1x lasergamen bij SkagaVenture

2u
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
34,00
per persoon
 • Indoor

Schagen: karten bij SkagaVenture (2x 10min)

1u 15m
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
19,90
per persoon
 • Aanbieding
 • Combideal
 • Indoor

Schagen: 1x karten & lasergamen bij SkagaVenture

1u 30m
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
20,00
per persoon
 • Indoor

Schagen: karten bij SkagaVenture (10 min)

45m
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
9,95
per persoon

Karten en lasergamen in Noord-Holland

Wil je graag karten en lasergamen in Noord-Holland? Kom dan naar SkagaVenture in Schagen en beleef een onvergetelijke tijd. Trap het gaspedaal van je kart vol tot de grond in op de kartbaan en probeer zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen in de lasergame arena. Bij SkagaVenture beleef je het leukste dagje uit.

Combineer de leukste activiteiten in Noord-Holland

Weet je wat zo leuk is aan SkagaVenture? Hier kan je gewoon je lievelings activiteiten met elkaar combineren. Je hoeft niet te kiezen, maar kan gewoon alle activiteiten gaan doen die je wilt. Zo kan jij jouw uitje helemaal naar je eigen wensen samenstellen. Een uitje bij SkagaVenture wordt hoe dan ook geslaagd!

Scheuren op de indoor kartbaan van Noord-Holland is supervet. Ga vol gas op de rechte stukken en beheers de tactische bochten. Welke tactiek kies je in de lasergame arena, ga jij vol in de aanval of verstop jij je achter de obstakels?

Veilig karten en lasergamen Noord-Holland

Niet alleen is karten en lasergamen Noord-Holland super gaaf, het is ook erg veilig. Voor je begint aan deze twee leuke activiteiten krijg je eerst veiligheidsinstructies. Tijdens deze instructies leer je alles wat je moet weten over de betreffende activiteit. Iedereen kan zonder zorgen en met plezier genieten van deze activiteiten.

Karten en lasergamen Noord-Holland: het leukste groepsuitje

Karten en lasergamen in Noord-Holland zijn geschikte opties voor een uitje met een groep. Je kunt samen met jouw vrienden, familie of collega’s de uitdaging met elkaar aangaan. Weet jij al wie jij wilt inmaken? Er zijn verschillende groepsarrangementen beschikbaar. Vier jouw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje in Schagen.

Boek tickets voor karten en lasergamen in Noord-Holland

Heb jij zin in een competitief dagje uit? Nodig al jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een spannende dag. Reserveer snel jouw tickets voor karten en lasergamen in Noord-Holland.

Handige artikelen

Familie karten: karten bij HappyDays
Karten

Familie karten: de leukste activiteit

Wil je graag met de familie karten? Dat kan. Karten is het gaafste uitje om te doen samen met de hele familie. Daag jouw broertje, nichtje, tante, vader en misschien zelfs opa uit voor de ultieme race. Tijdens een sportief uitje kan heel de familie genieten van karten. Ontdek de leukste kartbanen om met je familie te karten.

Lees meer »