Karten en lasergamen Noord-Holland

>>
Zin in karten en lasergamen Noord-Holland? Kom naar SkagaVenture en geniet van deze activiteiten. Spannend, competitief en vooral erg leuk! Ontdek deze waanzinnige locatie in Schagen zelf.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Schagen

  • Aanbieding
  • Combideal
  • Indoor

Schagen: 2x karten en lasergamen bij SkagaVenture

2u 30m
jaar
SkagaVenture
  • Schagen
4.5 / 5
40,00
per persoon
  • Indoor

Schagen: karten bij SkagaVenture (10 min)

45m
jaar
SkagaVenture
  • Schagen
4.5 / 5
9,95
per persoon
  • Indoor

Schagen: karten bij SkagaVenture (3×10 min)

2u
jaar
SkagaVenture
  • Schagen
4.5 / 5
39,00
per persoon
  • Indoor

Schagen: karten bij SkagaVenture (2x 10min)

1u 15m
jaar
SkagaVenture
  • Schagen
4.5 / 5
19,90
per persoon

Karten en lasergamen in Noord-Holland

Wil je graag karten en lasergamen in Noord-Holland? Kom dan naar SkagaVenture in Schagen en beleef een onvergetelijke tijd. Trap het gaspedaal van je kart vol tot de grond in op de kartbaan en probeer zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen in de lasergame arena. Bij SkagaVenture beleef je het leukste dagje uit.

Combineer de leukste activiteiten in Noord-Holland

Weet je wat zo leuk is aan SkagaVenture? Hier kan je gewoon je lievelings activiteiten met elkaar combineren. Je hoeft niet te kiezen, maar kan gewoon alle activiteiten gaan doen die je wilt. Zo kan jij jouw uitje helemaal naar je eigen wensen samenstellen. Een uitje bij SkagaVenture wordt hoe dan ook geslaagd!

Scheuren op de indoor kartbaan van Noord-Holland is supervet. Ga vol gas op de rechte stukken en beheers de tactische bochten. Welke tactiek kies je in de lasergame arena, ga jij vol in de aanval of verstop jij je achter de obstakels?

Veilig karten en lasergamen Noord-Holland

Niet alleen is karten en lasergamen Noord-Holland super gaaf, het is ook erg veilig. Voor je begint aan deze twee leuke activiteiten krijg je eerst veiligheidsinstructies. Tijdens deze instructies leer je alles wat je moet weten over de betreffende activiteit. Iedereen kan zonder zorgen en met plezier genieten van deze activiteiten.

Karten en lasergamen Noord-Holland: het leukste groepsuitje

Karten en lasergamen in Noord-Holland zijn geschikte opties voor een uitje met een groep. Je kunt samen met jouw vrienden, familie of collega’s de uitdaging met elkaar aangaan. Weet jij al wie jij wilt inmaken? Er zijn verschillende groepsarrangementen beschikbaar. Vier jouw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje in Schagen.

Boek tickets voor karten en lasergamen in Noord-Holland

Heb jij zin in een competitief dagje uit? Nodig al jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een spannende dag. Reserveer snel jouw tickets voor karten en lasergamen in Noord-Holland.

Handige artikelen

Dagjes uit in Noord-Holland: karten bij Coronel Kartracing
Karten

Karten als sport: hoe en waar doe je dat?

Heb jij altijd al willen karten als professionele sport maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Ontdek hier hoe je kunt kunt karten als sport en waar. Word jij de nieuwe Max Verstappen? Kom er achter en begin met het volgen van kart cursussen.

Lees meer »
Indoor karten bij ZERO55 Apeldoorn
Karten

Karten en lasergamen zijn de leukste activiteiten voor jong en oud

Op zoek naar een toffe activiteit voor een kinderfeestje of bedrijfsuitje? Karten en lasergamen zijn super leuke activiteiten voor elke gelegenheid! Beide activiteiten vereisen concentratie, skills en stalen zenuwen. Karten en lasergamen zijn populaire activiteiten voor allerlei soorten feestjes en dit is niet zonder reden. Lees snel waarom jij samen met je vrienden dit moet doen bij jouw volgende feestje of gelegenheid.

Lees meer »