Karten en eten in Eefde

>>
Wil je graag karten en eten Eefde? Bij Adventure Eefde kan je karten en daarna lekker een hapje eten. Ontdek deze toffe locatie in Eefde.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Eefde

 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: 3 heats karten bij Adventure Eefde (volwassenen)

2u 5m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
42,00
per persoon
 • Combideal
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: karten & klimmen (volwassenen) bij Adventure Eefde

2u 10m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
31,00
per persoon
 • Kinderen
 • Outdoor

Eefde: kinderkarten bij Adventure Eefde (2x 10min)

1u 25m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
19,00
per persoon
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: karten bij Adventure Eefde (10min)

45m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
16,00
per persoon

Karten en eten in Eefde

Wil je genieten van karten en eten Eefde? Na alle inspanning van het karten krijg je vast trek. Bij Adventure Eefde kan je eerst lekker karten en daarna genieten van heerlijk eten. Adventure Eefde heeft alles onder één dak voor een onvergetelijk dagje.

Ontdek de gave kartbaan voor karten en eten Eefde

Wanneer je op zoek bent naar een locatie voor karten en eten Eefde zit je bij Adventure Eefde helemaal goed. Ontdek deze adembenemende 600 meter lange kartbaan met snelle rechte stukken, uitdagende bochten en indrukwekkende inhaalmogelijkheden.

Na alle inspanning is het tijd voor ontspanning in de grote kantine of het gezellige buitenterras. Hier kan je even bijtanken. Weet jij al wie je wilt uitdagen op dit outdoor circuit?

Jong en oud genieten van karten en eten in Eefde

Wat het leuke is aan karten en eten in Eefde, is dat iedereen gezellig mee kan. Kinderen kunnen namelijk al mee scheuren vanaf 8 jaar en met een minimum lengte van 1,35m. Voor de allerkleinsten zijn er ook duo-karts beschikbaar. De bijrijder moet minimaal 3 jaar oud zijn. Kom samen met jouw vriendjes of familie naar Adventure Eefde!

Karten en eten in Eefde: veilig voor iedereen

Wanneer je kiest voor karten en eten in Eefde, ervaar je een leuke én veilige dag. Voordat de race begint vertelt een professional over alle do’s and dont’s op de kartbaan. Na deze veiligheidsinstructies weet je alles wat je moet weten om veilig te kunnen racen. Ready, set, race!

Karten en eten in Eefde is een spectaculair kinderfeestje

Bij Adventure Eefde kun je ook een mega gaaf kinderfeestje vieren. Een kart kinderfeestje is super spannend en uitdagend voor de kinderen. De kinderen kunnen op een competitieve en spannende manier de uitdaging tegen elkaar aangaan.

Boek tickets voor karten en eten in Eefde

Zin gekregen om te karten en eten Gelderland? Nodig snel al jouw vriendjes en vriendinnetjes uit voor deze coole activiteit. Boek jouw tickets eenvoudig online!

Handige artikelen

outdoor karten dubai
Karten

10 van de beste outdoor kartcircuits ter wereld!

Outdoor go-kart circuits. Je vind ze over de hele wereld. Er zijn er ontzettend veel te vinden, de ene nog spectaculairder dan de andere. Hier vind 10 van de beste en gaafste kartcircuits ter wereld! Heb jij voorlopiog geen tijd om een tripje naar Singapore of Spanje te plannen maar wil jij toch outdoor karten? Bekijk dan alle outdoor kartdeals die jij gewoon in Nederland kan vinden.

Lees meer »
elektrisch karten zero55
Karten

Elektrisch karten in Nederland

Karten bestaat al super lang en waar er eerst alleen maar benzine karts waren, zijn elektrische karts steeds vaker te zien op kartbanen. De elektrische karts zijn tegenwoordig op 13 kartbanen in Nederland te vinden. Waarom? Elektrisch karten is milieubewust, stankvrij en vrijwel geluidloos! Wij hebben alle kartbanen in Nederland voor je op een rijtje gezet.

Lees meer »
Simracen in Nederland
Race experience

Sim racing in Nederland – hier kan jij simracen

Heb jij altijd gedroomd om te ervaren hoe het is om een F1 coureur te zijn? Dat kan! Door middel van wat improvisatie kan jij namelijk toch racen. Dit kan door middel van simracen. Sim racing in Nederland wordt steeds bekender. Daardoor doen veel mensen dit dan ook thuis. Maar dat hoeft natuurlijk niet – er zijn ook vele leuke locaties waar je dit kan doen zoals Immersive in Almere. Ontdek gauw wat simracen is en waar je dit kan doen.

Lees meer »