Karten en eten in Eefde

>>
Wil je graag karten en eten Eefde? Bij Adventure Eefde kan je karten en daarna lekker een hapje eten. Ontdek deze toffe locatie in Eefde.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Eefde

 • Kinderen
 • Outdoor

Eefde: 1x kinderkarten bij Adventure Eefde

45m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
10,00
per persoon
 • Combideal
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: karten & klettersteigen (volwassenen) bij Adventure Eefde

2u 20m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
36,00
per persoon
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: 3 heats karten bij Adventure Eefde (volwassenen)

2u 5m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
42,00
per persoon
 • Kinderen
 • Outdoor

Eefde: 3x kinderkarten bij Adventure Eefde

2u 15m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
27,00
per persoon

Karten en eten in Eefde

Wil je genieten van karten en eten Eefde? Na alle inspanning van het karten krijg je vast trek. Bij Adventure Eefde kan je eerst lekker karten en daarna genieten van heerlijk eten. Adventure Eefde heeft alles onder één dak voor een onvergetelijk dagje.

Ontdek de gave kartbaan voor karten en eten Eefde

Wanneer je op zoek bent naar een locatie voor karten en eten Eefde zit je bij Adventure Eefde helemaal goed. Ontdek deze adembenemende 600 meter lange kartbaan met snelle rechte stukken, uitdagende bochten en indrukwekkende inhaalmogelijkheden.

Na alle inspanning is het tijd voor ontspanning in de grote kantine of het gezellige buitenterras. Hier kan je even bijtanken. Weet jij al wie je wilt uitdagen op dit outdoor circuit?

Jong en oud genieten van karten en eten in Eefde

Wat het leuke is aan karten en eten in Eefde, is dat iedereen gezellig mee kan. Kinderen kunnen namelijk al mee scheuren vanaf 8 jaar en met een minimum lengte van 1,35m. Voor de allerkleinsten zijn er ook duo-karts beschikbaar. De bijrijder moet minimaal 3 jaar oud zijn. Kom samen met jouw vriendjes of familie naar Adventure Eefde!

Karten en eten in Eefde: veilig voor iedereen

Wanneer je kiest voor karten en eten in Eefde, ervaar je een leuke én veilige dag. Voordat de race begint vertelt een professional over alle do’s and dont’s op de kartbaan. Na deze veiligheidsinstructies weet je alles wat je moet weten om veilig te kunnen racen. Ready, set, race!

Karten en eten in Eefde is een spectaculair kinderfeestje

Bij Adventure Eefde kun je ook een mega gaaf kinderfeestje vieren. Een kart kinderfeestje is super spannend en uitdagend voor de kinderen. De kinderen kunnen op een competitieve en spannende manier de uitdaging tegen elkaar aangaan.

Boek tickets voor karten en eten in Eefde

Zin gekregen om te karten en eten Gelderland? Nodig snel al jouw vriendjes en vriendinnetjes uit voor deze coole activiteit. Boek jouw tickets eenvoudig online!

Handige artikelen

Karten

Indoor vs outdoor karten

Karten is één van de populairste activiteiten voor een dagje weg in Nederland. Dit komt onder andere door de steeds spectaculairdere circuits, opvallende locaties, het horeca aanbod en passende arrangementen. Van lange, uitdagende outdoor circuits tot indoor kartbanen met tunnels en meerdere verdiepingen. Maar wat zijn nou de verschillen tussen indoor en outdoor karten? En wat zijn de voor- en nadelen? Wij leggen het je uit!

Lees meer »