Karten en eten in Eefde

>>
Wil je graag karten en eten Eefde? Bij Adventure Eefde kan je karten en daarna lekker een hapje eten. Ontdek deze toffe locatie in Eefde.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Eefde

 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: karten bij Adventure Eefde (2x10min)

1u 30m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
30,00
per persoon
 • Combideal
 • Kinderen
 • Outdoor

Eefde: karten & klettersteigen (kind) bij Adventure Eefde

2u 20m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
30,00
per persoon
 • Combideal
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: karten & klimmen (volwassenen) bij Adventure Eefde

2u 10m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
31,00
per persoon
 • Kinderen
 • Outdoor

Eefde: 3x kinderkarten bij Adventure Eefde

2u 15m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
27,00
per persoon

Karten en eten in Eefde

Wil je genieten van karten en eten Eefde? Na alle inspanning van het karten krijg je vast trek. Bij Adventure Eefde kan je eerst lekker karten en daarna genieten van heerlijk eten. Adventure Eefde heeft alles onder één dak voor een onvergetelijk dagje.

Ontdek de gave kartbaan voor karten en eten Eefde

Wanneer je op zoek bent naar een locatie voor karten en eten Eefde zit je bij Adventure Eefde helemaal goed. Ontdek deze adembenemende 600 meter lange kartbaan met snelle rechte stukken, uitdagende bochten en indrukwekkende inhaalmogelijkheden.

Na alle inspanning is het tijd voor ontspanning in de grote kantine of het gezellige buitenterras. Hier kan je even bijtanken. Weet jij al wie je wilt uitdagen op dit outdoor circuit?

Jong en oud genieten van karten en eten in Eefde

Wat het leuke is aan karten en eten in Eefde, is dat iedereen gezellig mee kan. Kinderen kunnen namelijk al mee scheuren vanaf 8 jaar en met een minimum lengte van 1,35m. Voor de allerkleinsten zijn er ook duo-karts beschikbaar. De bijrijder moet minimaal 3 jaar oud zijn. Kom samen met jouw vriendjes of familie naar Adventure Eefde!

Karten en eten in Eefde: veilig voor iedereen

Wanneer je kiest voor karten en eten in Eefde, ervaar je een leuke én veilige dag. Voordat de race begint vertelt een professional over alle do’s and dont’s op de kartbaan. Na deze veiligheidsinstructies weet je alles wat je moet weten om veilig te kunnen racen. Ready, set, race!

Karten en eten in Eefde is een spectaculair kinderfeestje

Bij Adventure Eefde kun je ook een mega gaaf kinderfeestje vieren. Een kart kinderfeestje is super spannend en uitdagend voor de kinderen. De kinderen kunnen op een competitieve en spannende manier de uitdaging tegen elkaar aangaan.

Boek tickets voor karten en eten in Eefde

Zin gekregen om te karten en eten Gelderland? Nodig snel al jouw vriendjes en vriendinnetjes uit voor deze coole activiteit. Boek jouw tickets eenvoudig online!

Handige artikelen

Karten

Karten in tijden van corona? Dat kan!

Alle kartbanen van Nederland doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij veilig kunt genieten van een spannende middag of avond. Karten is namelijk, ondanks het coronavirus, nog steeds heel veilig en leuk om te doen!  Kartbanen zijn open en werken hard om de richtlijnen van het RIVM aan te houden. Veilig karten in tijden van Corona? Wij vertellen je er alles over.

Lees meer »
Karten enschede
Karten

Top 5 leukste activiteiten in Enschede voor een dagje uit

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in Enschede, Overijssel om te doen voor een dagje uit? In Enschede is er van alles te beleven voor jong en oud. Of je nou op zoek bent naar activiteiten in Enschede die actief zijn, waar je je hersens kan laten kraken of waar de adrenaline door je lichaam giert: in Enschede kan het allemaal. Wij geven je tips over de 5 leukste activiteiten in Enschede bij Zero55 voor een onvergetelijke dag.

Lees meer »