Indoor karten Nijmegen

>>
Op zoek naar een toffe locatie om te gaan indoor karten in Nijmegen? In Nijmegen, Gelderland vind je activiteitencentrum Planet Awesome. Hier kun je indoor karten en nog veel meer toffe activiteiten combineren in jouw volgende dagje uit. Bekijk snel de mogelijkheden.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Nijmegen

  • Combideal
  • Indoor

Nijmegen: 12 min lasergamen en 10 min karten bij Planet Awesome

1u 45m
jaar
Planet Awesome Nijmegen
  • Nijmegen
4.3 / 5
27,00
per persoon
  • Indoor

Nijmegen: karten bij Planet Awesome (2x 10min)

1u 30m
jaar
Planet Awesome Nijmegen
  • Nijmegen
4.3 / 5
34,00
per persoon
  • Combideal
  • Indoor

Nijmegen: 10 min karten, 12 min lasergamen en 1 uur bowlen bij Planet Awesome

3u
jaar
Planet Awesome Nijmegen
  • Nijmegen
4.3 / 5
33,00
per persoon
  • Indoor

Nijmegen: karten bij Planet Awesome (1x 10min)

1u
jaar
Planet Awesome Nijmegen
  • Nijmegen
4.3 / 5
18,00
per persoon

Indoor karten bij Planet Awesome Nijmegen

Planet Awesome Nijmegen is de ideale locatie voor indoor karten. De indoor kartbaan heeft twee niveaus, wat het extra uitdagend maakt. Bij Planet Awesome race je in elektrische karts. Deze zijn niet alleen supersnel, ze zijn ook nog eens erg schoon. Met de speciale boost-knop op het stuur krijg jij extra power wanneer je de tegenstander wilt inhalen.

Activiteitencentrum Planet Awesome

Activiteitencentrum Planet Awesome heeft een breed aanbod aan activiteiten en arrangementen. Zo kun je naast indoor karten, ook bowlen, lasergamen, arcade games spelen en een minigolfen bij Planet Awesome Nijmegen. Met de combi-deals combineer jij jouw favoriete activiteiten en beleef je zo twee keer zoveel plezier.

Kinderfeestje of toch een gezinsuitje

Planet Awesome is de ideale locatie voor het organiseren van een kinderfeestje of gezinsuitje. De locatie heeft voor iedere leeftijd een passende deal en heeft speciale groepsactiviteiten arrangementen. Indoor karten Nijmegen bij Planet Awesome kan met een minimale lengte van 1.40 meter.

Veilig indoor karten

Naast het feit dat jouw kart activiteit onvergetelijk leuk moet zijn, is jouw veiligheid net zo belangrijk. Voordat je jouw kart instapt, krijg je een uitgebreide uitleg over de kart en de regels van de kartbaan. Iedereen krijgt een eigen helm en racepak die jullie veilig houdt tijdens de race.

Boek jouw tickets

Dus, ben jij klaar om te gaan indoor karten in Nijmegen? Bekijk snel de deals bij Planet Awesome en boek jouw volgende activiteit. Boek jouw tickets en bereid je voor op een onvergetelijk uitje!

Handige artikelen

VR racen bij Immersive in Almere
Karten

VR racen: een unieke race experience

Als je op zoek bent naar een unieke race experience, dan is VR racen de ultieme ervaring voor jou. Tijdens een VR race, race je in een simulator. Met een VR-bril op scheur je over het circuit van je dromen en versla je coureurs als Lewis Hamilton en Max Verstappen. Ontdek wat VR racen inhoudt en waar je dit kunt doen. 

Lees meer »