Indoor karten in Grootebroek

>>
Wil jij indoor karten in Grootebroek? Dat kan bij HappyDays Noord-Holland. Ervaar de volle power van indoor karten in Grootebroek nu zelf.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Grootebroek

 • Indoor

Grootebroek: 2x karten + consumptiemunten en lekkernijen bij HappyDays

1u
HappyDays
 • Grootebroek
4.1 / 5
43,60
per persoon
 • Combideal
 • Indoor

Grootebroek: Karten, lasergamen en bowlen bij HappyDays

2u 30m
HappyDays
 • Grootebroek
4.1 / 5
27,42
per persoon
 • Combideal
 • Indoor

Grootebroek: 1 heat karten, lasergamen en 1 hapje eten bij HappyDays

1u 15m
HappyDays
 • Grootebroek
4.1 / 5
34,50
per persoon
 • Kinderen
 • Indoor

Grootebroek: Karten, lasergamen en bowlen met kindermenu bij HappyDays

3u 45m
HappyDays
 • Grootebroek
4.1 / 5
31,42
per persoon

Indoor karten in Grootebroek

Wil je indoor karten in Grootebroek? Dat kan je bij HappyDays doen. Bij HappyDays beleef je zenuwslopende races terwijl je binnen racet. Jong, oud, ervaren of onervaren: iedereen kan genieten van deze activiteit. Ontdek nu zelf waarom dit zo waanzinnig is.

Voordelen van indoor karten

Indoor karten in Grootebroek heeft verschillende voordeel. Het eerste voordeel aan indoor karten in Grootebroek is dat je niet afhankelijk bent van het weer. Je racet namelijk lekker warm en droog binnen. Het maakt niet uit wat de weersomstandigheden zijn, want jouw uitje wordt gegarandeerd een succes.

Daarnaast is een voordeel van indoor karten in Grootebroek dat je in consistente rij-omstandigheden over de kartbaan scheurt. Zo kan iedereen op een geleidelijke manier aan zijn of haar kart skills werken. Iedereen ervaart evenveel plezier en kan met zelfvertrouwen racen.

Tot slot is een voordeel van indoor karten dat indoor kartbanen meestal dynamischer zijn. Hier vind je meer spannende bochten. Indoor karten in Grootebroek is de ultieme activiteit om jouw stuur skills op proef te stellen. Beheer jij de bochten het beste bij HappyDays? Daar kom je maar op één manier achter.

Indoor karten in Grootebroek is veilig voor iedereen

Wanneer je in Grootebroek gaat indoor karten bij HappyDays, beleeft elke racer een leuke en veilige race. Voordat de heat begint krijgt iedereen veiligheidsinstructies. Tijdens deze instructies leer je van alles over de kartbaan, de kart en de regels. Op deze manier kan iedereen veilig over de finish line scheuren.

Boek tickets voor indoor karten in Grootebroek

Zin gekregen om te gaan indoor karten in Grootebroek? Wacht dan niet langer. Bij HappyDays ervaar je eindeloos veel indoor kart plezier op de 400 meter lange baan. Weet jij al wie je wilt gaan inmaken? Daag snel jouw tegenstanders uit en boek snel je tickets voor een zenuwslopende indoor race!

Handige artikelen

types kartbaan
Karten

6 types die je op de kartbaan tegenkomt

Wat kan jij je nog herinneren van de laatste keer dat je bent gaan karten? Die ene vriend die altijd beukt? Of die semi-professional die de kartbaan al vooraf uit zijn hoofd kende? Iedereen is een andere karter, maar toch zijn er bepaalde typetjes te herkennen op de kartbaan. In welke van de 6 types herken jij je als je met je vrienden op de kartbaan bent?

Lees meer »