Elektrisch karten Nijmegen

>>
Ben jij op zoek naar een toffe locatie om te gaan elektrisch karten in Nijmegen? Bekijk de beste kartbaan in Nijmegen en omgeving en bereid je voor op een onvergetelijk uitje. Boek jouw volgende activiteit en scheur straks als eerste over de finishlijn.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Nijmegen

  • Indoor

Nijmegen: karten bij Planet Awesome (1x 10min)

1u
jaar
Planet Awesome Nijmegen
  • Nijmegen
4.3 / 5
18,00
per persoon
  • Combideal
  • Indoor

Nijmegen: 10 min karten, 12 min lasergamen en 1 uur bowlen bij Planet Awesome

3u
jaar
Planet Awesome Nijmegen
  • Nijmegen
4.3 / 5
33,00
per persoon
  • Indoor

Nijmegen: karten bij Planet Awesome (3x 10min)

1u 45m
jaar
Planet Awesome Nijmegen
  • Nijmegen
4.3 / 5
50,00
per persoon
  • Combideal
  • Indoor

Nijmegen: 10 min karten en 1 uur bowlen bij Planet Awesome

2u 15m
jaar
Planet Awesome Nijmegen
  • Nijmegen
4.3 / 5
23,00
per persoon

Kom elektrisch karten Nijmegen

Elektrisch karten Nijmegen, Gelderland, is een ideale activiteit voor jong en oud. Bij kartbaan Planet Awesome racen jij en jouw vrienden in elektrische karts. Deze zijn niet alleen supersnel, ze zijn ook nog eens goed voor het milieu. De karts hebben een speciale boost-button op het stuur. Deze geeft extra power tijdens het inhalen van de tegenstanders.

Planet Awesome Nijmegen

Planet Awesome in Nijmegen is de perfecte locatie om te elektrisch karten. De indoor kartbaan heeft twee niveaus wat betekent dat je boven jouw tegenstander kunt racen. Naast karten kun je hier ook komen bowlen, minigolfen en lasergamen. Combineer jouw favoriete activiteiten in een combideal en beleef dubbel zoveel plezier.

Elektrisch karten Nijmegen: een leuk en veilig uitje

Naast het feit dat elektrisch karten bij Planet Awesome in Nijmegen een uitdagende activiteit is, is het ook een veilig uitje. Voordat je jouw kart instapt, krijg je een uitgebreide uitleg over de regels van karten. Een race professional vertelt jou wat je wel en niet kunt doen en houd een oogje in het zeil. Ook krijg je een eigen helm en racepak. Kom daarom zeker elektrisch karten Nijmegen.

De beste combideals

Planet Awesome Nijmegen heeft een breed aanbod aan arrangementen. De locatie is geschikt voor jong en oud en heeft voor kinderfeestjes, gezinsuitjes en teambuilding activiteiten een passende deal. Begin jouw dagje uit met een kart avontuur, versla daarna iedereen op de bowlingbaan en rond jouw middag af met een potje minigolf.

Boek jouw volgende kart uitje

Dus, ben jij klaar om te gaan elektrisch karten bij Planet Awesome Nijmegen in Gelderland? Bekijk de beste deals voor jouw volgende activiteit op onze website. De deals op onze website zijn makkelijk te boeken voor elektrisch karten Nijmegen.

Handige artikelen

Karten enschede
Karten

Top 5 leukste activiteiten in Enschede voor een dagje uit

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in Enschede, Overijssel om te doen voor een dagje uit? In Enschede is er van alles te beleven voor jong en oud. Of je nou op zoek bent naar activiteiten in Enschede die actief zijn, waar je je hersens kan laten kraken of waar de adrenaline door je lichaam giert: in Enschede kan het allemaal. Wij geven je tips over de 5 leukste activiteiten in Enschede bij Zero55 voor een onvergetelijke dag.

Lees meer »