Elektrisch karten in Schagen

>>
Wil jij elektrisch karten in Schagen? Dat kan bij SkagaVenture. Tijdens e-karten beleef je de gaafste races op deze indrukwekkende kartbaan.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Schagen

 • Indoor

Schagen: karten bij SkagaVenture (3×10 min)

2u
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
39,00
per persoon
 • Aanbieding
 • Combideal
 • Indoor

Schagen: 2x karten en 1x lasergamen bij SkagaVenture

2u
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
34,00
per persoon
 • Indoor

Schagen: karten bij SkagaVenture (10 min)

45m
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
9,95
per persoon
 • Aanbieding
 • Combideal
 • Indoor

Schagen: 2x karten en lasergamen bij SkagaVenture

2u 30m
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
40,00
per persoon

Elektrisch karten in Schagen

Benieuwd waar je kunt elektrisch karten in Schagen? Je kunt genieten van e-karten bij de kartbaan van SkagaVenture. Hier vind je een indrukwekkende kartbaan met een lengte van 300 meter. Maak jezelf klaar voor uitdagende bochten en snelle rechte stukken.

Scheur extra snel tijdens elektrisch karten in Schagen

Het leuke aan karten in Schagen is dat je gaat e-karten. Elke e-kart is voorzien van een boosterbutton. Druk deze button in voor een spectaculaire inhaalslag. De competitie is aan!

Voordelen van e-karten Schagen

Er zijn verschillende voordelen aan e-karten in Schagen. Wanneer je racet in e-karts heb je geen last van stank en het is milieubewust. Dat is een win-win! Daarnaast kunnen e-karts ook centraal stilgelegd worden. Dit maakt e-karten extra veilig.

Veilig elektrisch karten in Schagen

Buiten het feit dat elektrisch karten waanzinnig gaaf is, is het ook veilig. Iedereen ontvangt veiligheidsinstructies voordat je begint aan je race. Een professional leert je alles wat je moet weten over het karten, de e-kart en alle regels. Dit is ook het moment om vragen te stellen.

E-karten Schagen is het vetste groepsuitje

Kies voor e-karten Schagen als je op zoek bent naar een groepsuitje. Deze activiteit is namelijk super leuk voor iedereen. Je hebt geen ervaring nodig met e-karten om een spectaculaire tijd te beleven. SkagaVenture is de geschikte locatie voor het vieren van een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje.

Boek tickets voor elektrisch karten in Schagen

Klaar voor een geweldige tijd op de kartbaan? Daag al jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een zenuwslopend dagje. Ben jij het snelste tijdens elektrisch karten Schagen? Plan snel jouw bezoek aan SkagaVenture en boek je tickets voor e-karten in Schagen nu.

Handige artikelen

VR racen bij Immersive in Almere
Karten

VR racen: een unieke race experience

Als je op zoek bent naar een unieke race experience, dan is VR racen de ultieme ervaring voor jou. Tijdens een VR race, race je in een simulator. Met een VR-bril op scheur je over het circuit van je dromen en versla je coureurs als Lewis Hamilton en Max Verstappen. Ontdek wat VR racen inhoudt en waar je dit kunt doen. 

Lees meer »
Karten

Driftkarten: zo doe je dat

Drift karten is een bijzondere techniek en vergt veel skills om het te kunnen meesteren. Tijdens het driften, gebruik je jouw kart om haakse bochten te maken. Heb jij altijd al willen weten hoe je kunt drift karten? In dit artikel leggen wij uit hoe je kunt drift karten.

Lees meer »
De beste kartdeals tijdens de voorjaarsvakantie: Karten bij ZERO55 Enschede
Karten

Wat is 1 heat bij karten?

Jij bent helemaal klaar om te karten en hebt je vrienden, familie of collega’s al uitgenodigd voor een bloedstollend spannende race op een van de circuits in Nederland. Je wilt graag een reservering maken, maar ziet vervolgens bij het afrekenen ‘1 heat karten’ of ‘2 heats karten’ staan. Maar wat betekent 1 ‘heat’ karten eigenlijk precies? Wij leggen het je uit!

Lees meer »