Elektrisch karten in Schagen

>>
Wil jij elektrisch karten in Schagen? Dat kan bij SkagaVenture. Tijdens e-karten beleef je de gaafste races op deze indrukwekkende kartbaan.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Schagen

  • Indoor

Schagen: karten bij SkagaVenture (3x10 min)

2u
jaar
SkagaVenture
  • Schagen
4.5 / 5
39,00
per persoon
  • Combideal
  • Indoor

Schagen: karten & pizza bij SkagaVenture (10 min)

2u
jaar
SkagaVenture
  • Schagen
4.5 / 5
20,00
per persoon
  • Combideal
  • Indoor

Schagen: 2x karten en 30 min VR bij SkagaVenture

2u
jaar
SkagaVenture
  • Schagen
4.5 / 5
42,50
per persoon
  • Indoor

Schagen: race arrangement bij SkagaVenture

2u
jaar
SkagaVenture
  • Schagen
4.5 / 5
39,05
per persoon

Elektrisch karten in Schagen

Benieuwd waar je kunt elektrisch karten in Schagen? Je kunt genieten van e-karten bij de kartbaan van SkagaVenture. Hier vind je een indrukwekkende kartbaan met een lengte van 300 meter. Maak jezelf klaar voor uitdagende bochten en snelle rechte stukken.

Scheur extra snel tijdens elektrisch karten in Schagen

Het leuke aan karten in Schagen is dat je gaat e-karten. Elke e-kart is voorzien van een boosterbutton. Druk deze button in voor een spectaculaire inhaalslag. De competitie is aan!

Voordelen van e-karten Schagen

Er zijn verschillende voordelen aan e-karten in Schagen. Wanneer je racet in e-karts heb je geen last van stank en het is milieubewust. Dat is een win-win! Daarnaast kunnen e-karts ook centraal stilgelegd worden. Dit maakt e-karten extra veilig.

Veilig elektrisch karten in Schagen

Buiten het feit dat elektrisch karten waanzinnig gaaf is, is het ook veilig. Iedereen ontvangt veiligheidsinstructies voordat je begint aan je race. Een professional leert je alles wat je moet weten over het karten, de e-kart en alle regels. Dit is ook het moment om vragen te stellen.

E-karten Schagen is het vetste groepsuitje

Kies voor e-karten Schagen als je op zoek bent naar een groepsuitje. Deze activiteit is namelijk super leuk voor iedereen. Je hebt geen ervaring nodig met e-karten om een spectaculaire tijd te beleven. SkagaVenture is de geschikte locatie voor het vieren van een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje.

Boek tickets voor elektrisch karten in Schagen

Klaar voor een geweldige tijd op de kartbaan? Daag al jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een zenuwslopend dagje. Ben jij het snelste tijdens elektrisch karten Schagen? Plan snel jouw bezoek aan SkagaVenture en boek je tickets voor e-karten in Schagen nu.

Handige artikelen

Karten

Indoor vs outdoor karten

Karten is één van de populairste activiteiten voor een dagje weg in Nederland. Dit komt onder andere door de steeds spectaculairdere circuits, opvallende locaties, het horeca aanbod en passende arrangementen. Van lange, uitdagende outdoor circuits tot indoor kartbanen met tunnels en meerdere verdiepingen. Maar wat zijn nou de verschillen tussen indoor en outdoor karten? En wat zijn de voor- en nadelen? Wij leggen het je uit!

Lees meer »