Dingen om te doen in Breda

>>
Er zijn talloze dingen om te doen in Breda. Maar waar moet jij nou echt heen voor de leukste activiteiten? Lot66 Breda! Hier zijn leuke dingen om te doen in Breda. Ontdek het nu zelf en bekijk alle beschikbare deals.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Breda

 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 (2x 10min) – Weekenddeal

1u 30m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
34,50
per persoon
 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 Breda (2x 10min) – Weekdeal

1u 30m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
27,50
per persoon
 • Combideal
 • Indoor

Breda: karten & steengrillen bij Lot66 Breda

2u 45m
jaar
Lot66 Breda
 • Breda
3.9 / 5
29,50
per persoon
 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 (3x 10min) – Weekenddeal

2u 10m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
47,50
per persoon

Dingen om te doen in Breda

Op zoek naar dingen om te doen in Breda? Zoek dan niet verder en bezoek Lot66 in Breda, Noord-Brabant. Op deze locatie heb je keuze uit de allerleukste activiteiten. Jong en oud kunnen hun geluk niet op. Kom zeker snel langs deze fantastische locatie.

Wat voor dingen zijn er te doen in Breda?

De keuze is reuze, letterlijk. Je kan namelijk tussen diverse activiteiten kiezen zoals karten, bowlen, lasergamen, een escape room, minigolf en nog veel meer. Zo is er altijd een geschikte activiteit wanneer je op zoek bent naar dingen om te doen in Breda.

Waar vind ik leuke dingen om te doen in Breda?

Voor de meest unieke activiteiten ben je op het juiste adres bij Lot66. Het leuke aan dingen om te doen in Breda is dat je hier diverse activiteiten kan combineren. Zo maak jij jouw dagje uit extra speciaal.

Wat zijn de voorwaarden?

Bij sommige activiteiten zijn er voorwaarden om het te mogen doen. Zo geldt bij karten een minimale leeftijd van 8 jaar oud en een minimale lengte van 1.40m. Dit is niet voor niks want er zijn speciale kinderkarts beschikbaar om te zorgen dat kinderen een unieke tijd beleven.

Veiligheid voorop

Uiteraard zullen de werknemers er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij een veilige tijd beleeft. Maar wanneer je bijvoorbeeld komt karten is het verplicht om een lange broek en dichte schoenen te dragen. Daarnaast ontvang je een helm en krijg je veiligheidsinstructies. Dit zorgt ervoor dat jij zorgeloos kan genieten tijdens dingen om te doen in Breda.

Boek jouw uitje voor dingen om te doen in Breda

Nu je weet wat voor dingen er zijn te doen in Breda kan je snel jouw uitje organiseren bij Lot66. Ontdek de gaafste deals en kies jouw favoriet. Met wie kom jij deze locatie bezoeken?”

Handige artikelen

Karten enschede
Karten

Top 5 leukste activiteiten in Enschede voor een dagje uit

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in Enschede, Overijssel om te doen voor een dagje uit? In Enschede is er van alles te beleven voor jong en oud. Of je nou op zoek bent naar activiteiten in Enschede die actief zijn, waar je je hersens kan laten kraken of waar de adrenaline door je lichaam giert: in Enschede kan het allemaal. Wij geven je tips over de 5 leukste activiteiten in Enschede bij Zero55 voor een onvergetelijke dag.

Lees meer »
Karten

Driftkarten: zo doe je dat

Drift karten is een bijzondere techniek en vergt veel skills om het te kunnen meesteren. Tijdens het driften, gebruik je jouw kart om haakse bochten te maken. Heb jij altijd al willen weten hoe je kunt drift karten? In dit artikel leggen wij uit hoe je kunt drift karten.

Lees meer »