Dingen om te doen in Breda

>>
Er zijn talloze dingen om te doen in Breda. Maar waar moet jij nou echt heen voor de leukste activiteiten? Lot66 Breda! Hier zijn leuke dingen om te doen in Breda. Ontdek het nu zelf en bekijk alle beschikbare deals.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Breda

 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 (2x 10min) – Weekenddeal

1u 30m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
21,95
per persoon
 • Kinderen
 • Indoor

Breda: Kinderfeest Karten bij Lot66 (10 min)

1u 30m
jaar
Lot66 Breda
 • Breda
3.9 / 5
17,50
per persoon
 • Kinderen
 • Indoor

Breda: Kinderfeest Karten bij Lot66 (2×10 min)

2u
jaar
Lot66 Breda
 • Breda
3.9 / 5
21,95
per persoon
 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 (10 min) – Weekenddeal

45m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
17,50
per persoon

Dingen om te doen in Breda

Op zoek naar dingen om te doen in Breda? Zoek dan niet verder en bezoek Lot66 in Breda, Noord-Brabant. Op deze locatie heb je keuze uit de allerleukste activiteiten. Jong en oud kunnen hun geluk niet op. Kom zeker snel langs deze fantastische locatie.

Wat voor dingen zijn er te doen in Breda?

De keuze is reuze, letterlijk. Je kan namelijk tussen diverse activiteiten kiezen zoals karten, bowlen, lasergamen, een escape room, minigolf en nog veel meer. Zo is er altijd een geschikte activiteit wanneer je op zoek bent naar dingen om te doen in Breda.

Waar vind ik leuke dingen om te doen in Breda?

Voor de meest unieke activiteiten ben je op het juiste adres bij Lot66. Het leuke aan dingen om te doen in Breda is dat je hier diverse activiteiten kan combineren. Zo maak jij jouw dagje uit extra speciaal.

Wat zijn de voorwaarden?

Bij sommige activiteiten zijn er voorwaarden om het te mogen doen. Zo geldt bij karten een minimale leeftijd van 8 jaar oud en een minimale lengte van 1.40m. Dit is niet voor niks want er zijn speciale kinderkarts beschikbaar om te zorgen dat kinderen een unieke tijd beleven.

Veiligheid voorop

Uiteraard zullen de werknemers er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij een veilige tijd beleeft. Maar wanneer je bijvoorbeeld komt karten is het verplicht om een lange broek en dichte schoenen te dragen. Daarnaast ontvang je een helm en krijg je veiligheidsinstructies. Dit zorgt ervoor dat jij zorgeloos kan genieten tijdens dingen om te doen in Breda.

Boek jouw uitje voor dingen om te doen in Breda

Nu je weet wat voor dingen er zijn te doen in Breda kan je snel jouw uitje organiseren bij Lot66. Ontdek de gaafste deals en kies jouw favoriet. Met wie kom jij deze locatie bezoeken?”

Handige artikelen

De beste kartdeals tijdens de voorjaarsvakantie: Karten bij ZERO55 Enschede
Karten

Wat is 1 heat bij karten?

Jij bent helemaal klaar om te karten en hebt je vrienden, familie of collega’s al uitgenodigd voor een bloedstollend spannende race op een van de circuits in Nederland. Je wilt graag een reservering maken, maar ziet vervolgens bij het afrekenen ‘1 heat karten’ of ‘2 heats karten’ staan. Maar wat betekent 1 ‘heat’ karten eigenlijk precies? Wij leggen het je uit!

Lees meer »