Dingen om te doen in Breda

>>
Er zijn talloze dingen om te doen in Breda. Maar waar moet jij nou echt heen voor de leukste activiteiten? Lot66 Breda! Hier zijn leuke dingen om te doen in Breda. Ontdek het nu zelf en bekijk alle beschikbare deals.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Breda

 • Combideal
 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten en bowlen bij Lot66

2u
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
20,00
per persoon
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 Breda (3x 10min) - Weekdeal

2u 10m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
37,50
per persoon
 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 (10 min) - Weekenddeal

45m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
17,50
per persoon
 • Alle leeftijden
 • Indoor

Breda: Karten bij Lot66 (3x 10min) - Weekenddeal

2u 10m
jaar
Lot66
 • Breda
3.9 / 5
47,50
per persoon

Dingen om te doen in Breda

Op zoek naar dingen om te doen in Breda? Zoek dan niet verder en bezoek Lot66 in Breda, Noord-Brabant. Op deze locatie heb je keuze uit de allerleukste activiteiten. Jong en oud kunnen hun geluk niet op. Kom zeker snel langs deze fantastische locatie.

Wat voor dingen zijn er te doen in Breda?

De keuze is reuze, letterlijk. Je kan namelijk tussen diverse activiteiten kiezen zoals karten, bowlen, lasergamen, een escape room, minigolf en nog veel meer. Zo is er altijd een geschikte activiteit wanneer je op zoek bent naar dingen om te doen in Breda.

Waar vind ik leuke dingen om te doen in Breda?

Voor de meest unieke activiteiten ben je op het juiste adres bij Lot66. Het leuke aan dingen om te doen in Breda is dat je hier diverse activiteiten kan combineren. Zo maak jij jouw dagje uit extra speciaal.

Wat zijn de voorwaarden?

Bij sommige activiteiten zijn er voorwaarden om het te mogen doen. Zo geldt bij karten een minimale leeftijd van 8 jaar oud en een minimale lengte van 1.40m. Dit is niet voor niks want er zijn speciale kinderkarts beschikbaar om te zorgen dat kinderen een unieke tijd beleven.

Veiligheid voorop

Uiteraard zullen de werknemers er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij een veilige tijd beleeft. Maar wanneer je bijvoorbeeld komt karten is het verplicht om een lange broek en dichte schoenen te dragen. Daarnaast ontvang je een helm en krijg je veiligheidsinstructies. Dit zorgt ervoor dat jij zorgeloos kan genieten tijdens dingen om te doen in Breda.

Boek jouw uitje voor dingen om te doen in Breda

Nu je weet wat voor dingen er zijn te doen in Breda kan je snel jouw uitje organiseren bij Lot66. Ontdek de gaafste deals en kies jouw favoriet. Met wie kom jij deze locatie bezoeken?”

Handige artikelen

Karten

De leukste kartbaan in Eefde

Wanneer je op zoek bent naar een unieke kartbaan voor jouw volgende uitje ben je aan het juiste adres bij Adventure Eefde. Deze gave outdoor kartbaan is de perfecte locatie voor jouw volgende kart ervaring. Ben jij er klaar voor? Wij vertellen je waarom je zeker Adventure Eefde moet bezoeken tijdens jouw volgende kart uitje.

Lees meer »
Simracen in Nederland
Race experience

Sim racing in Nederland – hier kan jij simracen

Heb jij altijd gedroomd om te ervaren hoe het is om een F1 coureur te zijn? Dat kan! Door middel van wat improvisatie kan jij namelijk toch racen. Dit kan door middel van simracen. Sim racing in Nederland wordt steeds bekender. Daardoor doen veel mensen dit dan ook thuis. Maar dat hoeft natuurlijk niet – er zijn ook vele leuke locaties waar je dit kan doen zoals Immersive in Almere. Ontdek gauw wat simracen is en waar je dit kan doen.

Lees meer »