Avontuurlijk uitje in Eefde

>>
Zin in een avontuurlijk uitje in Eefde? Bij Adventure Eefde beleef je de meest gave avonturen. Je kunt hier onder andere karten, klettersteigen en klimmen in een klimbos. Ontdek deze gave activiteiten nu.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Eefde

 • Combideal
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: karten & klettersteigen (volwassenen) bij Adventure Eefde

2u 20m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
36,00
per persoon
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: 3 heats karten bij Adventure Eefde (volwassenen)

2u 5m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
42,00
per persoon
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: karten bij Adventure Eefde (2x10min)

1u 30m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
30,00
per persoon
 • Combideal
 • Kinderen
 • Outdoor

Eefde: karten & klettersteigen (kind) bij Adventure Eefde

2u 20m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
30,00
per persoon

Avontuurlijk uitje in Eefde

Op zoek naar een avontuurlijk uitje Eefde? Dan ben je bij Adventure Eefde aan het juiste adres. Deze locatie heeft alles onder één dak voor een waanzinnig uitje. Ontdek snel waarom je hier het meest avontuurlijk uitje in Eefde kan beleven.

Karten: avontuurlijk uitje in Eefde

Het eerste avontuurlijk uitje in Eefde is karten. Adventure Eefde heeft een modern en uitdagend circuit. De liefhebbers van snelheid kunnen hier hun geluk niet op. Ervaar de volle kracht van outdoor karten op de snelle, rechte stukken. In de tactische bochten worden jouw stuur skills ultiem op de proef gesteld.

Avontuurlijk uitje Eefde: klimmen in het klimbos

Als je niet bang bent voor hoogte, is klimmen in het klimpark een waanzinnig avontuurlijk uitje Eefde. Dit klimbos is een van de grootste klimbossen van Nederland. Geniet van het klimmen in bomen, tokkelen en ziplinen. Je hebt geen ervaring nodig met klimmen om te genieten van deze activiteit. Er zijn verschillende parcours die verschillen van moeilijkheidsgraad. Zo is dit avontuurlijk uitje in Eefde gaaf voor iedereen!

Klettersteigen: een uniek avontuurlijk uitje in Eefde

Op zoek naar een uniek avontuurlijk uitje in Eefde? Dan is klettersteigen de geschikte activiteit voor jou. Adventure Eefde heeft een natuurgetrouwe klimrots waar je klettersteig routes kan afleggen. Hoe gaaf is dit? Deze manier van klimmen kan je nergens anders in Nederland beoefenen, dus Adventure Eefde is zeker een bezoekje waard!

Veilig avontuurlijk uitje Eefde

Niet alleen zijn deze activiteiten bij Adventure Eefde erg gaaf, ze zijn ook nog eens erg veilig. Voordat de activiteit begint ontvang je veiligheidsinstructies van een professional. Er is ook altijd een professional aanwezig om jou en jouw vrienden, familie of collega’s te begeleiden.

Boek tickets voor een avontuurlijk uitje Eefde

Zin gekregen om een avontuurlijk uitje in Eefde te beleven? Trommel al jouw tegenstanders op. Ga jij de uitdaging aan tegen jouw vrienden of familie? Of wil je toch een keer liever je collega’s inmaken, alles kan! Wacht dan niet langer en maak jouw reservering bij Adventure Eefde.

Handige artikelen

Indoor karten bij ZERO55 Apeldoorn
Karten

Karten en lasergamen zijn de leukste activiteiten voor jong en oud

Op zoek naar een toffe activiteit voor een kinderfeestje of bedrijfsuitje? Karten en lasergamen zijn super leuke activiteiten voor elke gelegenheid! Beide activiteiten vereisen concentratie, skills en stalen zenuwen. Karten en lasergamen zijn populaire activiteiten voor allerlei soorten feestjes en dit is niet zonder reden. Lees snel waarom jij samen met je vrienden dit moet doen bij jouw volgende feestje of gelegenheid.

Lees meer »
types kartbaan
Karten

6 types die je op de kartbaan tegenkomt

Wat kan jij je nog herinneren van de laatste keer dat je bent gaan karten? Die ene vriend die altijd beukt? Of die semi-professional die de kartbaan al vooraf uit zijn hoofd kende? Iedereen is een andere karter, maar toch zijn er bepaalde typetjes te herkennen op de kartbaan. In welke van de 6 types herken jij je als je met je vrienden op de kartbaan bent?

Lees meer »