Avontuurlijk uitje in Eefde

>>
Zin in een avontuurlijk uitje in Eefde? Bij Adventure Eefde beleef je de meest gave avonturen. Je kunt hier onder andere karten, klettersteigen en klimmen in een klimbos. Ontdek deze gave activiteiten nu.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Eefde

 • Combideal
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: karten & klettersteigen (volwassenen) bij Adventure Eefde

2u 20m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
36,00
per persoon
 • Kinderen
 • Outdoor

Eefde: kinderkarten bij Adventure Eefde (2x 10min)

1u 25m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
19,00
per persoon
 • Kinderen
 • Outdoor

Eefde: 1x kinderkarten bij Adventure Eefde

45m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
10,00
per persoon
 • Combideal
 • Volwassenen
 • Outdoor

Eefde: karten & klimmen (volwassenen) bij Adventure Eefde

2u 10m
jaar
Adventure Eefde
 • Eefde
4.4 / 5
31,00
per persoon

Avontuurlijk uitje in Eefde

Op zoek naar een avontuurlijk uitje Eefde? Dan ben je bij Adventure Eefde aan het juiste adres. Deze locatie heeft alles onder één dak voor een waanzinnig uitje. Ontdek snel waarom je hier het meest avontuurlijk uitje in Eefde kan beleven.

Karten: avontuurlijk uitje in Eefde

Het eerste avontuurlijk uitje in Eefde is karten. Adventure Eefde heeft een modern en uitdagend circuit. De liefhebbers van snelheid kunnen hier hun geluk niet op. Ervaar de volle kracht van outdoor karten op de snelle, rechte stukken. In de tactische bochten worden jouw stuur skills ultiem op de proef gesteld.

Avontuurlijk uitje Eefde: klimmen in het klimbos

Als je niet bang bent voor hoogte, is klimmen in het klimpark een waanzinnig avontuurlijk uitje Eefde. Dit klimbos is een van de grootste klimbossen van Nederland. Geniet van het klimmen in bomen, tokkelen en ziplinen. Je hebt geen ervaring nodig met klimmen om te genieten van deze activiteit. Er zijn verschillende parcours die verschillen van moeilijkheidsgraad. Zo is dit avontuurlijk uitje in Eefde gaaf voor iedereen!

Klettersteigen: een uniek avontuurlijk uitje in Eefde

Op zoek naar een uniek avontuurlijk uitje in Eefde? Dan is klettersteigen de geschikte activiteit voor jou. Adventure Eefde heeft een natuurgetrouwe klimrots waar je klettersteig routes kan afleggen. Hoe gaaf is dit? Deze manier van klimmen kan je nergens anders in Nederland beoefenen, dus Adventure Eefde is zeker een bezoekje waard!

Veilig avontuurlijk uitje Eefde

Niet alleen zijn deze activiteiten bij Adventure Eefde erg gaaf, ze zijn ook nog eens erg veilig. Voordat de activiteit begint ontvang je veiligheidsinstructies van een professional. Er is ook altijd een professional aanwezig om jou en jouw vrienden, familie of collega’s te begeleiden.

Boek tickets voor een avontuurlijk uitje Eefde

Zin gekregen om een avontuurlijk uitje in Eefde te beleven? Trommel al jouw tegenstanders op. Ga jij de uitdaging aan tegen jouw vrienden of familie? Of wil je toch een keer liever je collega’s inmaken, alles kan! Wacht dan niet langer en maak jouw reservering bij Adventure Eefde.

Handige artikelen

De beste kartdeals tijdens de voorjaarsvakantie: Karten bij ZERO55 Enschede
Karten

Wat is 1 heat bij karten?

Jij bent helemaal klaar om te karten en hebt je vrienden, familie of collega’s al uitgenodigd voor een bloedstollend spannende race op een van de circuits in Nederland. Je wilt graag een reservering maken, maar ziet vervolgens bij het afrekenen ‘1 heat karten’ of ‘2 heats karten’ staan. Maar wat betekent 1 ‘heat’ karten eigenlijk precies? Wij leggen het je uit!

Lees meer »
Karten

Hoe lang moet je zijn om te karten?

Ben jij op zoek naar een activiteit vol adrenaline voor een familie uitje of kinderfeest? Dan is karten iets voor jullie! Karten is geschikt voor iedereen, maar dan moet je wel op de hoogte zijn van de voorwaarden. Bij de meeste kartbanen wordt namelijk een minimumlengte vereist. Deze regels kunnen per kartbaan behoorlijk verschillen. Lees snel verder en voorkom vervelende situaties!

Lees meer »