ANAC karten Nijmegen

>>
Heb jij altijd al willen karten bij ANAC in Nijmegen? Goed nieuws! De kartbaan van ANAC is in 2019 omgetoverd naar kartbaan Planet Awesome en heeft een upgrade gekregen naar een baan met wel twee niveaus. Daarnaast kun je bij het vernieuwde Planet Awesome ook verschillende activiteiten combineren.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Nijmegen

  • Indoor

Nijmegen: karten bij Planet Awesome (3x 10min)

1u 45m
jaar
Planet Awesome Nijmegen
  • Nijmegen
4.3 / 5
50,00
per persoon
  • Kinderen
  • Indoor

Nijmegen: 1 uur bowlen en 10 min karten bij Planet Awesome (kinderfeestje)

2u 30m
jaar
Planet Awesome Nijmegen
  • Nijmegen
4.3 / 5
27,50
per persoon
  • Indoor

Nijmegen: karten bij Planet Awesome (1x 10min)

1u
jaar
Planet Awesome Nijmegen
  • Nijmegen
4.3 / 5
18,00
per persoon
  • Combideal
  • Indoor

Nijmegen: 10 min karten en 1 uur bowlen bij Planet Awesome

2u 15m
jaar
Planet Awesome Nijmegen
  • Nijmegen
4.3 / 5
23,00
per persoon

ANAC karten in Nijmegen

De kartbaan van ANAC in Nijmegen, Gelderland, klinkt voor de ervaren karters onder ons misschien nog wel bekend. Deze indoor kartbaan was voor zijn upgrade een geliefde locatie voor beginners en professionele karters. In 2019 is de kartbaan omgetoverd tot Planet Awesome; een activiteitencentrum met een breed aanbod aan activiteiten.

ANAC karten naar Planet Awesome Nijmegen

Met de switch van ANAC karten naar Planet Awesome Nijmegen, kreeg de kartbaan een hele upgrade. Zo heeft de kartbaan twee niveaus gekregen en race je nu op een multilevel kartbaan. Ook race je bij Planet Awesome in elektrische karts. Deze zijn niet alleen supersnel, ze zijn ook nog eens erg schoon. Op het stuur zit een boost-knop die gebruikt kan worden voor extra power.

Activiteitencentrum Planet Awesome Nijmegen

Naast indoor karten kun je bij Planet Awesome Nijmegen ook verschillende activiteiten combineren in jouw volgende uitstapje. Kom lasergamen, bowlen en minigolfen bij Planet Awesome en boek een combi-deal om dubbel zoveel plezier te beleven. Ook kun je na afloop genieten van jouw favoriete drankje of hapje bij het restaurant.

Een leuk en veilig uitje in Nijmegen

Naast dat karten bij Planet Awesome Nijmegen, voorheen ANAC Karting, een leuke activiteit is, is het ook een veilig uitje. Voordat je in jouw kart stapt, krijg je een uitgebreide uitleg over de activiteit en de regels van het circuit. Een race professional houdt een oogje in het zeil tijdens de race. Ook krijgt iedereen een eigen helm en racepak.

Boek jouw tickets

Dus, ben jij klaar om te gaan karten bij Planet Awesome Nijmegen, voorheen ANAC Karting? Boek snel jouw tickets en bezoek de geüpgrade kartbaan van Nijmegen, Gelderland. Check de deals op onze website en boek jouw favoriete uitje.

Handige artikelen

Karten enschede
Karten

Top 5 leukste activiteiten in Enschede voor een dagje uit

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in Enschede, Overijssel om te doen voor een dagje uit? In Enschede is er van alles te beleven voor jong en oud. Of je nou op zoek bent naar activiteiten in Enschede die actief zijn, waar je je hersens kan laten kraken of waar de adrenaline door je lichaam giert: in Enschede kan het allemaal. Wij geven je tips over de 5 leukste activiteiten in Enschede bij Zero55 voor een onvergetelijke dag.

Lees meer »
De beste kartbaan van Nederland - dit zijn onze favorieten!
Karten

De beste kartbaan van Nederland

Ben je op zoek naar de beste kartbaan Nederland? Wij hebben de beste voor je op een rijtje gezet! Deze kartbanen hebben allemaal hun eigen kwaliteiten én zijn geschikt voor jong en oud. De beste kartbaan van Nederland uitkiezen is natuurlijk een kwestie van smaak, maar deze circuits doen het over het algemeen goed bij velen!

Lees meer »