ANAC karten Nijmegen

>>
Heb jij altijd al willen karten bij ANAC in Nijmegen? Goed nieuws! De kartbaan van ANAC is in 2019 omgetoverd naar kartbaan Planet Awesome en heeft een upgrade gekregen naar een baan met wel twee niveaus. Daarnaast kun je bij het vernieuwde Planet Awesome ook verschillende activiteiten combineren.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Nijmegen

 • Indoor

Nijmegen: karten bij Planet Awesome (3x 10min)

1u 45m
jaar
Planet Awesome Nijmegen
 • Nijmegen
4.3 / 5
50,00
per persoon
 • Combideal
 • Indoor

Nijmegen: 12 min lasergamen en 10 min karten bij Planet Awesome

1u 45m
jaar
Planet Awesome Nijmegen
 • Nijmegen
4.3 / 5
27,00
per persoon
 • Combideal
 • Indoor

Nijmegen: 10 min karten, 12 min lasergamen en 1 uur bowlen bij Planet Awesome

3u
jaar
Planet Awesome Nijmegen
 • Nijmegen
4.3 / 5
33,00
per persoon
 • Combideal
 • Indoor

Nijmegen: 10 min karten en 1 uur bowlen bij Planet Awesome

2u 15m
jaar
Planet Awesome Nijmegen
 • Nijmegen
4.3 / 5
23,00
per persoon

ANAC karten in Nijmegen

De kartbaan van ANAC in Nijmegen, Gelderland, klinkt voor de ervaren karters onder ons misschien nog wel bekend. Deze indoor kartbaan was voor zijn upgrade een geliefde locatie voor beginners en professionele karters. In 2019 is de kartbaan omgetoverd tot Planet Awesome; een activiteitencentrum met een breed aanbod aan activiteiten.

ANAC karten naar Planet Awesome Nijmegen

Met de switch van ANAC karten naar Planet Awesome Nijmegen, kreeg de kartbaan een hele upgrade. Zo heeft de kartbaan twee niveaus gekregen en race je nu op een multilevel kartbaan. Ook race je bij Planet Awesome in elektrische karts. Deze zijn niet alleen supersnel, ze zijn ook nog eens erg schoon. Op het stuur zit een boost-knop die gebruikt kan worden voor extra power.

Activiteitencentrum Planet Awesome Nijmegen

Naast indoor karten kun je bij Planet Awesome Nijmegen ook verschillende activiteiten combineren in jouw volgende uitstapje. Kom lasergamen, bowlen en minigolfen bij Planet Awesome en boek een combi-deal om dubbel zoveel plezier te beleven. Ook kun je na afloop genieten van jouw favoriete drankje of hapje bij het restaurant.

Een leuk en veilig uitje in Nijmegen

Naast dat karten bij Planet Awesome Nijmegen, voorheen ANAC Karting, een leuke activiteit is, is het ook een veilig uitje. Voordat je in jouw kart stapt, krijg je een uitgebreide uitleg over de activiteit en de regels van het circuit. Een race professional houdt een oogje in het zeil tijdens de race. Ook krijgt iedereen een eigen helm en racepak.

Boek jouw tickets

Dus, ben jij klaar om te gaan karten bij Planet Awesome Nijmegen, voorheen ANAC Karting? Boek snel jouw tickets en bezoek de geüpgrade kartbaan van Nijmegen, Gelderland. Check de deals op onze website en boek jouw favoriete uitje.

Handige artikelen

VR racen bij Immersive in Almere
Karten

VR racen: een unieke race experience

Als je op zoek bent naar een unieke race experience, dan is VR racen de ultieme ervaring voor jou. Tijdens een VR race, race je in een simulator. Met een VR-bril op scheur je over het circuit van je dromen en versla je coureurs als Lewis Hamilton en Max Verstappen. Ontdek wat VR racen inhoudt en waar je dit kunt doen. 

Lees meer »
Karten

Karten met kinderen – een ideale activiteit

Ben jij op zoek naar een uitdagende activiteit voor kinderen? Dan is karten de ideale activiteit voor jou! Karten is een super populaire activiteit voor jong en oud en dat is niet zonder reden! Karten is de ideale activiteit voor als je samen met je vrienden een spannend avontuur wilt beleven of een kinderfeestje wilt organiseren. Karten is vooral voor de jongere coureurs onder ons een super leuke activiteit. Lees hier waarom karten een ideale activiteit is voor kinderen!

Lees meer »
Karten

5 redenen om te gaan karten bij HappyDays

Voor wie op zoek is naar een unieke activiteit voor een kinderfeestje, verjaardag of bedrijfsuitje, read on! Karten bij HappyDays is de perfecte activiteit voor iedereen die van spanning en actie houdt. Hier geven we je 5 redenen om te gaan karten bij HappyDays in Grootebroek, Noord-Holland.

Lees meer »