ANAC karten Nijmegen

>>
Heb jij altijd al willen karten bij ANAC in Nijmegen? Goed nieuws! De kartbaan van ANAC is in 2019 omgetoverd naar kartbaan Planet Awesome en heeft een upgrade gekregen naar een baan met wel twee niveaus. Daarnaast kun je bij het vernieuwde Planet Awesome ook verschillende activiteiten combineren.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Nijmegen

 • Combideal
 • Indoor

Nijmegen: 10 min karten en 1 uur bowlen bij Planet Awesome

2u 15m
jaar
Planet Awesome Nijmegen
 • Nijmegen
4.3 / 5
23,00
per persoon
 • Combideal
 • Indoor

Nijmegen: 10 min karten, 12 min lasergamen en 1 uur bowlen bij Planet Awesome

3u
jaar
Planet Awesome Nijmegen
 • Nijmegen
4.3 / 5
33,00
per persoon
 • Indoor

Nijmegen: karten bij Planet Awesome (3x 10min)

1u 45m
jaar
Planet Awesome Nijmegen
 • Nijmegen
4.3 / 5
50,00
per persoon
 • Combideal
 • Indoor

Nijmegen: 12 min lasergamen en 10 min karten bij Planet Awesome

1u 45m
jaar
Planet Awesome Nijmegen
 • Nijmegen
4.3 / 5
27,00
per persoon

ANAC karten in Nijmegen

De kartbaan van ANAC in Nijmegen, Gelderland, klinkt voor de ervaren karters onder ons misschien nog wel bekend. Deze indoor kartbaan was voor zijn upgrade een geliefde locatie voor beginners en professionele karters. In 2019 is de kartbaan omgetoverd tot Planet Awesome; een activiteitencentrum met een breed aanbod aan activiteiten.

ANAC karten naar Planet Awesome Nijmegen

Met de switch van ANAC karten naar Planet Awesome Nijmegen, kreeg de kartbaan een hele upgrade. Zo heeft de kartbaan twee niveaus gekregen en race je nu op een multilevel kartbaan. Ook race je bij Planet Awesome in elektrische karts. Deze zijn niet alleen supersnel, ze zijn ook nog eens erg schoon. Op het stuur zit een boost-knop die gebruikt kan worden voor extra power.

Activiteitencentrum Planet Awesome Nijmegen

Naast indoor karten kun je bij Planet Awesome Nijmegen ook verschillende activiteiten combineren in jouw volgende uitstapje. Kom lasergamen, bowlen en minigolfen bij Planet Awesome en boek een combi-deal om dubbel zoveel plezier te beleven. Ook kun je na afloop genieten van jouw favoriete drankje of hapje bij het restaurant.

Een leuk en veilig uitje in Nijmegen

Naast dat karten bij Planet Awesome Nijmegen, voorheen ANAC Karting, een leuke activiteit is, is het ook een veilig uitje. Voordat je in jouw kart stapt, krijg je een uitgebreide uitleg over de activiteit en de regels van het circuit. Een race professional houdt een oogje in het zeil tijdens de race. Ook krijgt iedereen een eigen helm en racepak.

Boek jouw tickets

Dus, ben jij klaar om te gaan karten bij Planet Awesome Nijmegen, voorheen ANAC Karting? Boek snel jouw tickets en bezoek de geüpgrade kartbaan van Nijmegen, Gelderland. Check de deals op onze website en boek jouw favoriete uitje.

Handige artikelen

Karten

Indoor vs outdoor karten

Karten is één van de populairste activiteiten voor een dagje weg in Nederland. Dit komt onder andere door de steeds spectaculairdere circuits, opvallende locaties, het horeca aanbod en passende arrangementen. Van lange, uitdagende outdoor circuits tot indoor kartbanen met tunnels en meerdere verdiepingen. Maar wat zijn nou de verschillen tussen indoor en outdoor karten? En wat zijn de voor- en nadelen? Wij leggen het je uit!

Lees meer »
Karten

Verloren? Dit zijn de beste smoesjes tijdens karten

Je gaat karten met je vrienden en het is ronde na ronde razend spannend. Maar helaas kan niet iedereen eerste worden. Hoe groot of klein het verschil ook is, de smoesjes van iedereen die niet op die felbegeerde eerste plek zijn geëindigd stromen sneller binnen dan het verschil tussen de eerste en de tweede plek. Komt dit jou ook bekend voor?  Met welk van deze smoesjes tijdens karten komen jouw vrienden aanzetten?

Lees meer »
outdoor karten dubai
Karten

10 van de beste outdoor kartcircuits ter wereld!

Outdoor go-kart circuits. Je vind ze over de hele wereld. Er zijn er ontzettend veel te vinden, de ene nog spectaculairder dan de andere. Hier vind 10 van de beste en gaafste kartcircuits ter wereld! Heb jij voorlopiog geen tijd om een tripje naar Singapore of Spanje te plannen maar wil jij toch outdoor karten? Bekijk dan alle outdoor kartdeals die jij gewoon in Nederland kan vinden.

Lees meer »