ANAC karten Nijmegen

>>
Heb jij altijd al willen karten bij ANAC in Nijmegen? Goed nieuws! De kartbaan van ANAC is in 2019 omgetoverd naar kartbaan Planet Awesome en heeft een upgrade gekregen naar een baan met wel twee niveaus. Daarnaast kun je bij het vernieuwde Planet Awesome ook verschillende activiteiten combineren.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Nijmegen

 • Combideal
 • Indoor

Nijmegen: 12 min lasergamen en 10 min karten bij Planet Awesome

1u 45m
jaar
Planet Awesome Nijmegen
 • Nijmegen
4.3 / 5
27,00
per persoon
 • Combideal
 • Indoor

Nijmegen: 10 min karten en 1 uur bowlen bij Planet Awesome

2u 15m
jaar
Planet Awesome Nijmegen
 • Nijmegen
4.3 / 5
23,00
per persoon
 • Combideal
 • Indoor

Nijmegen: 10 min karten, 12 min lasergamen en 1 uur bowlen bij Planet Awesome

3u
jaar
Planet Awesome Nijmegen
 • Nijmegen
4.3 / 5
33,00
per persoon
 • Indoor

Nijmegen: karten bij Planet Awesome (1x 10min)

1u
jaar
Planet Awesome Nijmegen
 • Nijmegen
4.3 / 5
18,00
per persoon

ANAC karten in Nijmegen

De kartbaan van ANAC in Nijmegen, Gelderland, klinkt voor de ervaren karters onder ons misschien nog wel bekend. Deze indoor kartbaan was voor zijn upgrade een geliefde locatie voor beginners en professionele karters. In 2019 is de kartbaan omgetoverd tot Planet Awesome; een activiteitencentrum met een breed aanbod aan activiteiten.

ANAC karten naar Planet Awesome Nijmegen

Met de switch van ANAC karten naar Planet Awesome Nijmegen, kreeg de kartbaan een hele upgrade. Zo heeft de kartbaan twee niveaus gekregen en race je nu op een multilevel kartbaan. Ook race je bij Planet Awesome in elektrische karts. Deze zijn niet alleen supersnel, ze zijn ook nog eens erg schoon. Op het stuur zit een boost-knop die gebruikt kan worden voor extra power.

Activiteitencentrum Planet Awesome Nijmegen

Naast indoor karten kun je bij Planet Awesome Nijmegen ook verschillende activiteiten combineren in jouw volgende uitstapje. Kom lasergamen, bowlen en minigolfen bij Planet Awesome en boek een combi-deal om dubbel zoveel plezier te beleven. Ook kun je na afloop genieten van jouw favoriete drankje of hapje bij het restaurant.

Een leuk en veilig uitje in Nijmegen

Naast dat karten bij Planet Awesome Nijmegen, voorheen ANAC Karting, een leuke activiteit is, is het ook een veilig uitje. Voordat je in jouw kart stapt, krijg je een uitgebreide uitleg over de activiteit en de regels van het circuit. Een race professional houdt een oogje in het zeil tijdens de race. Ook krijgt iedereen een eigen helm en racepak.

Boek jouw tickets

Dus, ben jij klaar om te gaan karten bij Planet Awesome Nijmegen, voorheen ANAC Karting? Boek snel jouw tickets en bezoek de geüpgrade kartbaan van Nijmegen, Gelderland. Check de deals op onze website en boek jouw favoriete uitje.

Handige artikelen

Indoor karten bij ZERO55 Apeldoorn
Karten

Karten en lasergamen zijn de leukste activiteiten voor jong en oud

Op zoek naar een toffe activiteit voor een kinderfeestje of bedrijfsuitje? Karten en lasergamen zijn super leuke activiteiten voor elke gelegenheid! Beide activiteiten vereisen concentratie, skills en stalen zenuwen. Karten en lasergamen zijn populaire activiteiten voor allerlei soorten feestjes en dit is niet zonder reden. Lees snel waarom jij samen met je vrienden dit moet doen bij jouw volgende feestje of gelegenheid.

Lees meer »
De beste kartdeals tijdens de voorjaarsvakantie: Karten bij ZERO55 Enschede
Karten

Wat is 1 heat bij karten?

Jij bent helemaal klaar om te karten en hebt je vrienden, familie of collega’s al uitgenodigd voor een bloedstollend spannende race op een van de circuits in Nederland. Je wilt graag een reservering maken, maar ziet vervolgens bij het afrekenen ‘1 heat karten’ of ‘2 heats karten’ staan. Maar wat betekent 1 ‘heat’ karten eigenlijk precies? Wij leggen het je uit!

Lees meer »