Karten met kinderen in Grootebroek

>>
Wil je komen karten met kinderen in Grootebroek? Bij HappyDays beleven kinderen de meest waanzinnige avonturen. Karten is zenuwslopend, competitief en vooral erg leuk. Ervaar nu zelf hoe leuk dit is.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Grootebroek

  • Indoor

Grootebroek: 1 heat karten, twee consumptiemunten en drie hapjes bij HappyDays

30m
HappyDays
  • Grootebroek
4.1 / 5
21,40
per persoon
  • Indoor

Grootebroek: 1 heat karten bij HappyDays (10 min)

30m
HappyDays
  • Grootebroek
4.1 / 5
13,50
per persoon
  • Kinderen
  • Indoor

Grootebroek: bowlen en karten met kindermenu bij HappyDays

3u
HappyDays
  • Grootebroek
4.1 / 5
21,92
per persoon
  • Indoor

Grootebroek: 2x karten + consumptiemunten en lekkernijen bij HappyDays

1u
HappyDays
  • Grootebroek
4.1 / 5
43,60
per persoon

Karten met kinderen in Grootebroek

Wil je gaan karten met kinderen in Grootebroek? Dat kan bij HappyDays. De jonge snelheidsduivels kunnen hun geluk niet op tijdens karten bij HappyDays. Hier beleven de kinderen waanzinnige avonturen op de indoor kartbaan. Ontdek nu zelf waarom karten met kinderen in Grootebroek de beste activiteit is.

Indoor karten bij HappyDays

Het fijne aan karten bij HappyDays is dat deze activiteit binnen is. Wanneer je komt karten met kinderen in Grootebroek ben je niet afhankelijk van het weer. Slecht weer of niet: jouw uitje wordt gegarandeerd een succes. Het uitje kan namelijk altijd doorgaan ongeacht het weer.

Karten met kinderen in Grootebroek is veilig

Wanneer je wilt karten met kinderen in Grootebroek beleef je niet alleen een spectaculair, maar ook veilig uitje. Er geldt een minimum lengte van 1.40m om te mogen karten bij HappyDays. Voordat de kinderen over het circuit mogen scheuren, worden er eerst veiligheidsinstructies gegeven.

Gedurende deze veiligheidsinstructies leren de kinderen alles wat ze moeten weten om een veilige ervaring te hebben. Een professional vertelt over de kartbaan, de kart en de regels. Ook kunnen kinderen hun vragen stellen. Zo is karten met kinderen in Grootebroek veilig voor elk kind.

Een waanzinnig kinderfeestje: karten met kinderen in Grootebroek

Als je op zoek bent naar een competitief en spannend kinderfeestje, dan is karten met kinderen in Grootebroek een waanzinnig idee. De kinderen kunnen met elkaar de competitie aangaan op een leuke manier. Nodig snel al jouw vriendjes en vriendinnetjes uit voor het allervetste kinderfeestje. Er zijn te gekke arrangementen beschikbaar.

Reserveer jouw uitje karten met kinderen in Grootebroek

Zin gekregen om te komen karten met kinderen in Grootebroek bij HappyDays? Wacht dan niet langer en boek jouw tickets voor een onvergetelijk uitje. De kinderen zullen nog dagenlang napraten over het plezier wat zij hebben beleefd.

Handige artikelen