Dingen om te doen in Grootebroek

>>
Ben je benieuwd naar dingen om te doen in Grootebroek? Bij HappyDays kan je veel waanzinnige avonturen beleven. Karten is een van de gaafste activiteiten in Grootebroek. Ontdek nu zelf deze of een van de andere leuke dingen om te doen in Grootebroek.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Grootebroek

  • Combideal
  • Indoor

Grootebroek: Karten, lasergamen en bowlen bij HappyDays

2u 30m
HappyDays
  • Grootebroek
4.1 / 5
27,42
per persoon
  • Combideal
  • Indoor

Grootebroek: 1 heat karten, lasergamen en 1 hapje eten bij HappyDays

1u 15m
HappyDays
  • Grootebroek
4.1 / 5
34,50
per persoon
  • Indoor

Grootebroek: 2x karten + consumptiemunten en lekkernijen bij HappyDays

1u
HappyDays
  • Grootebroek
4.1 / 5
43,60
per persoon
  • Indoor

Grootebroek: 1 heat karten, twee consumptiemunten en drie hapjes bij HappyDays

30m
HappyDays
  • Grootebroek
4.1 / 5
21,40
per persoon

Dingen om te doen in Grootebroek

Zoek jij naar dingen om te doen in Grootebroek? Karten is een van de vetste dingen om te doen in Grootebroek. Wat karten zo leuk maakt, is dat zowel jong als oud kunnen genieten op de kartbaan. Het maakt ook niet uit of je ervaring hebt of niet, iedereen beleeft evenveel plezier bij HappyDays in Grootebroek.

Karten: een van de gaafste dingen om te doen in Grootebroek

Als je op zoek bent naar avontuur, is karten een van de beste dingen om te doen in Grootebroek. Bij HappyDays in Grootebroek vind je een indoor kartbaan van 400 meter lang. Ervaar dynamische bochten en ga vol gas op de rechte stukken.

Dingen om binnen te doen in Grootebroek

Ook als je zoekt naar dingen om binnen te doen in Grootebroek, is karten bij HappyDays erg geschikt. Hier scheur je namelijk in je kart over de indoor kartbaan. Een groot voordeel aan indoor karten is dat slecht weer jouw uitje niet zal verpesten.

Karten bij HappyDays is veilig

Behalve dat karten bij HappyDays een van de vetste dingen is om te doen in Grootebroek, is het ook erg veilig. Bij aanvang van de activiteit krijgt iedere deelnemer van de race een veiligheidsinstructie. Na deze veiligheidsinstructie ben je helemaal klaargestoomd voor een spectaculaire race.

Andere dingen om te doen in Grootebroek

Ook als je op zoek bent naar andere dingen om te doen in Grootebroek, ben je bij HappyDays aan het juiste adres. Behalve karten, zijn er nog genoeg andere avonturen om te beleven hier. Je kan bijvoorbeeld gaan bowlen of lasergamen. Kies zelf de dingen om te doen in Grootebroek en beleef een onvergetelijk dagje uit.

Boek je tickets voor gave dingen om te doen in Grootebroek

Het is tijd om je klaar te maken voor een tof uitje in Grootebroek. Trommel snel al jouw vrienden, familie of collega’s op. Boek nu tickets voor dingen om te doen in Grootebroek!

Handige artikelen

Karten

Driftkarten: zo doe je dat

Drift karten is een bijzondere techniek en vergt veel skills om het te kunnen meesteren. Tijdens het driften, gebruik je jouw kart om haakse bochten te maken. Heb jij altijd al willen weten hoe je kunt drift karten? In dit artikel leggen wij uit hoe je kunt drift karten.

Lees meer »
types kartbaan
Karten

6 types die je op de kartbaan tegenkomt

Wat kan jij je nog herinneren van de laatste keer dat je bent gaan karten? Die ene vriend die altijd beukt? Of die semi-professional die de kartbaan al vooraf uit zijn hoofd kende? Iedereen is een andere karter, maar toch zijn er bepaalde typetjes te herkennen op de kartbaan. In welke van de 6 types herken jij je als je met je vrienden op de kartbaan bent?

Lees meer »
Karten

Welke kleding draag je tijdens karten?

De reservering voor jouw kart activiteit is gemaakt en je bent er helemaal klaar voor. Voordat je begint met karten, is het belangrijk dat je de juiste kleding aantrekt. Denk hierbij aan schoenen, overall, helm etc. Maar waarom draag je al deze beschermende kleding en wat moet je nog meer aan om veilig het kartcircuit op te gaan? Lees het hier!

Lees meer »