Dingen om te doen in Grootebroek

>>
Ben je benieuwd naar dingen om te doen in Grootebroek? Bij HappyDays kan je veel waanzinnige avonturen beleven. Karten is een van de gaafste activiteiten in Grootebroek. Ontdek nu zelf deze of een van de andere leuke dingen om te doen in Grootebroek.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Grootebroek

  • Combideal
  • Indoor

Grootebroek: 1 heat karten, lasergamen en 1 hapje eten bij HappyDays

1u 15m
HappyDays
  • Grootebroek
4.1 / 5
34,50
per persoon
  • Kinderen
  • Indoor

Grootebroek: bowlen en karten met kindermenu bij HappyDays

3u
HappyDays
  • Grootebroek
4.1 / 5
21,92
per persoon
  • Indoor

Grootebroek: 2x karten + consumptiemunten en lekkernijen bij HappyDays

1u
HappyDays
  • Grootebroek
4.1 / 5
43,60
per persoon
  • Indoor

Grootebroek: 1 heat karten bij HappyDays (10 min)

30m
HappyDays
  • Grootebroek
4.1 / 5
13,50
per persoon

Dingen om te doen in Grootebroek

Zoek jij naar dingen om te doen in Grootebroek? Karten is een van de vetste dingen om te doen in Grootebroek. Wat karten zo leuk maakt, is dat zowel jong als oud kunnen genieten op de kartbaan. Het maakt ook niet uit of je ervaring hebt of niet, iedereen beleeft evenveel plezier bij HappyDays in Grootebroek.

Karten: een van de gaafste dingen om te doen in Grootebroek

Als je op zoek bent naar avontuur, is karten een van de beste dingen om te doen in Grootebroek. Bij HappyDays in Grootebroek vind je een indoor kartbaan van 400 meter lang. Ervaar dynamische bochten en ga vol gas op de rechte stukken.

Dingen om binnen te doen in Grootebroek

Ook als je zoekt naar dingen om binnen te doen in Grootebroek, is karten bij HappyDays erg geschikt. Hier scheur je namelijk in je kart over de indoor kartbaan. Een groot voordeel aan indoor karten is dat slecht weer jouw uitje niet zal verpesten.

Karten bij HappyDays is veilig

Behalve dat karten bij HappyDays een van de vetste dingen is om te doen in Grootebroek, is het ook erg veilig. Bij aanvang van de activiteit krijgt iedere deelnemer van de race een veiligheidsinstructie. Na deze veiligheidsinstructie ben je helemaal klaargestoomd voor een spectaculaire race.

Andere dingen om te doen in Grootebroek

Ook als je op zoek bent naar andere dingen om te doen in Grootebroek, ben je bij HappyDays aan het juiste adres. Behalve karten, zijn er nog genoeg andere avonturen om te beleven hier. Je kan bijvoorbeeld gaan bowlen of lasergamen. Kies zelf de dingen om te doen in Grootebroek en beleef een onvergetelijk dagje uit.

Boek je tickets voor gave dingen om te doen in Grootebroek

Het is tijd om je klaar te maken voor een tof uitje in Grootebroek. Trommel snel al jouw vrienden, familie of collega’s op. Boek nu tickets voor dingen om te doen in Grootebroek!

Handige artikelen

Karten

Karten in tijden van corona? Dat kan!

Alle kartbanen van Nederland doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij veilig kunt genieten van een spannende middag of avond. Karten is namelijk, ondanks het coronavirus, nog steeds heel veilig en leuk om te doen!  Kartbanen zijn open en werken hard om de richtlijnen van het RIVM aan te houden. Veilig karten in tijden van Corona? Wij vertellen je er alles over.

Lees meer »
Karten

Karten met kinderen – een ideale activiteit

Ben jij op zoek naar een uitdagende activiteit voor kinderen? Dan is karten de ideale activiteit voor jou! Karten is een super populaire activiteit voor jong en oud en dat is niet zonder reden! Karten is de ideale activiteit voor als je samen met je vrienden een spannend avontuur wilt beleven of een kinderfeestje wilt organiseren. Karten is vooral voor de jongere coureurs onder ons een super leuke activiteit. Lees hier waarom karten een ideale activiteit is voor kinderen!

Lees meer »