Karten met kinderen in Apeldoorn

>>
Benieuwd waar je kan karten met kinderen in Apeldoorn? Dit kan bij ZERO55 Apeldoorn. Kinderen kunnen hun geluk niet op op de uitdagende indoor en outdoor kartbaan. Ontdek nu zelf hoe gaaf karten bij ZERO55 Apeldoorn is.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Apeldoorn

 • Combideal
 • Alle leeftijden
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: karten & bowlen bij ZERO55

2u 10m
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
20,83
per persoon
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: 2x karten bij ZERO55 Apeldoorn (2x 10min)

55m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
21,95
per persoon
 • Combideal
 • Volwassenen
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: karten & VR bij ZERO55

1u 15m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
24,50
per persoon
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: 1x karten bij ZERO55 (10 min)

30m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
17,00
per persoon

Karten met kinderen in Apeldoorn

Wil je komen karten met kinderen in Apeldoorn? Bij ZERO55 Apeldoorn kan dit. Kinderen kunnen hier een waanzinnige tijd beleven op de kartbaan. Het wordt een uitje vol adrenaline, competitie en snelheid. Buiten het feit dat karten in Apeldoorn enorm leuk is, geeft het ook een boost aan het zelfvertrouwen en werken de kinderen aan hun reflexen.

Ontdek de gave kartbaan van ZERO55 Apeldoorn

De kartbaan van ZERO55 Apeldoorn is ontzettend spannend en uitdagend. Je vindt hier een unieke combinatie van indoor en outdoor karten. Ga vol gas op de stimulerende rechte stukken en test je stuur skills in de tactische bochten. Heb jij de beste kart skills?

Kinderen karten in speciale karts

Kinderen onder de 12 jaar racen in speciale kinderkarts. Deze kinderkarts hebben minder power en zijn makkelijker om te sturen. Zo kan iedereen met plezier meedoen.

Een spannend kinderfeestje: karten met kinderen in Apeldoorn

Als je een competitief en zenuwslopend kinderfeestje wilt beleven, dan is karten met kinderen in Apeldoorn een geschikte activiteit. Op de kartbaan kunnen kinderen op een leuke en spannende manier de competitie met elkaar aangaan. Karten is zeker weten een van de coolste kinderfeestjes!

Karten in Apeldoorn met kinderen is veilig

Wanneer je gaat karten bij ZERO55 Apeldoorn met kinderen is het veilig voor elke racer. Voordat de kinderen over het circuit kunnen scheuren, ontvangen zij veiligheidsinstructies. Tijdens deze instructies leren zij meer over de kart, de kartbaan en de regels.

Na deze veiligheidsinstructies mogen de kinderen de kart betreden. Een professional houdt ook een oogje in het zeil. Zo is karten met kinderen in Apeldoorn veilig voor elk kind.

Boek tickets voor karten met kinderen in Apeldoorn

Klaar om te karten met kinderen in Apeldoorn bij ZERO55 Apeldoorn? Wacht dan niet langer en boek jouw tickets voor een dagje uit om nooit te vergeten. De kinderen beleven de leukste avonturen tijdens karten in Apeldoorn.

Handige artikelen

Karten

Karten en bowlen – dé perfecte activiteiten voor jouw feestje

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jouw feestje maar heb nog geen idee wat leuk is om te doen? Wij hebben het antwoord voor jou! Karten en bowlen zijn dé perfecte activiteiten voor jouw feestje en zijn geschikt voor iedere leeftijd. Daag je vrienden, familie of collega’s uit in een spannende kart race of bowlingwedstrijd en beleef de leukste dag! Lees hier waarom juist karten en bowlen de perfecte activiteiten zijn voor jouw feestje!

Lees meer »
VR racen bij Immersive in Almere
Karten

VR racen: een unieke race experience

Als je op zoek bent naar een unieke race experience, dan is VR racen de ultieme ervaring voor jou. Tijdens een VR race, race je in een simulator. Met een VR-bril op scheur je over het circuit van je dromen en versla je coureurs als Lewis Hamilton en Max Verstappen. Ontdek wat VR racen inhoudt en waar je dit kunt doen. 

Lees meer »
Simracen in Nederland
Race experience

Sim racing in Nederland – hier kan jij simracen

Heb jij altijd gedroomd om te ervaren hoe het is om een F1 coureur te zijn? Dat kan! Door middel van wat improvisatie kan jij namelijk toch racen. Dit kan door middel van simracen. Sim racing in Nederland wordt steeds bekender. Daardoor doen veel mensen dit dan ook thuis. Maar dat hoeft natuurlijk niet – er zijn ook vele leuke locaties waar je dit kan doen zoals Immersive in Almere. Ontdek gauw wat simracen is en waar je dit kan doen.

Lees meer »