Karten met kinderen in Apeldoorn

>>
Benieuwd waar je kan karten met kinderen in Apeldoorn? Dit kan bij ZERO55 Apeldoorn. Kinderen kunnen hun geluk niet op op de uitdagende indoor en outdoor kartbaan. Ontdek nu zelf hoe gaaf karten bij ZERO55 Apeldoorn is.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Apeldoorn

 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: Max Racing karting bij ZERO55 (3×10 min)

2u
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
45,00
per persoon
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: 3x karten bij ZERO55 (3x 10min)

1u 45m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
41,00
per persoon
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: 2x karten bij ZERO55 Apeldoorn (2x 10min)

55m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
21,95
per persoon
 • Aanbieding
 • Combideal
 • Alle leeftijden
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: karten & lasergamen bij ZERO55

1u 30m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
17,00
per persoon

Karten met kinderen in Apeldoorn

Wil je komen karten met kinderen in Apeldoorn? Bij ZERO55 Apeldoorn kan dit. Kinderen kunnen hier een waanzinnige tijd beleven op de kartbaan. Het wordt een uitje vol adrenaline, competitie en snelheid. Buiten het feit dat karten in Apeldoorn enorm leuk is, geeft het ook een boost aan het zelfvertrouwen en werken de kinderen aan hun reflexen.

Ontdek de gave kartbaan van ZERO55 Apeldoorn

De kartbaan van ZERO55 Apeldoorn is ontzettend spannend en uitdagend. Je vindt hier een unieke combinatie van indoor en outdoor karten. Ga vol gas op de stimulerende rechte stukken en test je stuur skills in de tactische bochten. Heb jij de beste kart skills?

Kinderen karten in speciale karts

Kinderen onder de 12 jaar racen in speciale kinderkarts. Deze kinderkarts hebben minder power en zijn makkelijker om te sturen. Zo kan iedereen met plezier meedoen.

Een spannend kinderfeestje: karten met kinderen in Apeldoorn

Als je een competitief en zenuwslopend kinderfeestje wilt beleven, dan is karten met kinderen in Apeldoorn een geschikte activiteit. Op de kartbaan kunnen kinderen op een leuke en spannende manier de competitie met elkaar aangaan. Karten is zeker weten een van de coolste kinderfeestjes!

Karten in Apeldoorn met kinderen is veilig

Wanneer je gaat karten bij ZERO55 Apeldoorn met kinderen is het veilig voor elke racer. Voordat de kinderen over het circuit kunnen scheuren, ontvangen zij veiligheidsinstructies. Tijdens deze instructies leren zij meer over de kart, de kartbaan en de regels.

Na deze veiligheidsinstructies mogen de kinderen de kart betreden. Een professional houdt ook een oogje in het zeil. Zo is karten met kinderen in Apeldoorn veilig voor elk kind.

Boek tickets voor karten met kinderen in Apeldoorn

Klaar om te karten met kinderen in Apeldoorn bij ZERO55 Apeldoorn? Wacht dan niet langer en boek jouw tickets voor een dagje uit om nooit te vergeten. De kinderen beleven de leukste avonturen tijdens karten in Apeldoorn.

Handige artikelen

Karten

Indoor vs outdoor karten

Karten is één van de populairste activiteiten voor een dagje weg in Nederland. Dit komt onder andere door de steeds spectaculairdere circuits, opvallende locaties, het horeca aanbod en passende arrangementen. Van lange, uitdagende outdoor circuits tot indoor kartbanen met tunnels en meerdere verdiepingen. Maar wat zijn nou de verschillen tussen indoor en outdoor karten? En wat zijn de voor- en nadelen? Wij leggen het je uit!

Lees meer »
Karten

Goedkoop karten? Hier moet je op letten!

Karten is niet alleen spannend en uitdagend, het is ook nog eens de perfecte activiteit voor een dagje uit! Heb jij zin om binnenkort te gaan karten met vrienden, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Let dan op de volgende punten, zodat jij vanaf nu altijd goedkoop kan karten!

Lees meer »
Dagjes uit in Noord-Holland: karten bij Coronel Kartracing
Karten

Karten als sport: hoe en waar doe je dat?

Heb jij altijd al willen karten als professionele sport maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Ontdek hier hoe je kunt kunt karten als sport en waar. Word jij de nieuwe Max Verstappen? Kom er achter en begin met het volgen van kart cursussen.

Lees meer »