Karten met kinderen in Apeldoorn

>>
Benieuwd waar je kan karten met kinderen in Apeldoorn? Dit kan bij ZERO55 Apeldoorn. Kinderen kunnen hun geluk niet op op de uitdagende indoor en outdoor kartbaan. Ontdek nu zelf hoe gaaf karten bij ZERO55 Apeldoorn is.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Apeldoorn

 • Combideal
 • Volwassenen
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: karten & VR bij ZERO55

1u 15m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
24,50
per persoon
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: 1x karten bij ZERO55 (10 min)

30m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
17,00
per persoon
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: Max Racing karting bij ZERO55 (3×10 min)

2u
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
45,00
per persoon
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: 3x karten bij ZERO55 (3x 10min)

1u 45m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
41,00
per persoon

Karten met kinderen in Apeldoorn

Wil je komen karten met kinderen in Apeldoorn? Bij ZERO55 Apeldoorn kan dit. Kinderen kunnen hier een waanzinnige tijd beleven op de kartbaan. Het wordt een uitje vol adrenaline, competitie en snelheid. Buiten het feit dat karten in Apeldoorn enorm leuk is, geeft het ook een boost aan het zelfvertrouwen en werken de kinderen aan hun reflexen.

Ontdek de gave kartbaan van ZERO55 Apeldoorn

De kartbaan van ZERO55 Apeldoorn is ontzettend spannend en uitdagend. Je vindt hier een unieke combinatie van indoor en outdoor karten. Ga vol gas op de stimulerende rechte stukken en test je stuur skills in de tactische bochten. Heb jij de beste kart skills?

Kinderen karten in speciale karts

Kinderen onder de 12 jaar racen in speciale kinderkarts. Deze kinderkarts hebben minder power en zijn makkelijker om te sturen. Zo kan iedereen met plezier meedoen.

Een spannend kinderfeestje: karten met kinderen in Apeldoorn

Als je een competitief en zenuwslopend kinderfeestje wilt beleven, dan is karten met kinderen in Apeldoorn een geschikte activiteit. Op de kartbaan kunnen kinderen op een leuke en spannende manier de competitie met elkaar aangaan. Karten is zeker weten een van de coolste kinderfeestjes!

Karten in Apeldoorn met kinderen is veilig

Wanneer je gaat karten bij ZERO55 Apeldoorn met kinderen is het veilig voor elke racer. Voordat de kinderen over het circuit kunnen scheuren, ontvangen zij veiligheidsinstructies. Tijdens deze instructies leren zij meer over de kart, de kartbaan en de regels.

Na deze veiligheidsinstructies mogen de kinderen de kart betreden. Een professional houdt ook een oogje in het zeil. Zo is karten met kinderen in Apeldoorn veilig voor elk kind.

Boek tickets voor karten met kinderen in Apeldoorn

Klaar om te karten met kinderen in Apeldoorn bij ZERO55 Apeldoorn? Wacht dan niet langer en boek jouw tickets voor een dagje uit om nooit te vergeten. De kinderen beleven de leukste avonturen tijdens karten in Apeldoorn.

Handige artikelen

Karten

5 redenen om te gaan karten bij HappyDays

Voor wie op zoek is naar een unieke activiteit voor een kinderfeestje, verjaardag of bedrijfsuitje, read on! Karten bij HappyDays is de perfecte activiteit voor iedereen die van spanning en actie houdt. Hier geven we je 5 redenen om te gaan karten bij HappyDays in Grootebroek, Noord-Holland.

Lees meer »
Karten

Deze 8 vlaggen kom je tegen tijdens het karten!

Als je gaat karten heb je te maken met verschillende regels. Waarom eigenlijk? Dat heeft alles te maken met de veiligheid van jou en het personeel van de kartbaan. Zo zijn er verschillende vlaggen die je tegen kan komen tijdens het karten. Niet iedere vlag wordt bij elke baan gebruikt, maar deze 8 vlaggen kan je tegenkomen tijdens het karten.

Lees meer »