Karten en lasergamen in Schagen

>>
Wil jij karten en lasergamen in Schagen? Bij SkagaVenture kan je beide activiteiten doen. Beleef dubbel zoveel plezier tijdens karten en lasergamen in Schagen.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Schagen

 • Indoor

Schagen: karten bij SkagaVenture (10 min)

45m
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
10,50
per persoon
 • Aanbieding
 • Combideal
 • Indoor

Schagen: 1x karten & lasergamen bij SkagaVenture

1u 30m
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
20,00
per persoon
 • Aanbieding
 • Combideal
 • Indoor

Schagen: 2x karten en 1x lasergamen bij SkagaVenture

2u
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
34,00
per persoon
 • Indoor

Schagen: karten bij SkagaVenture (2x 10min)

1u 15m
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
19,90
per persoon

Karten en lasergamen in Schagen

Benieuwd waar je kunt karten en lasergamen in Schagen? Bij SkagaVenture kan het allebei. Scheur in e-karts over de kartbaan en probeer zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen. Tijdens een dagje karten en lasergamen in Schagen beleef je de vetste avonturen.

Combineer de leukste activiteiten in Schagen

Kan je niet kiezen of je wilt karten of lasergamen? Dat hoeft ook niet. Bij SkagaVenture combineer je de gaafste activiteiten met elkaar. Zo kan jij jouw uitje helemaal naar je eigen wensen samenstellen. Het wordt een onvergetelijke dag bij SkagaVenture!

Veilig karten en lasergamen in Schagen

Wanneer je komt karten en lasergamen Schagen, heb je gegarandeerd een veilig dagje uit. Voor je begint aan deze twee leuke activiteiten krijg je eerst veiligheidsinstructies. Tijdens deze instructies leer je alles wat je moet weten over de activiteit. Zo kan je zorgeloos genieten tijdens karten en lasergamen in Schagen.

Karten en lasergamen Schagen: het ideale groepsuitje

Als je op zoekt bent naar gave activiteiten voor een groepsuitje, dan zijn karten en lasergamen goede opties. Dit is spannend en competitief. Op een toffe manier kan je zo de uitdaging met elkaar aangaan. Daag al jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een spectaculaire dag. SkagaVenture is de geschikte locatie voor het vieren van een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje.

Boek tickets voor karten en lasergamen Schagen

Klaar voor een geweldige tijd bij SkagaVenture? Trommel al jouw tegenstanders op voor de ultieme uitdaging. Word jij de winnaar tijdens karten en lasergamen in Schagen? Wacht niet langer en boek jouw tickets voor karten en lasergamen in Schagen.

Handige artikelen

Karten

Welke kleding draag je tijdens karten?

De reservering voor jouw kart activiteit is gemaakt en je bent er helemaal klaar voor. Voordat je begint met karten, is het belangrijk dat je de juiste kleding aantrekt. Denk hierbij aan schoenen, overall, helm etc. Maar waarom draag je al deze beschermende kleding en wat moet je nog meer aan om veilig het kartcircuit op te gaan? Lees het hier!

Lees meer »
Karten

Karten op benzine vs elektrisch karten

Echte kartliefhebbers hebben het gelijk door als ze een kartbaan bezoeken. De verschillen tussen elektrische karts en benzine karts zijn namelijk niet alleen merkbaar tijdens het rijden zelf. Maar waarom kiest de ene kartbaan voor benzine en de andere kartbaan voor elektrisch? Lees verder en leer wat de verschillen zijn tussen de twee meest voorkomende type karts.

Lees meer »