Karten en lasergamen in Schagen

>>
Wil jij karten en lasergamen in Schagen? Bij SkagaVenture kan je beide activiteiten doen. Beleef dubbel zoveel plezier tijdens karten en lasergamen in Schagen.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Schagen

 • Aanbieding
 • Combideal
 • Indoor

Schagen: 1x karten & lasergamen bij SkagaVenture

1u 30m
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
20,00
per persoon
 • Combideal
 • Indoor

Schagen: 2x karten en 30 min VR bij SkagaVenture

2u
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
42,50
per persoon
 • Aanbieding
 • Combideal
 • Indoor

Schagen: 2x karten en 1x lasergamen bij SkagaVenture

2u
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
34,00
per persoon
 • Indoor

Schagen: karten bij SkagaVenture (3x10 min)

2u
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
39,00
per persoon

Karten en lasergamen in Schagen

Benieuwd waar je kunt karten en lasergamen in Schagen? Bij SkagaVenture kan het allebei. Scheur in e-karts over de kartbaan en probeer zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen. Tijdens een dagje karten en lasergamen in Schagen beleef je de vetste avonturen.

Combineer de leukste activiteiten in Schagen

Kan je niet kiezen of je wilt karten of lasergamen? Dat hoeft ook niet. Bij SkagaVenture combineer je de gaafste activiteiten met elkaar. Zo kan jij jouw uitje helemaal naar je eigen wensen samenstellen. Het wordt een onvergetelijke dag bij SkagaVenture!

Veilig karten en lasergamen in Schagen

Wanneer je komt karten en lasergamen Schagen, heb je gegarandeerd een veilig dagje uit. Voor je begint aan deze twee leuke activiteiten krijg je eerst veiligheidsinstructies. Tijdens deze instructies leer je alles wat je moet weten over de activiteit. Zo kan je zorgeloos genieten tijdens karten en lasergamen in Schagen.

Karten en lasergamen Schagen: het ideale groepsuitje

Als je op zoekt bent naar gave activiteiten voor een groepsuitje, dan zijn karten en lasergamen goede opties. Dit is spannend en competitief. Op een toffe manier kan je zo de uitdaging met elkaar aangaan. Daag al jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een spectaculaire dag. SkagaVenture is de geschikte locatie voor het vieren van een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje.

Boek tickets voor karten en lasergamen Schagen

Klaar voor een geweldige tijd bij SkagaVenture? Trommel al jouw tegenstanders op voor de ultieme uitdaging. Word jij de winnaar tijdens karten en lasergamen in Schagen? Wacht niet langer en boek jouw tickets voor karten en lasergamen in Schagen.

Handige artikelen

Karten

Verloren? Dit zijn de beste smoesjes tijdens karten

Je gaat karten met je vrienden en het is ronde na ronde razend spannend. Maar helaas kan niet iedereen eerste worden. Hoe groot of klein het verschil ook is, de smoesjes van iedereen die niet op die felbegeerde eerste plek zijn geëindigd stromen sneller binnen dan het verschil tussen de eerste en de tweede plek. Komt dit jou ook bekend voor?  Met welk van deze smoesjes tijdens karten komen jouw vrienden aanzetten?

Lees meer »
Indoor karten bij ZERO55 Apeldoorn
Karten

Karten en lasergamen zijn de leukste activiteiten voor jong en oud

Op zoek naar een toffe activiteit voor een kinderfeestje of bedrijfsuitje? Karten en lasergamen zijn super leuke activiteiten voor elke gelegenheid! Beide activiteiten vereisen concentratie, skills en stalen zenuwen. Karten en lasergamen zijn populaire activiteiten voor allerlei soorten feestjes en dit is niet zonder reden. Lees snel waarom jij samen met je vrienden dit moet doen bij jouw volgende feestje of gelegenheid.

Lees meer »