Karten en lasergamen in Gelderland

>>
Karten en lasergamen in Gelderland doe je bij ZERO55 Apeldoorn. Maak je klaar voor deze gave activiteiten. Hier beleef je een competitief en zenuwslopend dagje uit samen met jouw vrienden, familie of collega’s.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Apeldoorn

 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: 3x karten bij ZERO55 (3x 10min)

1u 45m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
41,00
per persoon
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: 2x karten bij ZERO55 Apeldoorn (2x 10min)

55m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
21,95
per persoon
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: Max Racing karting bij ZERO55 (3×10 min)

2u
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
45,00
per persoon
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: 1x karten bij ZERO55 (10 min)

30m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
17,00
per persoon

Karten en lasergamen in Gelderland

Zin om te karten en lasergamen in Gelderland? Dan kan je terecht bij ZERO55 Apeldoorn. Combineer deze twee waanzinnige activiteiten met elkaar voor het spannendste dagje uit. Eerst kan je de innerlijke Formule 1-coureur in je loslaten op het circuit. Daarna is het tijd om zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen in de lasergame arena.

Karten en lasergamen in Gelderland is veilig

Voor je gaat karten en lasergamen in Gelderland ontvang je eerst veiligheidsinstructies. Tijdens deze instructies vertelt een professional je alles wat je moet weten over de activiteit. Ook kan je vragen stellen en om tips vragen. De medewerkers houden daarnaast gedurende de activiteiten een oogje in het zeil. Zo beleeft iedereen een veilig en leuk uitje.

Karten en lasergamen in Gelderland: geschikt voor elke gelegenheid

Bij ZERO55 Apeldoorn kun je de coolste dagjes uit organiseren. Zo kan je onder andere een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje hier vieren. Je hebt geen ervaring nodig om een leuke tijd te hebben, dus iedereen kan gezellig mee.

Geniet van hapjes en drankjes na karten en lasergamen in Gelderland

Na alle inspanning van karten en lasergamen Gelderland heb je vast trek gekregen. Bij ZERO55 Apeldoorn hoef je niet met een rommelende maag naar huis. Je kunt bijvoorbeeld plaatsnemen op de loungebanken op het zonnige buitenterras. Hier heb je een waanzinnig uitzicht op de kartbaan.

Verschillende arrangementen boekbaar

Bij ZERO55 Apeldoorn zijn er verschillende arrangementen waar je uit kunt kiezen. Zo is er altijd wel een arrangement die past bij jouw wensen en behoeften. Stel zelf jouw dagje uit samen tijdens karten en lasergamen in Gelderland. Door jouw eigen uitje samen te stellen wordt jouw uitje er eentje om nooit te vergeten.

Boek je tickets voor karten en lasergamen in Gelderland

Al klaar voor een dagje karten en lasergamen Gelderland? Daag dan gauw al jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een competitief uitje. Boek tickets voor karten en lasergamen in Gelderland eenvoudig online!”

Handige artikelen

Karten

Welke kleding draag je tijdens karten?

De reservering voor jouw kart activiteit is gemaakt en je bent er helemaal klaar voor. Voordat je begint met karten, is het belangrijk dat je de juiste kleding aantrekt. Denk hierbij aan schoenen, overall, helm etc. Maar waarom draag je al deze beschermende kleding en wat moet je nog meer aan om veilig het kartcircuit op te gaan? Lees het hier!

Lees meer »
types kartbaan
Karten

6 types die je op de kartbaan tegenkomt

Wat kan jij je nog herinneren van de laatste keer dat je bent gaan karten? Die ene vriend die altijd beukt? Of die semi-professional die de kartbaan al vooraf uit zijn hoofd kende? Iedereen is een andere karter, maar toch zijn er bepaalde typetjes te herkennen op de kartbaan. In welke van de 6 types herken jij je als je met je vrienden op de kartbaan bent?

Lees meer »