Karten en eten in Schagen

>>
Karten en eten in Schagen doe je bij SkagaVenture. Ontdek de toffe kartbaan en tank daarna bij met lekkere hapjes en drankjes. Word jij de snelste racer van Schagen?
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Schagen

  • Indoor

Schagen: karten bij SkagaVenture (3×10 min)

2u
jaar
SkagaVenture
  • Schagen
4.5 / 5
39,00
per persoon
  • Indoor

Schagen: karten bij SkagaVenture (10 min)

45m
jaar
SkagaVenture
  • Schagen
4.5 / 5
9,95
per persoon
  • Aanbieding
  • Combideal
  • Indoor

Schagen: 1x karten & lasergamen bij SkagaVenture

1u 30m
jaar
SkagaVenture
  • Schagen
4.5 / 5
20,00
per persoon
  • Indoor

Schagen: karten bij SkagaVenture (2x 10min)

1u 15m
jaar
SkagaVenture
  • Schagen
4.5 / 5
19,90
per persoon

Karten en eten in Schagen

Wil je genieten van karten en eten Schagen? Dat kan bij SkagaVenture. Na alle inspanning van het karten krijg je vast trek. Kom eerst scheuren over de indrukwekkende indoor kartbaan en tank daarbij met de lekkerste hapjes en drankjes. Bij SkagaVenture beleef je een actief en compleet dagje uit.

Ontdek de gave kartbaan voor karten en eten Schagen

Wanneer je op zoek bent naar een locatie voor karten en eten Schagen ben je bij SkagaVenture aan het juiste adres. Ontdek de 300 meter lange spectaculaire kartbaan met stimulerende rechte stukken, tactische bochten en uitdagende inhaalstukken.

Jong en oud genieten van karten en eten in Schagen

Wat het leuke is aan karten en eten in Schagen, is dat jong en oud kunnen scheuren. Kinderen kunnen namelijk al mee racen vanaf 8 jaar en met een minimum lengte van 1,35m. Kinderen vanaf 12 jaar mogen karten in de heats voor volwassenen.

Karten en eten in Schagen: veilig voor iedereen

Wanneer je kiest voor karten en eten in Schagen, beleef je een gave én veilige dag. Voordat de race begint vertelt een professional over alle in’s and out’s van de kartbaan. Na deze veiligheidsinstructies weet je alles wat je moet weten over de kartbaan, de kart en de regels. Zet je racehelm op!

Karten en eten in Schagen: een tof kinderfeestje

Bij SkagaVenture is het ook mogelijk om een actief kinderfeestje te vieren. Een kart kinderfeestje is super spannend en uitdagend voor de kinderen. De kinderen kunnen op een competitieve en leuke manier de uitdaging aangaan met elkaar. Daag snel al jouw vriendjes en vriendinnetjes uit.

Boek tickets voor karten en eten in Schagen

Zin gekregen om te karten en eten Schagen? Trommel snel al jouw tegenstanders op voor de ultieme race. Boek jouw tickets eenvoudig online!

Handige artikelen

Simracen in Nederland
Race experience

Sim racing in Nederland – hier kan jij simracen

Heb jij altijd gedroomd om te ervaren hoe het is om een F1 coureur te zijn? Dat kan! Door middel van wat improvisatie kan jij namelijk toch racen. Dit kan door middel van simracen. Sim racing in Nederland wordt steeds bekender. Daardoor doen veel mensen dit dan ook thuis. Maar dat hoeft natuurlijk niet – er zijn ook vele leuke locaties waar je dit kan doen zoals Immersive in Almere. Ontdek gauw wat simracen is en waar je dit kan doen.

Lees meer »
Karten

De leukste kartbaan in Eefde

Wanneer je op zoek bent naar een unieke kartbaan voor jouw volgende uitje ben je aan het juiste adres bij Adventure Eefde. Deze gave outdoor kartbaan is de perfecte locatie voor jouw volgende kart ervaring. Ben jij er klaar voor? Wij vertellen je waarom je zeker Adventure Eefde moet bezoeken tijdens jouw volgende kart uitje.

Lees meer »