Karten en eten in Schagen

>>
Karten en eten in Schagen doe je bij SkagaVenture. Ontdek de toffe kartbaan en tank daarna bij met lekkere hapjes en drankjes. Word jij de snelste racer van Schagen?
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Schagen

 • Aanbieding
 • Combideal
 • Indoor

Schagen: 2x karten en 1x lasergamen bij SkagaVenture

2u
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
34,00
per persoon
 • Combideal
 • Indoor

Schagen: karten, lasergamen, VR en diner bij SkagaVenture

5u 15m
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
72,50
per persoon
 • Combideal
 • Indoor

Schagen: karten & pizza bij SkagaVenture (10 min)

2u
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
20,00
per persoon
 • Indoor

Schagen: karten bij SkagaVenture (10 min)

45m
jaar
SkagaVenture
 • Schagen
4.5 / 5
9,95
per persoon

Karten en eten in Schagen

Wil je genieten van karten en eten Schagen? Dat kan bij SkagaVenture. Na alle inspanning van het karten krijg je vast trek. Kom eerst scheuren over de indrukwekkende indoor kartbaan en tank daarbij met de lekkerste hapjes en drankjes. Bij SkagaVenture beleef je een actief en compleet dagje uit.

Ontdek de gave kartbaan voor karten en eten Schagen

Wanneer je op zoek bent naar een locatie voor karten en eten Schagen ben je bij SkagaVenture aan het juiste adres. Ontdek de 300 meter lange spectaculaire kartbaan met stimulerende rechte stukken, tactische bochten en uitdagende inhaalstukken.

Jong en oud genieten van karten en eten in Schagen

Wat het leuke is aan karten en eten in Schagen, is dat jong en oud kunnen scheuren. Kinderen kunnen namelijk al mee racen vanaf 8 jaar en met een minimum lengte van 1,35m. Kinderen vanaf 12 jaar mogen karten in de heats voor volwassenen.

Karten en eten in Schagen: veilig voor iedereen

Wanneer je kiest voor karten en eten in Schagen, beleef je een gave én veilige dag. Voordat de race begint vertelt een professional over alle in’s and out’s van de kartbaan. Na deze veiligheidsinstructies weet je alles wat je moet weten over de kartbaan, de kart en de regels. Zet je racehelm op!

Karten en eten in Schagen: een tof kinderfeestje

Bij SkagaVenture is het ook mogelijk om een actief kinderfeestje te vieren. Een kart kinderfeestje is super spannend en uitdagend voor de kinderen. De kinderen kunnen op een competitieve en leuke manier de uitdaging aangaan met elkaar. Daag snel al jouw vriendjes en vriendinnetjes uit.

Boek tickets voor karten en eten in Schagen

Zin gekregen om te karten en eten Schagen? Trommel snel al jouw tegenstanders op voor de ultieme race. Boek jouw tickets eenvoudig online!

Handige artikelen

Karten

Indoor vs outdoor karten

Karten is één van de populairste activiteiten voor een dagje weg in Nederland. Dit komt onder andere door de steeds spectaculairdere circuits, opvallende locaties, het horeca aanbod en passende arrangementen. Van lange, uitdagende outdoor circuits tot indoor kartbanen met tunnels en meerdere verdiepingen. Maar wat zijn nou de verschillen tussen indoor en outdoor karten? En wat zijn de voor- en nadelen? Wij leggen het je uit!

Lees meer »
Karten

Karten in de herfstvakantie

Op zoek naar een leuke activiteit in de herfstvakantie maar geen idee wat een geschikte activiteit is? Kom indoor karten op de tofste kartbanen van Nederland. Karten is de perfecte activiteit voor de regenachtige dagen. Lees hier waarom!

Lees meer »
De beste kartdeals tijdens de voorjaarsvakantie: Karten bij ZERO55 Enschede
Karten

Wat is 1 heat bij karten?

Jij bent helemaal klaar om te karten en hebt je vrienden, familie of collega’s al uitgenodigd voor een bloedstollend spannende race op een van de circuits in Nederland. Je wilt graag een reservering maken, maar ziet vervolgens bij het afrekenen ‘1 heat karten’ of ‘2 heats karten’ staan. Maar wat betekent 1 ‘heat’ karten eigenlijk precies? Wij leggen het je uit!

Lees meer »