Karten en eten in Apeldoorn

>>
Op zoek naar een locatie waar je kunt karten en eten in Apeldoorn? Dat kan bij ZERO55 Apeldoorn. Na de spannendste heats kan jij bijkomen in het restaurant met een waanzinnig uitzicht over de kartbaan. Geniet van de lekkerste hapjes en drankjes.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Apeldoorn

 • Combideal
 • Alle leeftijden
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: karten & bowlen bij ZERO55

2u 10m
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
20,83
per persoon
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: Max Racing karting bij ZERO55 (3×10 min)

2u
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
45,00
per persoon
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: 2x karten bij ZERO55 Apeldoorn (2x 10min)

55m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
21,95
per persoon
 • Aanbieding
 • Combideal
 • Alle leeftijden
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: karten & lasergamen bij ZERO55

1u 30m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
17,00
per persoon

Karten en eten in Apeldoorn

Op zoek naar een locatie waar je kunt karten en eten in Apeldoorn? Kom dan naar ZERO55 Apeldoorn. Hier beleef je de meest zenuwslopende races op een adembenemend circuit. Na alle inspanning kan je bijtanken in het restaurant. Het is tijd voor het leukste uitje in Apeldoorn.

Karten is het vetste uitje in Apeldoorn

Wanneer je kiest voor een kartuitje in Apeldoorn heb je gegarandeerd een geslaagde dag. Race in e-karts en ga de competitie aan. E-karts zijn extra snel, veilig en milieuvriendelijk. Daarnaast zijn deze karts voorzien van een boosterbutton. Gebruik deze boosterbutton voor spectaculaire inhaalmomenten.

Karten en eten in Apeldoorn: veilig uitje

Niet alleen is karten erg leuk, het is ook nog eens veilig. Voordat je gaat scheuren over de kartbaan ontvang je een veiligheidsinstructie. Tijdens deze instructie leer je alles wat je moet weten over de kart, de baan en de regels. De medewerkers houden ook een oogje in het zeil.

Kies voor karten en eten in Apeldoorn als groepsuitje

Bij ZERO55 Apeldoorn kan jij het gaafste groepsuitje organiseren. Of je nou een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje wilt vieren: alles is hier mogelijk. Je hebt ook geen ervaring nodig om een leuke tijd te hebben, dus echt iedereen kan met plezier meedoen.

Bijtanken met hapjes en drankjes

Van karten krijg je trek. Na een spannende heat kan je neerploffen op een van de loungebanken op het zonnige buitenterras met waanzinnig uitzicht op de E-kartbaan. Daarnaast kan je ook nog aan de bar op de begane grond plaatsnemen of op de 1e verdieping waar je uitkijkt over de bowlingbanen, climbing wall en de VR Arena. Hoe gaaf is dat?

Er zijn verschillende arrangementen mogelijk. Er is altijd een arrangement die past bij jouw wensen en behoeften. Stel zelf jouw dagje uit samen tijdens karten en eten in Apeldoorn.

Maak je reservering voor karten en eten in Apeldoorn

Klaar voor heerlijk dagje met karten en eten Apeldoorn? Trommel al jouw vrienden, familie of collega’s op. Maak je klaar voor supersnel vermaak op de kartbaan in Apeldoorn. Reserveer tickets voor e-karten in Apeldoorn nu!

Handige artikelen

Karten

Verloren? Dit zijn de beste smoesjes tijdens karten

Je gaat karten met je vrienden en het is ronde na ronde razend spannend. Maar helaas kan niet iedereen eerste worden. Hoe groot of klein het verschil ook is, de smoesjes van iedereen die niet op die felbegeerde eerste plek zijn geëindigd stromen sneller binnen dan het verschil tussen de eerste en de tweede plek. Komt dit jou ook bekend voor?  Met welk van deze smoesjes tijdens karten komen jouw vrienden aanzetten?

Lees meer »
Karten

Indoor vs outdoor karten

Karten is één van de populairste activiteiten voor een dagje weg in Nederland. Dit komt onder andere door de steeds spectaculairdere circuits, opvallende locaties, het horeca aanbod en passende arrangementen. Van lange, uitdagende outdoor circuits tot indoor kartbanen met tunnels en meerdere verdiepingen. Maar wat zijn nou de verschillen tussen indoor en outdoor karten? En wat zijn de voor- en nadelen? Wij leggen het je uit!

Lees meer »
Karten vrijgezellenfeest: karten bij Lot66 Breda
Karten

Karten vrijgezellenfeest – de ideale activiteit voor vrouwen en mannen

Karten met een vrijgezellenfeest? Karten is de beste activiteit om te kiezen voor een vrijgezellenfeest voor een man of vrouw. Jouw vrijgezellenfeest is een dag waar eigenlijk maar één ding erg belangrijk is: veel plezier hebben. En plezier hebben ga je zeker tijdens een karten vrijgezellenfeest. De kartbaan is de ultieme plek om een optimaal vrijgezellenfeest te vieren. Ontdek nu waarom je moet kiezen voor karten als actief vrijgezellenfeest.

Lees meer »