Karten en eten in Apeldoorn

>>
Op zoek naar een locatie waar je kunt karten en eten in Apeldoorn? Dat kan bij ZERO55 Apeldoorn. Na de spannendste heats kan jij bijkomen in het restaurant met een waanzinnig uitzicht over de kartbaan. Geniet van de lekkerste hapjes en drankjes.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Apeldoorn

 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: 3x karten bij ZERO55 (3x 10min)

1u 45m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
41,00
per persoon
 • Combideal
 • Volwassenen
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: karten & VR bij ZERO55

1u 15m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
24,50
per persoon
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: Max Racing karting bij ZERO55 (3×10 min)

2u
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
45,00
per persoon
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: 2x karten bij ZERO55 Apeldoorn (2x 10min)

55m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
21,95
per persoon

Karten en eten in Apeldoorn

Op zoek naar een locatie waar je kunt karten en eten in Apeldoorn? Kom dan naar ZERO55 Apeldoorn. Hier beleef je de meest zenuwslopende races op een adembenemend circuit. Na alle inspanning kan je bijtanken in het restaurant. Het is tijd voor het leukste uitje in Apeldoorn.

Karten is het vetste uitje in Apeldoorn

Wanneer je kiest voor een kartuitje in Apeldoorn heb je gegarandeerd een geslaagde dag. Race in e-karts en ga de competitie aan. E-karts zijn extra snel, veilig en milieuvriendelijk. Daarnaast zijn deze karts voorzien van een boosterbutton. Gebruik deze boosterbutton voor spectaculaire inhaalmomenten.

Karten en eten in Apeldoorn: veilig uitje

Niet alleen is karten erg leuk, het is ook nog eens veilig. Voordat je gaat scheuren over de kartbaan ontvang je een veiligheidsinstructie. Tijdens deze instructie leer je alles wat je moet weten over de kart, de baan en de regels. De medewerkers houden ook een oogje in het zeil.

Kies voor karten en eten in Apeldoorn als groepsuitje

Bij ZERO55 Apeldoorn kan jij het gaafste groepsuitje organiseren. Of je nou een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje wilt vieren: alles is hier mogelijk. Je hebt ook geen ervaring nodig om een leuke tijd te hebben, dus echt iedereen kan met plezier meedoen.

Bijtanken met hapjes en drankjes

Van karten krijg je trek. Na een spannende heat kan je neerploffen op een van de loungebanken op het zonnige buitenterras met waanzinnig uitzicht op de E-kartbaan. Daarnaast kan je ook nog aan de bar op de begane grond plaatsnemen of op de 1e verdieping waar je uitkijkt over de bowlingbanen, climbing wall en de VR Arena. Hoe gaaf is dat?

Er zijn verschillende arrangementen mogelijk. Er is altijd een arrangement die past bij jouw wensen en behoeften. Stel zelf jouw dagje uit samen tijdens karten en eten in Apeldoorn.

Maak je reservering voor karten en eten in Apeldoorn

Klaar voor heerlijk dagje met karten en eten Apeldoorn? Trommel al jouw vrienden, familie of collega’s op. Maak je klaar voor supersnel vermaak op de kartbaan in Apeldoorn. Reserveer tickets voor e-karten in Apeldoorn nu!

Handige artikelen

Karten

Welke kleding draag je tijdens karten?

De reservering voor jouw kart activiteit is gemaakt en je bent er helemaal klaar voor. Voordat je begint met karten, is het belangrijk dat je de juiste kleding aantrekt. Denk hierbij aan schoenen, overall, helm etc. Maar waarom draag je al deze beschermende kleding en wat moet je nog meer aan om veilig het kartcircuit op te gaan? Lees het hier!

Lees meer »
Karten

Karten en bowlen – dé perfecte activiteiten voor jouw feestje

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jouw feestje maar heb nog geen idee wat leuk is om te doen? Wij hebben het antwoord voor jou! Karten en bowlen zijn dé perfecte activiteiten voor jouw feestje en zijn geschikt voor iedere leeftijd. Daag je vrienden, familie of collega’s uit in een spannende kart race of bowlingwedstrijd en beleef de leukste dag! Lees hier waarom juist karten en bowlen de perfecte activiteiten zijn voor jouw feestje!

Lees meer »
Karten

Driftkarten: zo doe je dat

Drift karten is een bijzondere techniek en vergt veel skills om het te kunnen meesteren. Tijdens het driften, gebruik je jouw kart om haakse bochten te maken. Heb jij altijd al willen weten hoe je kunt drift karten? In dit artikel leggen wij uit hoe je kunt drift karten.

Lees meer »