Karten en bowlen Nijmegen

>>
Heb jij altijd al willen karten en bowlen Nijmegen, Gelderland? Dit is jouw kans! In Nijmegen vind je Planet Awesome, een activiteitencentrum waar je deze twee activiteiten kunt combineren. Bekijk snel de deals die jij voor jouw volgende activiteit kunt boeken.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Nijmegen

  • Kinderen
  • Indoor

Nijmegen: 1 uur bowlen en 10 min karten bij Planet Awesome (kinderfeestje)

2u 30m
jaar
Planet Awesome Nijmegen
  • Nijmegen
4.3 / 5
27,50
per persoon
  • Combideal
  • Indoor

Nijmegen: 10 min karten en 1 uur bowlen bij Planet Awesome

2u 15m
jaar
Planet Awesome Nijmegen
  • Nijmegen
4.3 / 5
23,00
per persoon
  • Indoor

Nijmegen: karten bij Planet Awesome (1x 10min)

1u
jaar
Planet Awesome Nijmegen
  • Nijmegen
4.3 / 5
18,00
per persoon
  • Indoor

Nijmegen: karten bij Planet Awesome (2x 10min)

1u 30m
jaar
Planet Awesome Nijmegen
  • Nijmegen
4.3 / 5
34,00
per persoon

Karten en bowlen Nijmegen is het ideale dagje uit

Wanneer je op zoek bent naar het ideale dagje uit, zijn karten en bowlen de leukste activiteiten om met het gezin of een vriendengroep te doen. Begin de dag met een uitdagende race op de indoor kartbaan van Planet Awesome en eindig jouw uitstapje met een potje bowlen.

Bezoek Planet Awesome voor jouw uitje

In Nijmegen vind je activiteitencentrum Planet Awesome. Op deze locatie kun je een hoop activiteiten combineren. Zo kun je bij Planet Awesome, naast karten en bowlen, ook lasergamen, minigolfen, VR Escape Room proberen en arcade spellen spelen. Rond jouw dagje vol plezier af met een hapje of drankje in het restaurant van Planet Awesome.

Karten en bowlen Nijmegen uitje voor kids

Karten en bowlen Nijmegen is het ideale uitje voor kinderen. Ben jij op zoek naar een locatie voor jouw volgende kinderfeestje? Bekijk dan de verschillende combideals bij Planet Awesome en kies jouw favoriete dagje uit. Ook heeft de locatie verschillende arrangementen die geboekt kunnen worden voor jouw kinderfeestje.

Veiligheid voorop bij Planet Awesome Nijmegen

Wanneer je komt bowlen en karten Nijmegen, staat jouw veiligheid voorop. Voordat je met jouw uitje begint, krijg je een uitgebreide uitleg over de regels van de activiteiten. Een medewerker vertelt de groep wat jullie wel en niet kunnen doen en houdt een oogje in het zeil tijdens de activiteit. Bij het karten krijg je een eigen helm en racepak.

Boek jouw tickets

Dus, ben jij klaar om te gaan karten en bowlen Nijmegen? Bekijk snel de deals bij Planet Awesome en kies jouw volgende dagje uit. Ben jij de snelste op de indoor kartbaan van Planet Awesome, of gooi jij de meeste strikes?

Handige artikelen

Karten vrijgezellenfeest: karten bij Lot66 Breda
Karten

Karten vrijgezellenfeest – de ideale activiteit voor vrouwen en mannen

Karten met een vrijgezellenfeest? Karten is de beste activiteit om te kiezen voor een vrijgezellenfeest voor een man of vrouw. Jouw vrijgezellenfeest is een dag waar eigenlijk maar één ding erg belangrijk is: veel plezier hebben. En plezier hebben ga je zeker tijdens een karten vrijgezellenfeest. De kartbaan is de ultieme plek om een optimaal vrijgezellenfeest te vieren. Ontdek nu waarom je moet kiezen voor karten als actief vrijgezellenfeest.

Lees meer »
Karten

Deze 8 vlaggen kom je tegen tijdens het karten!

Als je gaat karten heb je te maken met verschillende regels. Waarom eigenlijk? Dat heeft alles te maken met de veiligheid van jou en het personeel van de kartbaan. Zo zijn er verschillende vlaggen die je tegen kan komen tijdens het karten. Niet iedere vlag wordt bij elke baan gebruikt, maar deze 8 vlaggen kan je tegenkomen tijdens het karten.

Lees meer »