Karten en bowlen in Apeldoorn

>>
Wil je genieten van karten en bowlen in Apeldoorn? Dat kan bij ZERO55 Apeldoorn. Combineer deze twee waanzinnige activiteiten voor een onvergetelijk uitje.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Apeldoorn

 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: Max Racing karting bij ZERO55 (3×10 min)

2u
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
45,00
per persoon
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: 3x karten bij ZERO55 (3x 10min)

1u 45m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
41,00
per persoon
 • Combideal
 • Alle leeftijden
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: karten & bowlen bij ZERO55

2u 10m
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
20,83
per persoon
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: 2x karten bij ZERO55 Apeldoorn (2x 10min)

55m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
21,95
per persoon

Karten en bowlen in Apeldoorn

Wil je graag karten en bowlen in Apeldoorn? Dit kan bij ZERO55 Apeldoorn. Hier beleef je de meest zenuwslopende races op een indrukwekkend circuit. Nog energie over? Dan kan je genieten van een potje bowlen. Word jij de winnaar bij beide activiteiten? Daar kom je maar op één manier achter.

Karten en bowlen in Apeldoorn is een veilig uitje

Niet alleen is karten erg leuk, het is ook nog eens veilig. Voordat je gaat scheuren over de kartbaan ontvang je een veiligheidsinstructie. Tijdens deze instructie leer je alles wat je moet bowlen over de kart, de baan en de regels. De medewerkers houden ook een oogje in het zeil.

Karten en bowlen in Apeldoorn: vette activiteiten voor een groepsuitje

Bij ZERO55 Apeldoorn kan jij het gaafste groepsuitje organiseren. Of je nou een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje wilt vieren: het kan hier allemaal. Je hebt ook geen ervaring nodig om een onvergetelijke tijd te hebben, dus echt jong en oud kunnen meekomen.

Geniet van hapjes en drankjes

Na alle inspanning van karten en bowlen in Apeldoorn heb je vast trek gekregen. Na een spannende heat en potje bowlen kun je onder andere onderuitzakken op een van de loungebanken op het zonnige buitenterras met waanzinnig uitzicht op de kartbaan. Of neem lekker plaats aan de bar met een heerlijk drankje.

Verschillende arrangementen beschikbaar

Er zijn verschillende arrangementen boekbaar, daarom is er altijd een arrangement die past bij jouw wensen en behoeften. Stel zelf jouw dagje uit samen tijdens karten en bowlen in Apeldoorn. Combineer de leukste activiteiten en ervaar een dag om nooit te vergeten.

Maak je reservering voor karten en bowlen in Apeldoorn

Klaar voor heerlijk dagje met karten en bowlen Apeldoorn? Trommel al jouw vrienden, familie of collega’s op. Maak je klaar een dag vol adrenaline. Reserveer tickets voor karten en bowlen in Apeldoorn nu!

Handige artikelen

Indoor karten bij ZERO55 Apeldoorn
Karten

Karten en lasergamen zijn de leukste activiteiten voor jong en oud

Op zoek naar een toffe activiteit voor een kinderfeestje of bedrijfsuitje? Karten en lasergamen zijn super leuke activiteiten voor elke gelegenheid! Beide activiteiten vereisen concentratie, skills en stalen zenuwen. Karten en lasergamen zijn populaire activiteiten voor allerlei soorten feestjes en dit is niet zonder reden. Lees snel waarom jij samen met je vrienden dit moet doen bij jouw volgende feestje of gelegenheid.

Lees meer »
Karten

Indoor vs outdoor karten

Karten is één van de populairste activiteiten voor een dagje weg in Nederland. Dit komt onder andere door de steeds spectaculairdere circuits, opvallende locaties, het horeca aanbod en passende arrangementen. Van lange, uitdagende outdoor circuits tot indoor kartbanen met tunnels en meerdere verdiepingen. Maar wat zijn nou de verschillen tussen indoor en outdoor karten? En wat zijn de voor- en nadelen? Wij leggen het je uit!

Lees meer »