Elektrisch karten in Apeldoorn

>>
Op zoek naar een locatie voor elektrisch karten in Apeldoorn? Dit kan bij ZERO55 Apeldoorn. Geniet van elektrisch karten tijdens een spectaculaire race. Boek je tickets nu!
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Apeldoorn

 • Combideal
 • Volwassenen
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: karten & VR bij ZERO55

1u 15m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
24,50
per persoon
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: 3x karten bij ZERO55 (3x 10min)

1u 45m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
41,00
per persoon
 • Combideal
 • Alle leeftijden
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: karten & bowlen bij ZERO55

2u 10m
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
20,83
per persoon
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: 2x karten bij ZERO55 Apeldoorn (2x 10min)

55m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
21,95
per persoon

Benieuwd waar je kunt elektrisch karten in Apeldoorn? Je kunt genieten van e-karten bij de kartbaan van ZERO55 Apeldoorn. Dit is een indrukwekkende kartbaan met een lengte van 300 meter. Maak je klaar voor uitdagende bochten en snelle rechte stukken.

Unieke ervaring tijdens e-karten in Apeldoorn

Wanneer je kiest voor elektrisch karten Apeldoorn heb je gegarandeerd een uniek dagje uit. Hier race je namelijk zowel binnen als buiten. De outdoor kartbaan is 100 meter lang en de indoor kartbaan is 240 meter lang. Als het asfalt buiten nat is, heeft ZERO55 Apeldoorn de mogelijkheid om de baan om te bouwen tot volledige indoor kartbaan.

De voordelen van elektrisch karten in Apeldoorn

Er zijn verschillende voordelen aan elektrisch karten in Apeldoorn. E-karten in Apeldoorn is milieuvriendelijk en extra snel. Alle e-karts zijn voorzien van een boosterbutton. Wanneer je gebruikt maakt van deze button ga jij extra hard. Dit is waanzinnig voor een spectaculaire inhaalslag.

Veilig elektrisch karten in Apeldoorn

E-karten in Apeldoorn is super cool en super veilig. Elke racer ontvangt veiligheidsinstructies voor de race begint. Een professional leert je alles wat je moet weten over het karten, de e-kart en alle regels. Ook kunnen de e-karts centraal stilgelegd worden. Zo beleef je gegarandeerd een veilig uitje.

E-karten in Apeldoorn met een groep

Nog op zoek naar een locatie voor een groepsuitje? Kies voor elektrisch karten Apeldoorn. Je hebt geen ervaring nodig met e-karten om plezier te beleven op de kartbaan. Vier je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje bij ZERO55 Apeldoorn.

Boek tickets voor elektrisch karten in Apeldoorn

Al zin gekregen in de ultieme race op dit uitdagende circuit? Daag al jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een adembenemende race. Scheur jij als eerst over de finishlijn tijdens elektrisch karten Apeldoorn? Boek je tickets voor e-karten in Apeldoorn nu.

Handige artikelen

Simracen in Nederland
Race experience

Sim racing in Nederland – hier kan jij simracen

Heb jij altijd gedroomd om te ervaren hoe het is om een F1 coureur te zijn? Dat kan! Door middel van wat improvisatie kan jij namelijk toch racen. Dit kan door middel van simracen. Sim racing in Nederland wordt steeds bekender. Daardoor doen veel mensen dit dan ook thuis. Maar dat hoeft natuurlijk niet – er zijn ook vele leuke locaties waar je dit kan doen zoals Immersive in Almere. Ontdek gauw wat simracen is en waar je dit kan doen.

Lees meer »
Karten

Deze 8 vlaggen kom je tegen tijdens het karten!

Als je gaat karten heb je te maken met verschillende regels. Waarom eigenlijk? Dat heeft alles te maken met de veiligheid van jou en het personeel van de kartbaan. Zo zijn er verschillende vlaggen die je tegen kan komen tijdens het karten. Niet iedere vlag wordt bij elke baan gebruikt, maar deze 8 vlaggen kan je tegenkomen tijdens het karten.

Lees meer »
Indoor karten bij ZERO55 Apeldoorn
Karten

Karten en lasergamen zijn de leukste activiteiten voor jong en oud

Op zoek naar een toffe activiteit voor een kinderfeestje of bedrijfsuitje? Karten en lasergamen zijn super leuke activiteiten voor elke gelegenheid! Beide activiteiten vereisen concentratie, skills en stalen zenuwen. Karten en lasergamen zijn populaire activiteiten voor allerlei soorten feestjes en dit is niet zonder reden. Lees snel waarom jij samen met je vrienden dit moet doen bij jouw volgende feestje of gelegenheid.

Lees meer »