Buiten karten in Gelderland

>>
Binnen karten in Gelderland doe je bij ZERO55 Apeldoorn. Hier vind je een spectaculaire combinatie van indoor en outdoor karten. Neem alle snelheidsduivels mee naar dit unieke circuit.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Apeldoorn

 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: Max Racing karting bij ZERO55 (3x10 min)

2u
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
45,00
per persoon
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: 2x karten bij ZERO55 Apeldoorn (2x 10min)

55m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
21,95
per persoon
 • Combideal
 • Volwassenen
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: karten & VR bij ZERO55

1u 15m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
24,50
per persoon
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: 1x karten bij ZERO55 (10 min)

30m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
17,00
per persoon

Buiten karten in Gelderland

Wil je lekker buiten karten in Gelderland? Dat kan bij ZERO55 Apeldoorn. Bij deze kartbaan vind je een unieke combinatie van buiten en binnen karten. Dat is echt spectaculair! Maak je klaar voor een een onvergetelijk uitje bij ZERO55 Apeldoorn.

Buiten karten in Gelderland is waanzinnig

Het circuit in Apeldoorn is 340 meter lang: 240 meter buiten en 100 meter outdoor. Wel geldt dat als het wegdek nat is buiten, de kartbaan tot volledige binnen kartbaan omgebouwd wordt. Zo kan je dus altijd genieten van karten.

Buiten karten in Gelderland in een e-kart

Wanneer je kiest voor buiten karten in Gelderland ga je racen in e-karts. Al deze karts zijn voorzien van een boosterbutton waardoor je nog sneller kan scheuren over het circuit. Gebruik deze boosterbutton als jij je tegenstander wilt inhalen. Buiten karten in Gelderland is erg snel en milieuvriendelijk.

Een veilige ervaring tijdens buiten karten in Gelderland

Niet alleen is buiten karten zenuwslopend en competitief, het is ook nog eens erg veilig. Iedere racer ontvangt veiligheidsinstructies voor hij of zij de kart instapt. Ook ontvang je een passende racehelm. Hierna mag jij het gaspedaal tot de grond intrappen op het unieke circuit. Daarnaast zijn e-karts ook nog eens extra veilig, omdat je deze centraal kunt stilleggen.

Buiten karten in Gelderland: geschikt voor elke gelegenheid en event

Buiten karten in Gelderland is leuk om te doen met elke gelegenheid of soort event. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om bij ZERO55 Apeldoorn een vrijgezellenfeest of werkuitje te organiseren. Of ga je liever met vrienden de kartbaan over? Alles is mogelijk.

Reserveer tickets voor buiten karten in Gelderland

Ben jij helemaal klaar voor deze zenuwslopende buiten activiteit in Gelderland? Ga vol gas over het circuit en beheers de tactische bochten. Samen met al jouw vrienden, familie of collega’s beleef je het leukste uitje in Gelderland. Reserveer jouw tickets eenvoudig online!

Handige artikelen

Simracen in Nederland
Race experience

Sim racing in Nederland – hier kan jij simracen

Heb jij altijd gedroomd om te ervaren hoe het is om een F1 coureur te zijn? Dat kan! Door middel van wat improvisatie kan jij namelijk toch racen. Dit kan door middel van simracen. Sim racing in Nederland wordt steeds bekender. Daardoor doen veel mensen dit dan ook thuis. Maar dat hoeft natuurlijk niet – er zijn ook vele leuke locaties waar je dit kan doen zoals Immersive in Almere. Ontdek gauw wat simracen is en waar je dit kan doen.

Lees meer »
Karten

Deze 8 vlaggen kom je tegen tijdens het karten!

Als je gaat karten heb je te maken met verschillende regels. Waarom eigenlijk? Dat heeft alles te maken met de veiligheid van jou en het personeel van de kartbaan. Zo zijn er verschillende vlaggen die je tegen kan komen tijdens het karten. Niet iedere vlag wordt bij elke baan gebruikt, maar deze 8 vlaggen kan je tegenkomen tijdens het karten.

Lees meer »
outdoor karten dubai
Karten

10 van de beste outdoor kartcircuits ter wereld!

Outdoor go-kart circuits. Je vind ze over de hele wereld. Er zijn er ontzettend veel te vinden, de ene nog spectaculairder dan de andere. Hier vind 10 van de beste en gaafste kartcircuits ter wereld! Heb jij voorlopiog geen tijd om een tripje naar Singapore of Spanje te plannen maar wil jij toch outdoor karten? Bekijk dan alle outdoor kartdeals die jij gewoon in Nederland kan vinden.

Lees meer »