Karten in Amersfoort

Helaas, nog geen deals beschikbaar voor karten in Amersfoort

Ga karten in de buurt van Amersfoort

Ben jij klaar voor actie, snelheid en competitie? Dan ben jij klaar om te karten in de omgeving van Amersfoort! Samen met jouw vrienden, familie of collega’s race jij over de tracks en gaan jullie de uitdaging aan. Ga karten in de provincie Utrecht en ontdek wie de snelste karter is.

Driftkarten bij Amersfoort

Dichtbij Zwolle is er nog een geweldige kartbaan die iets anders biedt dan de normale kartbaan. Bij De Fabriek in Harderwijk, Gelderland kun jij namelijk gaan drift karten. Bij deze indoor kartbaan zijn de karts niet enkel gebouwd om hard naar voren te gaan, maar ook hard opzij. Ben jij behendig genoeg om de go-kart over de finish te krijgen? Kom er achter tijdens indoor drift karten bij De Fabriek.

De leukste kartbanen nabij Amersfoort

Als je wilt karten in de buurt van Amersfoort kan je bij verschillende kartbanen terecht. De Kartfabrique is daar een van. Hier ga jij racen over een indoor circuit van maar liefst 750 meter lang. Ook kan je terecht bij The Maxx Veenendaal. Hier race je in elektrische karts uitgerust met boosterbutton, hierdoor ga je nog net even wat sneller. Op deze manier race jij dus helemaal milieubewust door de bochten. Het circuit in Veenendaal is 300 meter lang, net zoals bij de Avontuurfabriek in Loosdrecht. Hier kart jij ook nog eens met LED-verlichting. Extra spectaculair dus. Alle kartbanen rond Amersfoort zijn perfect voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje. Wacht niet langer, verzamel je vrienden en ga karten in de omgeving van Amersfoort.

Karten in de buurt van Amersfoort

Op 40 minuten rijden van Amersfoort kan je in Apeldoorn terecht bij een van de allerleukste kartbanen. Bij ZERO55 Apeldoorn beleeft iedereen de tijd van zijn leven. Wat karten hier zo speciaal maakt, is dat je zowel binnen als buiten racet. Scheur in elektrische karts over de bijna 340 meter lange kartbaan en claim de eerste spot op het scoreboard. Daarnaast geniet je nog van vele andere leuke activiteiten zoals lasergamen, een escape room en nog veel meer. Zo kan jij een volledig georganiseerd dagje organiseren en geniet jij van de gaafste activiteiten onder één dak.

Een andere locatie om te karten in de buurt van Amersfoort is Adventure Eefde. Op deze waanzinnige kartbaan in Eefde beleef je de gaafste kart avonturen. Je vindt deze kartbaan op ongeveer een uurtje rijden vanaf Amersfoort. Daarnaast kan je hier ook nog andere activiteiten beleven.

Veel gestelde vragen over Amersfoort

Waar kan ik in de buurt van Amersfoort karten?

In de buurt van Amersfoort kan je karten bij:

Wat kan je verwachten van de kartbaan in Amersfoort?

Een leuke en veilige dag staat op je te wachten wanneer je kiest voor karten in of nabij Amersfoort. Alle kartbanen hebben unieke en uitdagende circuits. Voordat je aan de activiteit begint, ontvang je veiligheidsinstructies. Deze instructies zorgen ervoor dat jij een veilige activiteit beleeft.

Is de kartbaan in Amersfoort indoor of outdoor?

De kartbanen in de buurt van Amersfoort zijn indoor en outdoor.

Wat is de lengte van de kartbaan in Amersfoort?

Bij de kartbanen in de buurt van Amersfoort zijn de lengtes van de kartbanen als volgt:

  • Kartfabrique 750 meter
  • The Maxx Veenendaal 300 meter
  • Avontuurfabriek 300 meter
  • ZERO55 Apeldoorn 340 meter
  • Adventure Eefde 600 meter
  • De Fabriek: onbekend