Karten in Zaandam

Karten nabij Zaandam

Attentie snelheidsduivels! Ben jij op zoek naar een gaaf en actief uitje? Dan is karten nabij Zaandam, Noord-Holland perfect voor jou. Deze competitieve activiteit is het allerleukst voor jouw volgende uitje. Het is een geschikte activiteit voor elke gelegenheid en voor alle leeftijden. Ontdek snel alle mogelijkheden.

De leukste kartbanen nabij Zaandam

In de buurt van Zaandam vind je een aantal spectaculaire kartbanen. Racemonsters kunnen helemaal losgaan in Schagen en Grootebroek. Maak je klaar voor een dag vol spanning en avontuur. Een ding is zeker: het wordt een onwerkelijke ervaring.

Karten nabij Zaandam bij HappyDays

Een unieke ervaring beleef je bij HappyDays in Grootebroek. Op deze locatie race je op een indoor kartbaan van 400 meter lang. In de elektrische karts kan jij met volle snelheid over de baan scheuren. Karten is mogelijk voor iedereen langer dan 1.40m.

Maar dat is nog niet alles – je kan namelijk uit 18 activiteiten kiezen op deze locatie! Zo combineer jij de alle gave activiteiten en maak jij er een volledig gearrangeerd dagje uit van. Op een half uur rijden vanaf Zaandam beleef jij al het meest fantastische uitje. Kom het snel zelf ontdekken!

Karten nabij Zaandam in Schagen

Op drie kwartier rijden vanaf Zaandam beleef jij een spectaculair dagje bij SkagaVenture in Schagen. Race in elektrische karts over de 300 meter lange indoor kartbaan. De elektrische karts zijn milieubewust en ook nog een super snel. Door de booster button maak jij extra veel snelheid en haal jij iedereen in. Iedereen ouder dan 8 jaar en langer dan 1.35m kan al komen karten.

Daarnaast ben je ook bij SkagaVenture op het juiste adres voor meerdere activiteiten. Zo kan je komen lasergamen, speel je de leukste VR spellen en beleef je urenlang plezier in het trampolinepark. Combineer jouw favoriete activiteiten en maak er een geweldig uitje van.

Karten nabij Zaandam is veilig voor iedereen

Voordat jouw kart ervaring van start gaat, ontvang je een aantal veiligheidsinstructies. Hierin wordt uitgelegd hoe de kart werkt, hoe de kartbaan er uit ziet en wat de regels zijn. Uiteraard ontvang je ook een helm.

  • 3 redenen waarom jij wilt karten nabij Zaandam
  • Een unieke en veilige ervaring voor jong en oud
  • Fantastische indoor kartbanen
  • De leukste activiteit voor elke gelegenheid

Praktische informatie karten nabij Zaandam

Een onvergetelijke dag beleef je bij:

HappyDays Noord-Holland

Industrieweg 48a, 1613 KV Grootebroek

SkagaVenture

Witte Paal 3K, 1742 NL Schagen

Veel gestelde vragen over Zaandam

Waar kan ik komen karten nabij Zaandam?

Karten nabij Zaandam, Noord-Holland kan op 2 sensationele kartbanen:

Boek direct jouw tickets om te komen karten nabij Zaandam.

Kan ik indoor of outdoor karten nabij Zaandam?

De kartbanen van SkagaVenture en HappyDays zijn beide indoors. Indoor karten heeft vele voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld altijd karten, ook bij slecht weer. Daarnaast hebben indoor kartbanen vaak extra veel bochten en andere elementen die het circuit extra spannend maken.

Boek eenvoudig jouw tickets online.

Hoe oud moet ik zijn om te karten nabij Zaandam?

Bij SkagaVenture geldt een minimale leeftijd van 8 jaar en en minimumlengte van 1.35m. Bij HappyDays is er geen minimale leeftijd, maar moet je wel 1.40m of langer zijn.