Karten in Den Helder

Karten nabij Den Helder

Klinken de woorden snelheid, competitie en plezier als muziek in jouw oren? In dat geval is karten in Den Helder, Noord-Holland de perfecte activiteit voor jou! Nodig al jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een bloedstollend spannende race op het circuit in de buurt van Den Helder. Wie van jullie gaat het snelste door de bochten en scheurt er als eerst over de finishlijn? Er is maar één manier om hierachter te komen, door ze snel uit te nodigen en een reservering op de kartbaan in buurt van Den Helder te maken. Wie ga jij verslaan op de kartbanen rondom Den Helder?

De leukste kartbaan in de buurt van Den Helder

De dichtstbijzijnde kartbaan bij Den Helder, is de kartbaan SkagaVenture in Schagen. Deze kartbaan heeft alles wat jij zoekt en nodig hebt voor een onvergetelijke middag of avond karten met je vrienden, familie of collega’s. Wil jij graag karten, maar houd je niet zo van de stank van uitlaatgassen die er bij komt kijken? Bij deze kartbaan in de buurt van Den Helder race je in elektrische karts, dus heb je geen last van de geur én het is ook nog eens milieuvriendelijk!

Indoor karten nabij Den Helder

Dit kartcircuit in de buurt van Den Helder is ook nog eens indoor, dus jij kan altijd karten. Het maakt niet uit of het regent of sneeuwt, hier kan jij altijd warm en droog door de bochten heen scheuren. Je hoeft je geen zorgen te maken om het weer wanneer je kiest voor karten nabij Den Helder. Hoe fijn is dat?

Veiligheid voorop

Veiligheid is bij SkagaVenture heel erg belangrijk en daarom krijgt iedereen van te voren veiligheidsinstructies. Deze instructies zorgen ervoor dat iedereen een veilige én leuke tijd beleeft. Na deze instructies is het tijd om vol gas over het circuit te scheuren.

Geschikt voor elke gelegenheid

Ook voor elk kinderfeestje, vrijgezellenfeestje of team uitje ben je bij deze kartbaan nabij Den Helder van harte welkom om op het 300 meter lange circuit te racen en de uitdaging aan te gaan. Maar dat is nog niet alles. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten te beleven bij SkagaVenture. Ontdek nu jouw favoriet en stel jouw eigen dag samen.

Ontdek het andere geweldige familiecentrum in Noord-Holland

Een andere fantastische kartbaan in Noord-Holland vind je in Grootebroek. Deze locatie ligt iets verder weg van Den Helder vandaan maar heeft ook alles onder één dak. Zo weet je zeker dat je bij HappyDays urenlang plezier kan beleven. Kom indoor karten over de 400 meter lange kartbaan en combineer jouw uitje met nog veel meer leuke activiteiten. Er zijn in totaal 18 activiteiten om uit te kiezen! Bekijk snel wat er allemaal te doen is bij HappyDays en plan snel jouw bezoek.

4 redenen om te kiezen voor karten nabij Den Helder

  • Waanzinnig 300 meter lang indoor circuit
  • Veilige activiteit voor iedereen
  • Geschikt voor elke gelegenheid
  • Combineer de leukste activiteiten bij SkagaVenture

Praktische informatie voor karten nabij Den Helder

Klaar voor het allerleukste uitje? Plan snel jouw bezoek.

SkagaVenture

Witte Paal 3K, 1742 NL Schagen

Veel gestelde vragen over Den Helder

Welke kartbaan is te vinden in Den Helder?

Karten in de buurt van Den Helder, Noord-Holland kan bij SkagaVenture en HappyDays.

Boek direct jouw tickets.

Wat kan je verwachten van de kartbaan in Den Helder?

Karten in Den Helder doe je op de baan van SkagaVenture. Deze kartbaan is indoor, waardoor je ook bij slecht weer gewoon kunt komen racen. Je racet op een circuit van 300 meter lang met vele uitdagende bochten die elke heat extra spannend maken. Bij deze kartbaan race je in elektrische karts, dus heb je geen last van de geur én het is ook nog eens milieuvriendelijk!

Hier vind je de beste deals om te karten in Den Helder.

Is de kartbaan in de buurt van Den Helder indoor of outdoor?

De kartbaan van SkagaVenture in Schagen is indoor.

Wat is de lengte van de kartbaan in de buurt van Den Helder?

De lengte van de kartbaan van SkagaVenture is 300 meter.