Karten in Veenendaal

Wie is het snelst op de kartbaan in Veenendaal?

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? En hou jij wel van snelheid, competitie en actie? Dan is karten in Veenendaal, Utrecht perfect voor jou! Daag jouw vrienden, familie of collega’s om samen de uitdaging aan te gaan. Wie is de snelste coureur van het kartcircuit in Veenendaal? Kom er achter en boek snel!

Milieubewust door de bochten racen

Als je karten in Veenendaal zegt, zeg je The Maxx Veenendaal. Hier race jij over een circuit heen van 300 meter met scherpe bochten. Deze kartbaan is uitermate geschikt voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes. Ook ben je met jouw vrienden en familie altijd welkom. Bij The Maxx Veenendaal heb je geen last van stinkende motoren, want alle karts zijn elektrisch. Op deze manier racen jullie milieubewust door de bochten van het circuit. Wacht niet langer en boek nu jouw kart avontuur in Veenendaal!

Karten in de buurt van Veenendaal

Ben jij op zoek naar een geweldige kartbaan waar je kan indoor en outdoor karten? Kom dan zeker naar ZERO55. Hier beleef je een geweldige kartervaring in elektrische karts. In Apeldoorn beleef je ook andere super leuke activiteiten zoals bowlen en lasergamen. Wil jij dit zelf meemaken? Maak je dan klaar voor het allerleukste uitje op een van de gaafste locaties en bekijk alle mogelijke deals.

Veel gestelde vragen over Veenendaal

Welke kartbaan is te vinden in Veenendaal?

In Veenendaal, Utrecht ligt een geweldige kartbaan. De naam van het kartcenter is: The Maxx Veenendaal. In de buurt van Veenendaal kan je komen karten bij ZERO55 Apeldoorn.

Wat kan je verwachten van de kartbaan in Veenendaal?

De indoor kartbaan van The Maxx in Veenendaal, Utrecht is perfect voor een leuk uitje met vrienden of familie. Als je op zoek bent naar een unieke, leuke kartervaring is dit de plek. Een veiligheidsinstructie is het begin van je uitje.

Is de kartbaan in Veenendaal indoor of outdoor?

De kartbaan van The Maxx in Veenendaal is indoor.
De kartbaan van ZERO55 Apeldoorn is in- en outdoor.

Wat is de lengte van de kartbaan in Veenendaal?

De lengte van de kartbaan van The Maxx is 300 meter.
De lengte van de kartbaan van ZERO55 Apeldoorn is 340 meter (100 outdoor en 240 indoor).