Karten in Biddinghuizen

Karten nabij Biddinghuizen

Snelheidsduivels opgelet! Heb jij zin om een avontuurlijke dag vol spanning en competitie te beleven nabij Biddinghuizen? Dan ben je bij HappyDays in Noord-Holland aan het juiste adres. Trommel al jouw vrienden, familie of collega’s op voor een dagje karten nabij Biddinghuizen.

Bezoek de fantastische kartbaan nabij Biddinghuizen

Wanneer je wilt karten nabij Grootebroek is Biddinghuizen de perfecte plek voor adrenaline en bloedstollende race-acties. Deze 400 meter lange indoor kartbaan is een uitdaging voor beginnende en ervaren coureurs.

Indoor karten nabij Biddinghuizen

Als je op zoek bent naar een indoor kartbaan nabij Biddinghuizen ben je bij HappyDays aan het juiste adres. Bemachtig jij één van de felbegeerde podiumplaatsen tijdens karten Biddinghuizen? Er is maar een manier om daarachter te komen. Boek snel jouw tickets voor een dagje karten nabij Biddinghuizen.

Karten Biddinghuizen: het ideale en veilige groepsuitje

Karten nabij Biddinghuizen is het leukste uitje voor iedereen. Of je nou een kinderfeestje, vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje wilt organiseren: hier is alles mogelijk. De jongste snelheidsduivels kunnen ook mee. Elke racer ontvangt veiligheidsinstructies voor de heat begint, zodat iedereen veilig over de finishlijn kan racen.

4 redenen om te kiezen voor karten Biddinghuizen

  • Beleef een adembenemende race op de indoor kartbaan
  • Jong en oud kunnen genieten van een race
  • Karten is de perfecte activiteit voor elke gelegenheid
  • Karten nabij Biddinghuizen is veilig voor iedereen

Praktische informatie over karten nabij Biddinghuizen

Het adres van HappyDays nabij Biddinghuizen is:

HappyDays

Industrieweg 48a, 1613 KV Grootebroek

Veel gestelde vragen over Biddinghuizen

Waar kun je karten nabij Biddinghuizen?

Nabij Biddinghuizen ligt de kartbaan van HappyDays in Grootebroek, Noord-Holland. Je kunt hier geweldig racen op een indoor kartbaan van wel 400 meter lang. Daarnaast kun je er vele andere activiteiten proberen, zoals bowlen en lasergamen.

Boek direct jouw tickets.

Wat kan je verwachten van de kartbaan nabij Biddinghuizen?

De kartbaan van HappyDays nabij Biddinghuizen, Noord-Holland heeft veel te bieden. Als je op zoek bent naar een unieke kart ervaring dan is dit de plek. Jouw race begint met een uitleg over de veiligheid en regels. Daarna mag je volop gas geven in op deze indoor kartbaan. Je kunt zelf kiezen hoeveel heats je wilt racen. Voor kinderen zijn er speciale kinderheats, zodat ook de allerkleinsten mee kunnen racen.

Vind de beste deals om te karten bij HappyDays.

Is de kartbaan nabij Biddinghuizen indoor of outdoor?

De kartbaan van HappyDays Noord-Holland nabij Biddinghuizen is indoor.

Wat is de lengte van de kartbaan nabij Biddinghuizen?

De lengte van de kartbaan van HappyDays in Noord-Holland is 400 meter.