Facebook
WhatsApp

Lot66 Breda

3.9
3.9/5

Kom karten in Breda bij Lot66!

Highlights

Milieubewust scheuren in de elektrische karts van Lot66 in Breda!

Gebruik de boostknop om je tegenstanders in te halen!

Ben jij niet bang voor een extra spannende race? Tijdens 'Karten in the Dark' gaan alle lichten uit, dus let goed op!

Beschrijving

Wil jij karten in Breda, Noord-Brabant? Kom dan naar Lot66! Op deze kartbaan heeft gegarandeerd iedereen een geweldige tijd. Dit circuit is uitdagend voor beginnende en ervaren coureurs. Ontdek alle deals en kom karten bij Lot66 Breda.

"Uitdagende kartbaan met tactische bochten."
Donna
Local expert

Vanaf

€ 16.50

Tickets

1x karten (weekend)

17,50

2x karten (week)

21,95

Locatie

Lot66 Breda - Karten - Lasergame - Escape Room - Bowling, Mijkenbroek, Breda, Nederland

Veel gestelde vragen

Om te mogen karten bij Lot66 Breda moet je minimaal 8 jaar en 1,40 meter lang zijn. Daarnaast is het dragen van dichte schoenen en een lange broek verplicht voor iedereen die komt karten.

De kartbaan Lot66 Breda is 450 meter lang.

Tickets omschrijving

Openingstijden

Over Lot66 Breda

Wil jij karten in Breda, Noord-Brabant? Ontdek dan Lot66! Op deze kartbaan heeft gegarandeerd iedereen een geweldige tijd. Op het circuit vind je snelle, rechte stukken, maar ook uitdagende bochten. Zo is elke heat spannend en word jij in no-time een ware coureur. Bekijk snel alle deals en kom karten bij Lot66 Breda.

Waarom karten in Breda bij Lot66?
Karten is niet voor niets een van de meest populaire activiteiten in Breda. Op de kartbaan kan iedereen uit zijn dak gaan: jong en oud. Karten is een verantwoorde activiteit voor kinderen. Geniet van de spanning, actie en competitie. Karten is een tof uitje voor vrienden, familie of collega’s. Daag elkaar uit op de kartbaan en ervaar deze onvergetelijke dag samen. Ook voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en andere groepsarrangementen kun je karten bij Lot66 in Breda.

Karten op een van de meest afwisselende circuits van Breda
Bij Lot66 Breda vind jij een dynamische indoor kartbaan van 450 meter lang. De baan is onlangs vernieuwd en helemaal up-to-date wat betreft de laatste kart trends. Zo zijn er genoeg rechte stukken waar jij snel kunt racen, maar zijn er ook technische bochten waar jouw kart skills worden beproefd. De kartbaan is een goede keuze voor zowel beginnende als meer ervaren karters.

Je racet in elektrische karts
Bij Lot66 in Breda kart jij in elektrische karts. Deze karts zijn niet alleen supersnel, maar ook veilig en milieuvriendelijk. Je kunt de snelheid zelf afstellen. De elektrische karts zijn voorzien van extra functie mogelijkheden voor het schakelen. Wanneer je iemand wilt inhalen, kun je gebruikmaken van de ‘’boostknop’’ op het stuur. Dan gaat jouw kart extra snel.

Extra spanning? Karten in the dark!
Durf jij te karten in het donker? Bij Lot66 is het mogelijk! Kom karten in Breda en ervaar het zelf. Tijdens een nachtrace krijgt het karten een hele nieuwe dimensie. Het licht op het circuit wordt gedimd. Alle karts zijn voorzien van felle LED koplampen en achterlampen.
Karten in het donker kan met een groep van minimaal 6 personen.

6 redenen waarom jij wil karten bij Lot66 Breda:

 • Karten bij Lot66 is geschikt voor jong en oud.
 • Racen in elektrische karts met extra functiemogelijkheden.
 • Karten op een van de meest dynamische circuits van Breda.
 • Combineer karten met geweldige activiteiten, zoals bowlen en lasergamen.
 • Karten is het leukste uitje voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en vele andere gelegenheden.
 • Lott66 Breda is voorzien van een heerlijk restaurant.
 • Vanaf welke leeftijd kan ik karten bij Lot66 Breda?
 • Je bent welkom om te komen karten bij Lot66 Breda vanaf 8 jaar. Let op: je moet wel 1,40 meter lang zijn om kunnen karten.

Vanaf welke leeftijd kan ik karten bij Lot66 Breda?
Je bent welkom om te komen karten bij Lot66 Breda vanaf 8 jaar. Let op: je moet wel 1,40 meter lang zijn om te kunnen karten.

Kan ik komen karten bij Lot66 Breda voor een kinderfeestje?
Karten bij Lot66 Breda is zeer geschikt voor een kinderfeestje. Sterker nog: juist voor kinderen is karten een speciale ervaring. Kinderen genieten als geen ander van de actie en de competitie tijdens het karten. Voor een gedenkwaardig kinderfeestje kom je dus zeker karten bij Lot66 Breda!

Is Karten veilig voor kinderen?
Ja! Karten is zeker veilig voor kinderen. Op de kartbaan van Lott66 wordt veel gedaan om de veiligheid te waarborgen.

 • Voordat de kinderen mogen karten wordt een duidelijke instructie gegeven.
 • Kinderen dragen een neksteun en een passende en goedgekeurde helm.
 • Ieder kind krijgt, afhankelijk van zijn of haar lengte en leeftijd, een geschikte race kart toegewezen. Kinderkarts zijn kleiner, hebben minder kracht en gaan minder snel. Zo kunnen kinderen genieten van het karten, zonder dat ze de controle over hun kart verliezen. Houd er rekening mee dat kinderen minimaal 1,40 meter lang moeten zijn om mee te mogen karten.
 • Kinderen racen niet op dezelfde baan als volwassenen. Ze kunnen dus niet omver worden gereden door ervaren coureurs.
 • Tijdens de race wordt er gewerkt met verschillende vlaggen. Deze zorgen ervoor dat de race veilig verloopt.

Kom dus gezellig karten met de kinderen in Breda bij Lot66! Bekijk direct alle deals.

Zijn er groepsarrangementen voor karten bij Lot66 Breda?
Op zoek naar een unieke activiteit voor een feestje, bedrijfsuitje of andere gelegenheid? Kom dan karten in Breda bij Lot66! Karten is een ontzettend gezellige activiteit voor een groep. Op de kartbaan ga je samen helemaal los en strijd je tegen elkaar. Wie van jullie wordt de nieuwe Max Verstappen? Na het karten kun je samen dineren in het restaurant.

Bekijk hier alle deals!

Kan ik outdoor of indoor karten bij Lot66 Breda?
Karten bij Lot66 Breda is indoor. De kartbaan is 450 meter lang. De pas vernieuwde baan is voorzien van veel rechte stukken om snel te kunnen racen, maar je vind er ook spannende bochten waar jij jouw kart skills en techniek kunt testen en verbeteren. Dankzij de elektrische karts die gebruikt worden hoeft de baan tussendoor niet te luchten en kan er lekker snel achter elkaar geracet worden.

Wat zijn de voordelen van indoor karten?
Het fijne aan indoor karten is dat je altijd kunt komen karten, ook wanneer het slecht weer is. Bij indoor kartbanen ligt de focus vaak op spectaculaire elementen in het circuit. Zo vind je er veel tunnels, fly-overs en haarscherpe bochten. Vaak is de baan ook nog verdeeld over meerdere verdiepingen. Wil jij jouw kart skills verbeteren op een afwisselend circuit? Kom dan zeker karten bij Lot66 Breda.

Naast karten, zijn er ook andere activiteiten bij Lot66 Breda?
Je kunt, naast karten, ook meedoen aan andere indoor activiteiten bij Lot66 Breda. Zo kun je lasergamen, golfen, bowlen en nog veel meer! Bij Gokartingtickets.nl kun je speciale deals boeken waarin je meerdere activiteiten kunt combineren. Wil je bijvoorbeeld eerst karten en daarna bowlen? Of wil je eerst golfen, daarna karten en daarna dineren in het restaurant? Het kan allemaal. Stel jouw unieke dag samen. Bekijk snel alle deals!

Is er een restaurant aanwezig bij Lot66 Breda?
Na het karten kun je nog even nagenieten in het restaurant. Het restaurant van Lot66 Breda biedt uitgebreide lunch- en dinermogelijkheden:

 • Lunch: belegde broodjes, bagels en lunchbuffet
 • Burgers
 • Barbecue
 • Steengrill
 • Fondue
 • Pizza Cone
 • Buffet

Kortom, genoeg mogelijkheden dus. Kom dus gezellig karten en dineren bij Lot66 Breda!

Waar moet ik rekening mee houden bij het karten bij Lot66 Breda?
Om te mogen karten bij Lot66 Breda moet je minimaal 8 jaar en 1,40 meter lang zijn. Daarnaast is het dragen van dichte schoenen en een lange broek verplicht voor iedereen die komt karten.

Zien we jou terug op de kartbaan? Boek snel jouw deal!

Vanaf

€ 16.50