Drift karten in Apeldoorn

>>
Drift karten in Apeldoorn doe je bij ZERO55 Apeldoorn. Drift karten is weggelegd voor de karters die hun kart skills al goed ontwikkeld hebben. Ontdek de vetste kartbaan in Apeldoorn nu.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Apeldoorn

 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: 2x karten bij ZERO55 Apeldoorn (2x 10min)

55m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
21,95
per persoon
 • Combideal
 • Volwassenen
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: karten & VR bij ZERO55

1u 15m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
24,50
per persoon
 • Combideal
 • Alle leeftijden
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: karten & bowlen bij ZERO55

2u 10m
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
20,83
per persoon
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Apeldoorn: 3x karten bij ZERO55 (3x 10min)

1u 45m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
 • Apeldoorn
4.1 / 5
41,00
per persoon

Drift karten in Apeldoorn

Wil je drift karten in Apeldoorn? Dat kan bij ZERO55 Apeldoorn. Bij deze kartbaan vind je een unieke combinatie van buiten en binnen karten. Hoe gaaf is dat? Hier beleef je gegarandeerd een uniek uitje.

Ontdek het waanzinnige circuit van ZERO55 Apeldoorn

Het circuit van ZERO55 Apeldoorn is 340 meter lang: 240 meter drift en 100 meter outdoor. Wel geldt dat als het wegdek nat is drift, de kartbaan tot volledige binnen kartbaan omgebouwd wordt. Zo kan je dus altijd genieten van drift karten in Apeldoorn.

Wat is drift karten

Drift karten is kort gezegd het gecontroleerd dwars glijden met een kart. Drift karten in Apeldoorn is weggelegd voor de racers die hun kart skills al goed ontwikkeld hebben. Driften is de ultieme vorm van voertuigbeheersing, maar kan soms ook per ongeluk gebeuren. Tijdens het driften, gooi je het stuur helemaal naar één kant om dit vervolgens zo lang mogelijk vast te houden. Kom jij drift karten in Apeldoorn?

Drift karten in Apeldoorn in een e-kart

Als je gaat driften tijdens karten in Apeldoorn, doe je dit in een e-kart. Deze e-kart is voorzien van een boosterbutton voor extra snelheid. Dit is milieuvriendelijk, veilig en extra snel.

Een veilige ervaring tijdens drift karten in Apeldoorn

Voordat je geniet van een race in Apeldoorn, ontvang je eerst veiligheidsinstructies. Iedere racer ontvangt veiligheidsinstructies voor hij of zij de kart instapt. Ook ontvangt iedereen een passende racehelm. E-karts zijn ook nog eens erg veilig. Deze kunnen namelijk centraal stilgelegd worden als dit nodig is.

Karten in Apeldoorn is ideaal voor elke gelegenheid

Karten in Apeldoorn is leuk om te doen met elke gelegenheid of soort event. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om bij ZERO55 Apeldoorn een vrijgezellenfeest of werkuitje te organiseren. Ook kan je natuurlijk gezellig met vrienden komen als je de competitie met elkaar aan wilt gaan. Wie daag jij uit voor drift karten in Apeldoorn?

Boek tickets voor drift karten in Apeldoorn

Ben jij helemaal klaar voor deze zenuwslopende activiteit in Apeldoorn? Laat zien dat jij de beste kart skills hebt en kom drift karten in Apeldoorn. Natuurlijk hoef je niet perse te gaan driften. Nodig snel al jouw vrienden, familie of collega’s uit. Reserveer jouw tickets eenvoudig online!

Handige artikelen

Karten

Hoe lang moet je zijn om te karten?

Ben jij op zoek naar een activiteit vol adrenaline voor een familie uitje of kinderfeest? Dan is karten iets voor jullie! Karten is geschikt voor iedereen, maar dan moet je wel op de hoogte zijn van de voorwaarden. Bij de meeste kartbanen wordt namelijk een minimumlengte vereist. Deze regels kunnen per kartbaan behoorlijk verschillen. Lees snel verder en voorkom vervelende situaties!

Lees meer »
types kartbaan
Karten

6 types die je op de kartbaan tegenkomt

Wat kan jij je nog herinneren van de laatste keer dat je bent gaan karten? Die ene vriend die altijd beukt? Of die semi-professional die de kartbaan al vooraf uit zijn hoofd kende? Iedereen is een andere karter, maar toch zijn er bepaalde typetjes te herkennen op de kartbaan. In welke van de 6 types herken jij je als je met je vrienden op de kartbaan bent?

Lees meer »