Sorry, no results match your search criteria.

Waarom GoKartingTickets.nl?

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer je tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Unieke deals

De leukste deals op een rij.

Spannende circuits bij jou in de buurt vind je in Zuid-Holland!

Heb je zin om binnenkort met je vrienden te racen? Probeer dan één van de kartbanen in Zuid-Holland. Met diverse kartcentra is Zuid-Holland zeer geschikt voor jouw volgende kartavontuur. Van Gorinchem tot Zoetermeer, Zuid-Holland heeft een spannende circuit voor je! Daag je vrienden, collega’s of familie uit voor een bijzondere dag bij een kartbaan bij jou in de buurt.

Indoor karten doe je in deze provincie!

De kartbanen van de provincie Zuid-Holland zijn allemaal indoor. Dat betekent dat jij ook op regenachtige dagen een dag voor avontuur en plezier kan beleven! De kartbanen zijn te vinden in Gorinchem, Dordrecht, Zoetermeer, Delft en Den Haag. Dat betekent dat je nooit ver hoeft te reizen voor jouw volgende kartavontuur. Alle circuits in Zuid-Holland hebben een bijzonder element. Zo zijn er multi-level kartbanen en kartbanen met een fly-over. Ook is het mogelijk om te karten in elektrische karts! Ga jij karten op de baan van A15 karting of naar Gamecity Zoetermeer? Waar wacht je nog op? Plan je volgende dagje uit vandaag nog!

Veel gestelde vragen over karten in Zuid-Holland

In Zuid-Holland heb je de keuze tussen verschillende gave kartbanen. A15 karting in Gorinchem is een van de langste indoor kartbanen van Nederland. De kartbaan staat bekend om een dynamisch en snel circuit. Daarnaast vind je in Zuid-Holland Gamecity Zoetermeer: deze moderne kartbaan is leuk voor jong en oud!

De kartbanen in Zuid-Holland zijn indoor (binnen).

De minimumleeftijd om te mogen karten verschilt per kartbaan. Meestal hanteren kartbanen een minimale lengte van ongeveer 1.40 meter. Let op: dit kan per kartbaan verschillen. Raadpleeg daarom de informatie van de kartbaan die jij wil bezoeken.