Karten in Dordrecht

Helaas, nog geen deals beschikbaar voor karten in Dordrecht

Karten nabij Dordrecht

Ben jij op zoek naar een spannende activiteit voor een dagje uit met vrienden, familie of collega’s? Kom dan karten nabij Dordrecht,Zuid-Holland. Op de kartbaan zal jong en oud een geweldige tijd hebben. Geniet van de actie en ontdek wie de snelste is op de baan. Wie daag jij uit?

Waar kun je karten nabij Dordrecht?

Karten nabij Dordrecht kan op diverse kartbanen. Zo kan je terecht bij A15 Karting in Gorinchem. Een super gave locatie om jouw kart skills uit te testen op de 700 meter lange indoor kartbaan. De kartbaan is multi-level en heeft ook een fly-over. Een gave uitdaging dus voor beginnende en ervaren karters!

Of bezoek Gamecity in Zoetermeer. Op deze 500 meter lange indoor kartbaan kunnen alle snelheidsduivels met volle snelheid scheuren. Er zijn karts voor volwassene en kinderen, daarom ook zeker de moeite waard om te bezoeken met een familie uitje of een kinderfeestje.

Karten nabij Dordrecht met kinderen

Kinderen kunnen gezellig mee komen karten nabij Dordrecht. Bij Gamecity kunnen kinderen met een minimale lengte van 1.35 meter al komen karten. Karten is een veilige activiteit voor kinderen. Ze karten in speciale kinderkarts met een aangepaste snelheid en kracht. Ook karten ze op een aparte baan, niet naast volwassenen.

Wil je als familie komen karten? Ouders, grotere broer of zus kunnen met kinderen meerijden. Iedereen krijgt dan zijn eigen kart, de kinderen uiteraard een junior kart. Volwassenen dienen hierbij rekening te houden met kinderen en hun snelheid aan te passen. Wel is er genoeg mogelijkheid om elkaar in te halen en snelheid te maken.

Karten nabij Dordrecht combineren met andere activiteiten

Naast karten, kun je vlakbij Dordrecht ook andere activiteiten ontdekken. Zo kun je bij Gamecity ook lasergamen, in een arcade spelen en vind je er een prison island. Bij A15 karting kan je ook genieten van een potje bowlen en lasergamen. Bij Gokartingtickets.nl krijg je de mogelijkheid om helemaal zelf jouw dagje uit in te richten. Kies de activiteiten die jou aanspreken en boek jouw deal eenvoudig online.

Karten nabij Dordrecht voor een feestje of teamuitje

Karten is het leukst in een grote groep. Kom daarom karten nabij Dordrecht voor jouw kinderfeestje, verjaardag of teamuitje. Voor groepen zijn er speciale deals, waarbij je geheel verzorgde arrangementen kunt boeken. Zo kun je meerdere activiteiten combineren en gezellig met z’n allen een drankje doen of een hapje eten.

Nuttige informatie over karten nabij Dordrecht

  • Gave indoor kartbanen nabij Dordrecht
  • Een gaaf uitje voor jong en oud
  • Een veilige activiteit

Vooraf krijgt iedereen een veiligheidsinstructie. Zo verloopt het racen voorspoedig en kan iedereen veilig karten.

Veel gestelde vragen over Dordrecht

Wat is de lengte van de kartbaan nabij Dordrecht?

Karten nabij Dordrecht is mogelijk op de:

Is er een restaurant aanwezig bij de kartbanen?

Ja, je kunt na het karten een drankje doen of heerlijk dineren bij het restaurant.

Wat is het adres van de kartbanen nabij Dordrecht?

Het adres van Gamecity is:

Wattstraat 20
2723 RC Zoetermeer

Het adres van A15 Karting is:

Franklinweg 5
4207 HX Gorinchem

Is karten nabij Dordrecht indoor of outdoor?

Karten nabij Dordrecht doe je indoors.