Karten in In de buurt van Oldenzaal

Karten in Oldenzaal, de snelste activiteit!

Ben jij op zoek naar een activiteit die snel, uitdagend en competitief is? Dan ben je in de buurt van Oldenzaal in Overijssel helemaal op de juiste plek. Hier kan je namelijk op verschillende plaatsen karten. Start de motoren en start de race met jouw vrienden, familie of collega’s. Wie is het snelst van iedereen? Kom erachter tijdens jouw kart activiteit in de buurt van Oldenzaal!

Karten in Oldenzaal is geschikt voor elk feestje

In de buurt van Oldenzaal zijn twee kartbanen te vinden. In Oldenzaal zelf vind je Kartbaan Oldenzaal. Kartbaan Oldenzaal is outdoor en maar liefst 700 meter lang.

Op 20 minuten rijden vanaf Oldenzaal vind je ZERO55 Enschede. Het circuit van ZERO55 in Enschede is maar liefst 425 meter lang en heeft een unieke feature, namelijk LED verlichting. De kartbaan van ZERO55 is de perfecte locatie om jouw kinderfeestje, bedrijfsfeestje of vrijgezellenfeestje te vieren. Je geniet namelijk van meerdere activiteiten zoals lasergamen en een escape room. Je kan er ook voor kiezen om jouw kart uitje dus te combineren met een andere toffe activiteit. Wacht niet langer en reserveer nu jouw tickets om te karten in de buurt van Oldenzaal. Ontdek snel alle mogelijke deals.

Veel gestelde vragen over Oldenzaal

Welke kartbaan is te vinden in Oldenzaal?

In Oldenzaal bevindt zich Kartbaan Oldenzaal.

Waar kan ik in de buurt van Oldenzaal karten?

In de buurt van Oldenzaal kan je karten bij ZERO55 Enschede.

Hoe lang moet je zijn om bij ZERO55 Enschede te karten?

Bij ZERO55 Enschede geldt een minimale lengte van 1.40 meter.

Hoe oud moet je zijn om bij ZERO55 Enschede te karten?

Er geldt geen minimale leeftijd voor karten bij ZERO55 Enschede.