Karten in Volendam

Karten nabij Volendam

Ben jij op zoek naar een sensationeel uitje vol spanning en snelheid? Dan is karten nabij Volendam, Noord-Holland de perfecte activiteit voor jou! Karten is de ultieme activiteit voor jong en oud. Daarnaast is het ook een geschikte optie voor elke gelegenheid. Ontdek nu zelf de gaafste kartbanen in de buurt van Volendam.

Spectaculaire kartbanen nabij Volendam

Karten in de buurt van Volendam kan bij twee geweldige kartbanen. Een spectaculaire kart ervaring beleef je nu zelf bij SkagaVenture en HappyDays. Op deze multi-activity locaties kan je namelijk niet alleen karten, maar geniet je ook van vele andere leuke activiteiten. Zeker de moeite waard om te bezoeken dus!

Karten nabij Volendam kan in Grootebroek bij HappyDays. Dit is een half uur rijden vanaf Volendam. Op deze indoor kartbaan kunnen snelheidsduivels hun geluk niet op. Scheur in elektrische karts over de 400 meter lange kartbaan en gebruik de boosterbutton voor extra snelheid.

Ook in Schagen bij SkagaVenture kan je indoor karten in elektrische karts. Deze kartbaan is 300 meter lang en een uitdaging voor iedere karter. Dit is op 3 kwartier rijden vanaf Volendam. Geniet ook hier van andere leuke activiteiten zoals lasergamen. Combineer jouw favoriete activiteiten en beleef een onvergetelijke dag.

Karten nabij Volendam is veilig en leuk voor elke karter

Iedereen kan komen karten nabij Volendam. Het is niet alleen super leuk maar ook veilig. Vanaf 8 jaar en een minimale lengte van 1.35m kan je al bij SkagaVenture komen karten. Bij HappyDays geldt alleen een minimale lengte van 1.40m.

Voordat je gaat karten ontvang je veiligheidsinstructies. Hier leer je alles wat jij moet weten om veilig te kunnen karten. De medewerkers vertellen hoe de kart werkt en wat de betekenissen van de vlaggen zijn. Hierna is het tijd om te gaan racen. Zet je helm op en start de competitie. De werknemers zullen een oogje in het zeil houden.

3 redenen waarom jij wilt karten nabij Volendam

  • Geniet van het leukste kart uitje op de gaafste indoor kartbanen
  • Jong en oud kunnen in de elektrische karts komen genieten
  • Leuke en veilige activiteit

Praktische informatie karten nabij Volendam

Beleef een onvergetelijke dag op de multi-activity locaties nabij Volendam:

HappyDays Noord-Holland

Industrieweg 48a, 1613 KV Grootebroek

SkagaVenture

Witte Paal 3K, 1742 NL Schagen

Veel gestelde vragen over Volendam

Waar kan ik komen karten nabij Volendam?

Karten nabij Volendam, Noord-Holland kan op meerdere kartbanen maar ga zeker naar SkagaVenture in Schagen en HappyDays in Grootebroek.

Kan ik indoor of outdoor karten nabij Volendam?

De kartbanen van SkagaVenture en HappyDays zijn beide indoors.

Hoe oud moet ik zijn om te karten nabij Volendam?

Bij SkagaVenture geldt een minimale leeftijd van 8 jaar en minimumlengte van 1.35m. Bij HappyDays is er geen minimale leeftijd, maar moet je wel 1.40m zijn.