Karten in Purmerend

Karten nabij Purmerend

Karten is het meest spectaculaire uitje om te organiseren. Dit is een fantastische activiteit waar jong en oud volop genieten van spanning en competitie. Ga vol gas en claim de eerste spot op het scorebord. Karten nabij Purmerend, Noord-Holland is iets wat jij niet wilt missen.

De geweldige kartbanen in de buurt van Purmerend

Karten in de buurt van Purmerend kan bij HappyDays en SkagaVenture. Dit zijn twee fantastische locaties waarbij je niet alleen geniet van karten, maar ook van andere spectaculaire activiteiten. Zo maak jij er een volledige dag uit bestaand uit meerdere activiteiten en voeg je heerlijke extra’s toe zoals hapjes en drankjes.

In Grootebroek, op een half uur rijden vanaf Purmerend, kun jij racen op de indoor kartbaan van HappyDays. Dit circuit is 400 meter lang en is perfect voor alle snelheidsduivels. Je racet namelijk in elektrische karts die voorzien zijn van een boosterbutton. Met deze boosterbutton maak jij extra snelheid en vlieg jij iedereen voorbij.

Karten nabij Purmerend kan ook in Schagen bij SkagaVenture. Op de 300 meter lange indoor kartbaan race jij in elektrische karts over het circuit. Pak jij de overwinning? Ontdek het tijdens jouw volgende bezoek.

Karten nabij Purmerend is leuk en veilig voor alle leeftijden

Iedereen die langer is dan 1.40m kan al komen genieten van een kart ervaring bij HappyDays. Bij SkagaVenture kun je karten vanaf 8 jaar en met een minimale lengte van 1.35m. Karten nabij Purmerend is dus leuk voor elk racemonster, ongeacht je leeftijd of skills.

Om ervoor te zorgen dat jij ultiem kan genieten van het karten, ontvang je vooraf veiligheidsinstructies. Hierbij leer je alles dat jij moet weten om veilig over de finishlijn te racen. Ook ontvang je een helm en zullen er medewerkers aanwezig zijn die een oogje in het zeil houden.

3 redenen waarom jij wilt karten nabij Purmerend

  • Karten is leuk voor jong en oud
  • Een veilige race over de indoor kartbanen
  • De perfecte activiteit voor iedere gelegenheid

Praktische informatie karten nabij Purmerend

Een onvergetelijke dag beleef je bij:

HappyDays Noord-Holland

Industrieweg 48a, 1613 KV Grootebroek

SkagaVenture

Witte Paal 3K, 1742 NL Schagen

Veel gestelde vragen over Purmerend

Waar kan ik komen karten nabij Purmerend?

Karten nabij Purmerend, Noord-Holland kan op meerdere kartbanen maar ga zeker naar SkagaVenture in Schagen en HappyDays in Grootebroek.

Kan ik indoor of outdoor karten nabij Purmerend?

De kartbanen van SkagaVenture en HappyDays zijn beide indoors.

Hoe oud moet ik zijn om te karten nabij Purmerend?

Bij SkagaVenture geldt een minimale leeftijd van 8 jaar en minimumlengte van 1.35m lang. Bij HappyDays is er geen minimale leeftijd, maar moet je wel 1.40m zijn.