Karten in Julianadorp

Karten nabij Julianadorp

Liefhebbers van snelheid en competitie opgelet! Karten nabij Julianadorp, Noord-Holland de is de perfecte activiteit voor jou. Karten is de ultieme activiteit voor jong en oud. Daarnaast is het ook een geschikte optie voor elke gelegenheid. Ontdek nu zelf de meest waanzinnige kartbanen in de buurt van Julianadorp.

Ontdek de spectaculaire kartbanen nabij Julianadorp

Karten in de buurt van Julianadorp kan bij twee geweldige kartbanen: SkagaVenture en HappyDays. Wat deze locaties misschien wel nog leuker maakt, is dat je hier nog vele andere avonturen kan beleven. Je kunt hier veel verschillende activiteiten doen.

Karten nabij Julianadorp kan in Grootebroek bij HappyDays. Met slechts een halfuur rijden ben jij al bij deze waanzinnige locatie. Ervaar de volle power van indoor karten op de 400 meter lange kartbaan. Hier scheur je in e-karts die voorzien zijn van een boosterbutton. Gebruik de boosterbutton voor een spectaculair inhaalmoment.

Op 3 kwartier rijden vanaf Julianadorp vind je SkagaVenture in Schagen. Bij SkagaVenture kun je indoor karten in elektrische karts. Deze kartbaan is 300 meter lang en is voorzien van uitdagende bochten en snelle rechte stukken. Combineer de leukste activiteiten en maak onvergetelijke herinneringen.

Karten nabij Julianadorp is veilig

Buiten het feit dat karten nabij Julianadorp super gaaf is, is het ook nog eens mega veilig. Om te karten bij SkagaVenture geldt een minimumleeftijd van 8 jaar en minimum lengte van 1,35m. Bij HappyDays geldt alleen een minimale lengte van 1.40m.

Voordat je de kart instapt ontvang je veiligheidsinstructies. Gedurende deze instructies leer je alles wat jij moet weten om veilig te kunnen karten. Een professional vertelt onder andere hoe de kart werkt en wat de betekenissen van de vlaggen zijn. Hierna is het tijd om te gaan racen. Zet je helm op en ready, set, race!

3 redenen waarom jij wilt karten nabij Julianadorp

  1. Geniet van het leukste kart uitje op waanzinnige indoor kartbanen
  2. Jong en oud kunnen in de elektrische karts komen genieten
  3. Leuke en veilige activiteit voor iedereen

Praktische informatie karten nabij Julianadorp

Maak je klaar voor een onvergetelijk uitje nabij Julianadorp:

HappyDays Noord-Holland

Industrieweg 48a, 1613 KV Grootebroek

SkagaVenture

Witte Paal 3K, 1742 NL Schagen

Veel gestelde vragen over Julianadorp

Waar kan ik komen karten nabij Julianadorp?

Karten nabij Julianadorp, Noord-Holland kan op meerdere kartbanen maar ga zeker naar SkagaVenture en HappyDays.

Kan ik indoor of outdoor karten nabij Julianadorp?

De kartbanen in Schagen en Grootebroek zijn beide indoors.

Hoe oud moet ik zijn om te karten nabij Julianadorp?

Bij SkagaVenture geldt een minimumleeftijd van 8 jaar en minimum lengte van 1.35m. Bij HappyDays is er geen minimale leeftijd, maar moet je wel minimaal 1.40m zijn.